Zenz- frumusețe cu produse cosmetice profesionale All4CleanBeauty

Zenz este un brand de produse organice de îngrijire, originar din Danemarca. Am rămas foarte încântată la vederea lor în cadrul Galați Beauty Swap 3 și abia aștept să vă spun și părerea mea despre ele.

Cine este Zenz și ce caracteristici au produsele acestui brand?

Ideea produselor Zenz a pronit de la o femeie fostă hairstylist deoarecere știa că produsele chimice folosite de ea la salon au potențial cancerigen și de asemenea provoacă deseori alergii.

Primele încercări datează din anul 1999, însă în 2010 au fost lansate produsele organice Zenz la scară largă.

Produsele Zenz sun vegane/organice, naturale, cruelty free și prin urmare nu sunt testate pe animale.

Review Zenz Ulei tratament pentru păr și pielezenz ulei de par

Așa arată uleiul Zenz. Vă spun de pe acum că dintre cele 2 produse primite la Galați Beauty Swap acesta este preferatul meu.

Are 100 mL și este alcătuit 100% din ingrediente naturale ceea ce este minunat.  Conține ulei de avocado presat la rece, ulei din sâmburi de caise și ulei de migdale cu propietăți calmante, fiidn bogate în vitamine și minerale. NU ARE PARFUM.

Caracteristici: tratament multifuncțional pentru păr și piele, certificat ecologic si ANTIALERGIC. Poate fi folosit ca atare sau cu alte produse din gama Zenz Organic Pure.

Se folosește pe: păr, față, corp.

Utilizări/mod de utilizare:

  • împotriva vârfurilor despicate, pentru strălucirea părului- pe părul umed sau uscat;
  • îngrijirea feței;
  • demachiant pentru ochi;
  • îngrijire corporală-tonifică pielea;

    Cum l-am folosit eu?

Eu l-am folosit în primul rând pentru păr, deoarece sunt obsedată de el. Nu am cel mai frumos păr din lume, așa că m-am bucurat să primesc acest produs profesional de îngrijire. Eu am un păr subțire, fin, lipsit de volum, gras la rădăcini și care se încurcă pe lungimea firului de păr.

Părul meu a fost vizibil mai fin în zonele unde se încurca și s-a încurcat mai puțin. Părul meu este într-adevăr mai strălucitor. NU FOLOSIȚI MULT PRODUS, deoarece părul va avea aspect ușor uleios. Vârfurile despicate sunt mai puțin vizibile. L-am folosit pe părul ud, deoarece pe cel uscat părul meu fin căpăta un aspect uleios.

Am încercat să îl folosesc și pe ten, pentru îngrijire seara înainte de culcare. Tenul meu dimineața a avut un aspect mult mai frumos, dar nu este de folosit dimineața. Eu am tenul mixt- pentru cele cu tenul deshidratat cu siguranță folosirea lui dimineața este perfectă!

Pe corp, după duș face minuni și mă simt mult mai în siguranță folosindu-l deoarece este un produs natural.

L-am folosit ca demachiant pentru ochi în momentele în care m-am dat cu un rimel foarte încăpățânat și mi-a ușurat munca.

În concluzie, îmi place foarte mult acest produs pentru că funcționează, este multifuncțional și este natural.

Review Zenz Balsam de păr organic pentru uz profesionalzenz balsam de par

Acest balsam are 50 mL și este perfect pentru călătorii. Se găsește și în cantități mai mari.

Caracteristici și mod de utilizare:

  • conferă rezistență și vitalitate tuturor tipurilor de păr, fie natural sau vopsit/decolorat.
  • Protejează culoarea părului și previne decolorarea părului vopsit.
  • Potrivit pentru păr delicat și scalp sensibil.

Se aplică după șampon, pe părul umed și se menține 2 minute. Se clătește bine.

Dacă părul este foarte deteriorat, se menține pe păr mai mult timp.

Ingrediente 99,4 % de origine naturală/organică.

Ce părere am eu?

Eu l-am folosit împreună cu șamponul pe care îl folosesc eu în momentul de față, deoarece nu am alte produse Zenz în afară de cele mai sus menționate.

Îmi place faptul că este 99,4 % natural și de aceea l-am folosit cu încredere.

Nu l-am aplicat la rădăcina firului de păr, deoarece am păr gras și deteriorat spre vârfuri- acolo fiind locul unde am insistat cu aplicarea. Părul meu a fost mai fin după utilizare, iar vârfurile vizibil hidratate și reparate. După am aplicat și uleiul prezentat mai sus, motiv pentru care efectele au fost accentuate și de uleiul de păr.

Părul meu este unul natural în momentul de față. așa că nu vă pot spune nimic legat de efectele promise asupra părului colorat sau decolorat.

În concluzie, din punctul meu de vedere merită să încercați produse naturale, pentru a evita substanțele chimice dăunătoare din produsele obișnuite din comerț. Chiar trebuie să încercați uleiul!

Își merită banii? Nu pot să mă pronunț asupra altor produse Zenz ( și nici cu alte produse organice) în afară de cele 2, dar mă repet, uleiul chiar trebuie încercat, mai ales că este multifuncțional.

Mai multe detalii aveți aici: www.organic-products.ro

Pagina lor de Facebook este: https://www.facebook.com/all4cleanbeauty/

Voi știați de produsele Zenz? V-ar tenta ceva?

Posibil să-ți placă și

13 comentarii

  1. Este prima oara cand aud de aceste produse. De fapt am primit produse de la aceasta firma in acelasi timp si recunosc ca nu mai auzisem, de ei. Imi plac produsele si mi se par interesante si ma bucur sa vad ca au ingrediente atat de naturale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *