Vivanatura Balsam de păr cu aloe și tătăneasă

vivanatura balsam par

Deoarece până acum am testat numeroase produse Vivanatura care mi-au plăcut foarte mult, am vrut să văd și ce fel este balsamul de păr cu aloe și tătăneasă. Ei bine, pot spune că nici acesta nu m-a dezamăgit.

Vă las în continuare link-urile către celelalte produse Vivanatura despre care v-am vorbit. Nici măcar unul singur nu m-a dezamăgit.

Acum a venit timpul să vă dau câteva detalii despre Vivanatura Blasam de păr cu aloe și tătăneasă care pentru mine a fost salvarea părului meu.

Prezentare Vivanatura Balsam de păr cu aloe și tătăneasă

  • 97% natural și de origine naturală;
  • Procesat la rece- fără parabeni;
  • Pentru TOATE TIPURILE de păr;

Descriere: conține ingrediente active cu efect nutritiv, care amplifică efectul benefic al șamponului. Părul devine ușor de pieptănat, mătăsos, plin de viață cu volum și strălucire. Ia-ți adio de la părul uscat, rebel și tern! Reface echilibrul optim de hidratare și are efect antistatic.

Mod de întrebuințare: A se agita înainte de folosire. Produsul se folosește, după ce părul a fost spălat cu șampon. Aplicarea se realizează pe părul umed, se menţine 2-3 minute și se îndepărtează cu apă calduță.

Ingrediente: Aqua (apă), Aethilicum alcohol, Acetic acid (oţet), Glyceryl stearate citrate, Melaleuca alternifolia leaf oil
(ulei de Tea Tree), Parfum, Cyamopsis tetragonoloba gum (guar), Glyceryl stearata citrate, Glyceryl laurate, Panax
ginseng seed extract (ginseng), Xanthan-Gum, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Betula pendula twig extract
(mesteacăn), Inula helenium extract (iarbă mare), Arctium lappa root extract (brusture), Salix alba leaf extract (salcie),
Symphytum officinalis leaf extract (tătăneasă), Trifolium pratense extract (trifoi roşu), Salvia officinalis extract (salvie),
Curcuma longa leaf powder (turmeric), Aloe vera callus extract.

Mirosul nu este foarte puternic și duce mai mult a Aloe Vera.

Tătăneasa este bună pentru părul uscat, dar și pentru hidratarea scalpului, conferind strălucire părului. Aloe Vera are rolul de a repara firul de păr, de a îl face mătăsos.

Părerea mea despre Vivanatura Balsam de păr cu Aloe Vera și tătăneasă

L-am cumpărat deoarece produsele Vivanatura au funcționat mereu pentru mine. Eu am un păr subțire, cu scalp gras și uscat spre vârfuri. Nu am avut niciodată volum, iar acest balsam a venit exact la țanc pentru mine.

Am încercat multe produse pentru păr, dar niciunul nu a funcționat corespunzător.

De data aceasta, am fost uimită să văd că după o singură utilizare balsamul și-a făcut efectul. Părul meu a avut mai mult volum ca niciodată. Parcă firul de păr s-a îngroșat pur și simplu.

În cazul meu, părul nu este mai ușor de descurcat, dar cu siguranță are mai mult volum, ceea ce îmi place extrem de mult, deoarece eu niciodată nu am avut volum.

Folosesc un ulei de păr la vârfuri, îl descurc imediat după baie și îl usuc și nu am nicio problemă! Efectul în cazul meu ține undeva la 2 zile, dar pentru mine este o minune deoarece niciodată nu am avut volum.

Produsul arată așa:

Îmi place că nu are parabeni și că este natural. Mirosul persistă aproximativ o zi.

În concluzie, am să îl cumpăr iar și iar, deoarece îmi oferă ceva ce nu am avut niciodată!

Se poate cumpăra de AICI.

Voi folosiți produse Vivanatura? Ați încercat acest balsam?

 

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *