Vanish Oxi Action – îndepărtarea eficientă a petelor de pe haine

Cei de la BuzzStore mi-au oferit spre testare mai multe produse de la Vanish, iar acum a venit momentul să vă spun ce părere am eu despre ele în urma utilizării și să vă aduc niște poze ca argumente.

Nu mai folosisem niciodată Vanish pentru rufe, deși am auzit de ani de zile de ele. Știu că mama mea mai folosea câteodată, dar până de curând (Având în vedere că de aproximativ 1 an nu mai stau cu părinții) nu prea m-a interesat să am grijă de haine foarte mult. Odată cu vârsta/trecerea timpului, am realizat ce important este să ai grijă de ceea ce ai. Așa că această campanie de la BuzzStore mi s-a părut foarte potrivită pentru a vedea calitatea produselor de la Vanish.

Am primit spre testare:

– Vanish Oxi Action Lichid pentru haine colorate

– Vanish Oxi Action Lichid pentru haine albe

– Vanish Oxi Action Pudră pentru haine colorate

– Vanish Oxi Action Pudră pentru haine albe

Vanish Oxi Action Lichid pentru haine colorate

Acesta a fost produsul pe care l-am folosit prima dată, după primirea coletului. Am spălat lenjeria de pat care combină câteva culori de roz și mi s-a părut o ocazie bună să văd cât de curate ies din mașina de spălat.

Acest produs poate fi folosit atât pentru împrospătarea culorilor, cât și pentru îndepărtarea petelor. Promite să îndepărteze orice pată, de la cele vizibile și inestetice complet, până la cele care abia pot fi observate cu ochiul liber.

Produsul poate fi utilizat în mai multe moduri:

Pretratare

– se aplică 2 mL aprox direct pe pată, cât să o acopere în totalitate

– se freacă pata manual cu produsul aplicat pe ea

– se lasă 10 minute să acționeze

– se adaugă 100 mL de produs în mașina de spălat, pe lângă detergent

Înmuiere

– se lasă hainele/rufele la înmuiat cu 100 mL de Vanish, la 40 grade, in 4 L de apă, timp de maxim1 h pentru rufele colorate și maxim 6 h pentru rufele albe.

– se spală normal ulterior

Spălare

– pur și simplu se adaugă 100 mL de produs în mașina de spălat, alături de celelalte produse de spălare/igienizare

Lenjeria mea nu avea nicio pată vizibilă, dar în urma utilizării a 100 mL de Vanish Lichid la spălare ( a 3 a metodă explicată mai sus) pot spune că lenjeria mirosea foarte bine, intens și era vizibil curată și avea culori împrospătate.

Vanish Oxi Action Pudră pentru haine albe

Acesta este al 2 lea produs pe care l-am încercat. Am folosit produsul pe un halat alb de la spital, care avea o pată destul de veche. Am aplicat jumătate de cupă de Vanish Pudră (peste care am aplicat apă până am umplut cupa), am aplicat pe pată și am frecat produsul ușor câteva secunde.

Când am scos halatul din mașina de spălat, pata nu mai era deloc, iar halatul era de un alb ușor mai intens decât înainte. Mă pot declara foarte mulțumită de acest produs.

De asemenea, acesta are 3 metode de utilizare: pretratare, înmuiere și spălare, fiecare având instrucțiuni pe ambalaj. În cazul de mai sus, eu l-am folosit prin metoda pretratării.

Vanish Oxi Action Lichid pentru haine albe

Are exact aceleași metode de utilizare ca cel pentru rufe colorate și se poate folosi împreună cu cel pudră (Dacă petele sunt mai intense/mai vechi/mai greu de eliminat) sau de sine stătător.

Vanish Oxi Action Pudră pentru haine colorate

Așa cum am menționat anterior, are aceleași metode de utilizare ca cel pentru rufe albe.

Per total eu mă declar foarte mulțumită de produs și sunt curioasă voi ce experiențe aveți cu aceste produse.

*** bonus am primit o sacoșă în care acum îmi pun rufele proaspăt spălate, în drumul lor spre uscător și sunt foarte mulțumită de ea, deoarece am înlocuit vechiul coș de rufe care chiar se rupsese

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *