Valentino Cosmetics- produse Pielor și Pretty by Flormar

Am fost foarte bucuroasă când datorită celor de la Valentino Cosmetics pot testa 2 nuanțe de oje Pretty by Flormar pe care nu le am și 6 produse Pielor, brand cu care am luat contact prima dată astă vară și îmi place foarte mult.

Produse Pielor- Valentino Cosmetics

Pielor este un brand din Turcia, care se găsește în lume în marile lanțuri de magazine, iar la noi în țară sunt găsite pe site-ul celor de la Valentino Cosmetics. Acest brand are mai multe game de produse, printre care și Hammam El Hana testat de mine de asemenea.

De măștile Pielor v-am mai vorbit AICI și AICI. Am testat 3 tipuri de măști tip șervețel de la ei și mi-au plăcut toate! Nu mai spun că prețul lor este doar între 5-6 lei, ceea ce este extrem de puțin pentru ceea ce oferă! De asemenea, le-am testat și cremele pentru mâini de 30 mL. Am terminat 2 și mai am încă 3! De asemenea, și acestea sunt la un preț foarte bun pe Valentino Cosmetics și le găsiți AICI în diferite arome! Sunt perfecte pentru poșetă și hidratează foarte bine mâinile.

Ce am de pe site-ul celor de la Valentino Cosmetics?

Pielor apă micelară

pielor apa micelara

Este o apă micelară care costă foarte puțin: undeva la 12 lei.

De ce mi-a plăcut ideea de a o avea? În primul rând uitați-vă la ingrediente: sunt foarte puține și deloc nocive pentru ten. Îmi place foarte mult când un produs conține cât mai puține ingrediente și bune, deoarece consider că așa este mai bine pentru tenul meu.

Ce să mai spunem că NU are parfum, alcool sau parabeni. Ultimii sunt foarte controversați în medicină, însă, faptul că nu conține parfum sau alcool ar trebui să vă atragă atenția asupra faptului că este un produs bun.

Cantitatea de 400mL este foarte mulțumitoare, iar apa micelară Pielor va avea parte de un review separat, când voi consuma mai mult din ea.

Până atunci, găsiți AICI produsul și mai multe detalii despre el.

Pielor- set gel de duș, săpun lichid și spray pentru corp

Găsiți pe site-ul celor de la Valentino Cosmetics AICI de cumpărat cele 3 produse separat.

Produsele fac parte din gama Breeze Collection și parfumul poartă numele: Gardenia.

Prețul produselor este foarte bun, iar spray-ul pentru corp pe care deja l-am testat vă pot spune că este foarte rezistent pentru prețul lui.

Eu nu folosesc prea des spray pentru corp, pentru a îmi menține sănătatea pielii și nu numai, însă în momentul în care mă duc la un eveniment sau vara, îl folosesc pentru a avea un look complet, ca să spun așa.

Cred că despre utilizarea gelului de duș dau a săpunului lichid nu este nevoie să vă vorbesc, însă cum le testez și pe ele, cele 3 produse o să aibă parte de un articol separat, tip review.

Vă las mai jos 2-3 date despre produse și ingrediente.

pielor gel de dus

Pielor măști pentru față tip hârtie

pielor masti

Acestea sunt cele 2 măști pe care le am de la ei.

O mască este cu avocado pentru regenerarea și hidratarea pielii tenului și una este cu Aloe Vers pentru catifelare, hidratare și calmare.

Despre cea cu avocado pe care am mai folosit-o găsiți detalii AICI.

Măștile Pielor le-am folosit până acum în număr de 4 așa cum v-am zis la început, ceea ce cred câ vă spune că îmi plac!

De asemenea, AICI le găsiți pe site-ul celor de la Valentino Cosmetics la un preț foarte bun. Eu vreau să mai testez câteva.

Pretty by Flormar

Pretty by Flormar este un brand creat sub brand-ul “mamă” ca să zic așa: Flormar. De Flormar știm cu toții și mai știm și că au niște produse de calitate, multe dupe după produsele Nyx.

Pretty By Flormar aduce pe piață produse de makeup cu un design foate feminin și frumos, diferit. Mie îmi place extrem de mult acest lucru la ei și am achiziționat de la ei anterior primii pachetului Valentino Cosmetics creioane pentru buze, blush și vreo 10-12 oje.

Oje Pretty by Flormar

pretty by flormar

Dacă mă urmăriți pe Instagram, știți deja că am o pasiune pentru aceste oje deoarece v-am postat de multe ori pe story unghiile mele colorate neîndemânatic cu aceste oje și inclusiv în feed veți găsi poze cu ele.

Acum vă prezint 2 naunțe: Poetic Purple și Crimson. Chiar nu aveam aceste nuanțe și imediat m-am dat cu acest mov închis intens care mă face să am mai multă încredere în mine.

Costă foarte puțin aceste oje și aveți o gamă foarte versatilă de colori din care puteți alege.

Daca vorbim despre rezistență, este ca orice altă ojă. Fără bază sau top coat sau cu niște unghii cu probleme (care se exfoliază spre exemplu) cu orice ojă oricât de scumpă e, veți avea probleme.

Cu o bază și un top coat potrivite, oja va rezista.

Găsiți AICI variantele de culori pe care le aveți la dispoziție. Acum le găsiți chiar și la reducere!

Poetic Purple- Pretty by Flormar

Vă asigur că pe site-ul lor: www.valentinocosmetics.ro găsiți cele mai bune prețuri la aceste produse și nu numai! Puteți verifica dacă nu mă credeți.

Puteți să dați un like paginii lor de Facebook:
https://www.facebook.com/valentinocosmetics.ro/ ca să fiți în rând cu noutățile sau paginii lor Instagram:
https://www.instagram.com/valentinocosmetics/ .

Voi știați de site-ul celor de la Valentino Cosmetics? Produse Pretty by Flormar sau Pielor folosiți?

Posibil să-ți placă și

9 comentarii

  1. Flormar este un brand care mie imi
    Place foarte mult. Produse bune la preturi decente. Pielor nu am incercat insa imi
    Plac mult amabalajele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *