Vacanța de vară perfectă alături de Yves Rocher

M-am decis să scriu acest articol, ca să aflați puțin mai multe lucruri despre mine și pasiunea mea legată de acest brand. Nu vă voi povesti despre locurile minunate în care mi-am planificat vacanța, deoarece, nu am nici măcar o singură vacanță planificată!

De ce? Pentru că asta este viața mea.. Nu prea pot alege încă când să îmi fac o vacanță și unde, și de cele mai multe ori totul vine 100% spontan. Așa că nu zic că nu voi merge nicăieri, ci că nu știu unde voi merge și când. Inclusiv mâine pot pleca spre un loc anume dacă consider că am ocazia.

De ce am ales să implic brandul de produse cosmetice Yves Rocher în acest articol? Pentru că m-au inspirat. M-au inspirat în momentul în care am văzut produsele noi scoase pe piață: produse de protecție împotriva razelor nocive ale soarelui.

Mare sau munte?

Veșnica întrebare… Toată lumea vine și te întreabă: Unde te duci? La mare sau la munte? Ce îți place cel mai mult?

În cazul meu, ambele. Fiecare loc are farmecul lui, plăcerea lui și modul lui de a te face să te distrezi.

Dacă îți place să te prăjești la soare- fie la mare la noi, la Marea Neagră, în Bulgaria, în Grecia sau unde vrei tu, fie că alegi să te duci la piscină în propiul tău oraș, un lucru este foarte important: protecția solară, iar Yves Rocher a scos produse noi, numai bune să te ajute pentru acest lucru. Nu, nu le-am testat încă, dar sper să am ocazia, însă, ce poate fi rău la un produs cu SPF pentru față și corp? Eu zic că nimic, în cel mai „rău” caz, te protejează împotriva cancerului de piele.

Dar, dacă alegi muntele? Ce treabă mai ai cu soarele tu atunci? Inspiri aer rece, curat, de munte.. Te îmbraci chiar puțin mai gros pentru că este mai răcoare, te urci pe munte, unde oricum e pădure și umbră, ce să faci tu cu protecția solară? Ei bine, crede-mă că ai nevoie de ea! Ai nevoie de ea, fie soare, fie munte, fie iarnă, fie vară!

Razele soarelui sunt foarte nocive și ne pot păcăli ușor, așa că nu trebuie să renunți la protecția solară, fie că sunt 10 grade, fie că sunt 40, fie că ai mai multă piele expusă la soare, fie că mai puțină.

Eu vara aceasta, indiferent dacă voi merge la mare sau la munte, la piscină la mine în oraș sau pur și simplu dacă aleg să fac o plimbare banală, aleg să mă protejez cu produse cu SPF cât mai mare, iar noutățile Yves Rocher au venit la țanc!

Ce produse aș lua cu mine?

Nu există zi să nu am SPF pe ten, indiferent de anotimp sau moment al zilei! Prin urmare, nu pot pleca fără crema mea cu SPF pentru ten. Trebuie să recunosc că toamna-primăvara îmi cam neglijez corpul, însă vara, port protecție solară pe mâini, picioare, chiar și când mă duc până la facultate!

De asemenea, vara, sunt absolut necesare produsele hidratante și calmante, după expunerea la soare, fie că ai făcut plajă sau nu! Vara, știm cu toții că soarele este puternic și ne distruge pielea și mai mult!

Nu pot ieși din cameră, fie că mă aflu în vacanță sau nu, fără un strop din parfumul meu, mai ales în zilele când sunt fericită. Iar acela este Comme unde Evidence, de la Yves Rocher. Este un parfum extraordinar, rezistent și romantic! În zilele când mă simt mai liberă, mai.. altfel, aleg apa lor de toaletă cu lăcrămioare (cred că e evident că am o obsesie pentru ele)!

Ce să mai spun.. câtă fericire a fost pe capul meu când am văzut că au apă de toaletă, gel de duș și lapte de corp cu aromă de lăcrămioare, doar eu știu. Normal că toate au fost ale mele!

Eu am un ten mixt, așa că am ales de-a lungul timpului să folosesc seara crema pentru ten mixt de la Yves Rocher- Sebo Vegetal. Dacă nu mă credeți, o găsiți în articolele cu produse terminate și chiar acum am una în uz!

Nu pot pleca nici fără loțiuni demachiante, iar demachiantul lor pentru ochi este primul spre care întind mâna!

Rimelul lor Sexy Pulp este perfect pentru genele mele și sunt la al 4lea, iar fardul lor lichid auriu este perfect pentru machiajul meu de zi cu zi!

Nici fără șampon nu se poate să plec, iar șampoanele Yves Rocher mi-au fost de-a lungul anilor alături, încercând toate tipurile lor de șampoane!

Gelurile lor de duș- mai ales cel cu lămâie și cel cu rodie, miros divin, iar cremele lor pentru mâini miros de asemenea superb și hidratează!

Ce mai vreau să iau în vacanța mea este Uleiul prețios pentru corp și păr, din gama nouă, sigur va da bine când voi merge la mare!

Tu unde te duci în vacanță? Ce produse Yves Rocher folosești?

*Acest articol nu este sponsorizat și nu primesc niciun beneficiu financiar de pe urma lui.

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *