Ținută mai stilată cu Accessories by Ioana Fodor

papioane ioana fodor

Ioana Fodor este un om minunat, cu mâini de aur, care crează niște accesorii extraordinare pentru ținutele noastre. Nu purtasem niciodată papion, dar mereu mă uitam la alte fete și admiram cât de bine le stă. Odată cu Danube Bloggers Meet am avut ocazia să primesc 2 papioane și o broșă cu un mesaj superb din partea Ioanei Fodor.

Accessories by Ioana Fodor

A luat naștere în 2017 în Cluj din iubirea pentru frumos și pentru oameni. Ioana nu crează doar papioane pentru femei, ci și papioane pentru copii și bărbați. De asemenea, se pot personaliza în funcție de preferințe- își alegi culoarea, modelul, plus ceva unic, care te reprezintă. Spre exemplu, dacă iubești muzica ea îți poate face un cheia sol pe papion și multe alte modele pe care le discuți într-o manieră foarte prietenoasă cu ea.

Totodată, Ioana mai poate crea pentru tine:

  • broșe
  • cravate pentru bărbați
  • accesorii pentru păr
  • cercei

Modelele papioanelor pot fi simple sau nu, depinde doar de ce îți dorești tu. De asemenea, se poate adăuga un plus de eleganță cu ajutorul unor perle. O să vedeți imediat despre ce vorbesc.

Broșa și papioanele mele de la Accessories by Ioana Fodor

Broșă Accessories by Ioana Fodor

Pe broșa mea scrie „Dream without fear, love without limits”. Cred că acest mesaj este pe placul tuturor, fără excepție. Îmi place foarte mult că are un aer vintage. Se poate adăuga cu ușurință unei ținute simple. Deoarece eu mereu am avut probleme cu încuietoarea broșelor, trebuie sincer să menționez că în acest caz nu am o astfel de neplăcere. Încuietoarea ei este evident de calitate și nu se deschide singură.

Am apucat să port din păcate doar o dată această broșă și nu am apucat să îi fac poză pe ținută, dar îmi place că îmi dă un sentiment de eleganță cu care nu am fost obișnuită până acum.

Papioane Ioana Fodor

ioana fodor papion

Are rost să vă mai spun cât sunt de superbe? Se poate vedea cu siguranță din poze. Am primit două modele, ambele nuanțe de verde, dar una este simplă și una are un imprimeu anume, după câte puteți vedea.

Îmi place că pot fi integrate foarte ușor în ținute. Dau un plus de eleganță aparte oricărei ținute. După cum puteți vedea, eu le-am asortat pe ambele la câte o cămașă, dar merg foarte bine asortate și la un tricou cu guler sau la o bluză mai simplă. Din punctul meu de vedere este un accesorii cu care sigur nu poți da greș.

Calitatea materialului din care sunt realizate este superioară, sistemul de închidere cu agrafă este foarte stabil, iar tu îți poți alege orice culoare și model dorești.

După cum puteți vedea în modelul de mai jos, se pot adăuga inclusiv perle, pentru un plus de eleganță. Mi se par niște accesorii potrivite pentru absolut oricine, iar munca Ioanei este evident realizată perfect. Puteți crea inclusiv modele unicat.

papion ioana fodor

Unde o găsiți pe Ioana Fodor și toate creațiile ei?

O găsiți pe Instagram la ea, unde vedeți foarte multe modele frumoase, pe Facebook sau pe site-ul ei propiu. Face multe modele superbe și sper să vă găsiți ceva pe plac!

Vouă vă place această idee de accesoriu?

 

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *