Smart Protection- folie de calitate pentru telefon

smart protection folie huawei

La evenimentul Danube Bloggers Meet cei de la Smart Protection ne-au oferit și câte o folie pentru telefon alături de un kit de instalare pe care îl poate folosi oricine, indiferent dacă a mai făcut acest lucru vreodată înainte sau nu.

Mereu am încercat să îmi protejez telefonul cât de mult am putut, mai ales din cauza faptului că nu sunt cea mai atentă persoană cu lucrurile pe care le are. La început, mergeam în mall ca să îmi fie pusă o folie, dar cum costă prea mult, am încercat mereu să găsesc alte opțiuni. Cei de la Smart Protection ne ajută oferindu-ne șansa de a ne monta singuri folia de telefon, primind odată cu cea din urmă și un kit complet de instalare a foliei.

Smart Protection

Cei de la Smart Protection vin cu o gamă variată de folii, pentru toate telefoanele. Cu toții știm că există diverse tipuri de folii, de diverse calități, însă aici veți găsi numai folii de calitate. Protejarea ecranului telefonului este esențială pentru o bună funcționare a acestuia, deoarece zgârieturile inestetice și câteodată în exces, pot duce la utilizarea greoaie a ecranului.

La ei pe site găsiți folii de calitate pentru absolut orice model de telefon (De unele eu nici nu am auzit vreodată, deci chiar găsiți orice). Găsiți de asemenea și folii de tablete și ceasuri smart.

Smart Protection- kit de instalare și folie telefon HUAWEI

Eu am un Huawei, pe care îl protejam cu o folie de sticlă cumpărată din China. Nu mai spun de faptul că trebuia schimbată din cauza slabei calități care a dus la distrugerea ei fără să fie telefonul scăpat din mână.

Cum însă nu mă pricep la astfel de lucruri, l-am pus pe iubitul meu să îmi monteze folia cu ajutorului kitului, pentru a fi sigură că este totul în regulă. Însă sincer vă zic că oricine s-ar fi descurcat să facă asta.

În primul rând, primești odată cu folia și instrucțiuni clare și detaliate despre pașii pe care trebuie să îi urmezi în momentul instalării ei.

smart protection

De asemenea, pe lângă instrucțiuni clare în text despre cum să pui folia, primești și :

  • un șervețel cu alcool pentru curățarea ecranului

  • o lavetă de microfibră de curățare a ecranului

  • câteva stickere lipicioase pentru îndepărtarea prafului restant

  • un spray pe care trebuie să îl pulverizezi pe folie pe partea telefonului, înainte de a o pune pe telefon

  • și un fel de mini card pe care să îl utilizezi pentru presarea foliei

Folia vine într-o carcasă rezistentă, deci nu va suferi din cauza transportului.

Montarea a fost foarte ușoară, iar cu ajutorul tuturor lucrurilor din kit, folia nu are nici acum, la 2 luni distanță vreo problemă.

Cei de la Smart Protection vă așteaptă la ei pe Instagram și Facebook pentru a le fi alături.

Acum, în perioada aceasta cu siguranță nu avem cum să ajungem în magazine pentru o montare online, așa că vă invit să vă uitați pe site-ul lor și dacă aveți nevoie de o nouă folie, să vă comandați online și să o montați singuri acasă!

Tu folosești folie de protecție?

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *