Sleek Blush Sunrise – calitate superioară la preț mic, părere

Astăzi vă voi vorbi pe scurt despre blush-ul de la Sleek, nuanța Sunrise. L-am cumpărat de curiozitate, deoarece am auzit numai lucruri bune despre el și pentru că este la un preț foarte accesibil.

SLEEK BLUSH Sunrise

Din punctul meu de vedere, ambalajul extern este foarte minimalist, elegant și frumos (dupe după Nars).

Nuanța Sunrise arată cam așa:

Este o culoare care mi se potrivește perfect, deoarece am tenul măsliniu și care dă un aspect bronzat.

Așa arată un swatch al produsului, fără să fie blenduit.

sleek blush sunrise

Și așa arată blush-ul după ce l-am uniformizat:

Blush-ul este extrem de pigmentat după cum puteți vedea. L-am aplicat cu degetul pentru swatch și abia am atins produsul.

Trebuie să ai mare grijă câtă cantitate de blush iei pe pensulă, deoarece  este foarte pigmentat și va trebui mai apoi să te demachiezi și să îți refaci machiajul. Chiar și cu o pensulă cu peri rari, trebuie doar atins. (am încercat eu inițial să mișc puțin pensula pe deasupra blush-ului și m-am trezit pe pomeți cu o nuanță mult prea pigmentată).

Pro Sleek Blush Sunrise

Se amestecă ușor și rezistă foarte mult pe ten! Fixat cu o pudră translucidă, își mai estompează culoarea și arată chiar și mai bine din punctul meu de vedere.

Este foarte pigmentat, deci trebuie uitilizat puțin produs pentru fiecare sesiune de machiaj.

Prețul este foarte accesibil- 30 de lei. Eu l-am luat din magazinul Kendra, dar se poate găsi și pe www.makeup-shop.ro

Personal, ador culoarea și nu regret deloc că l-am cumpărat!

Contra…? 

Am de spus doar un singur lucru.. nu cred că la cât de pigmentat este voi reuși să îl termin pănă expiră .. :)). ( în condițiile în care am și alte blush-uri și alternez în funcție de makeup-ul ochilor/haine/stare)

Voi l-ați folosit? Ce părere aveți? Eu am în plan să iau și nuanța Rose Gold , pe care o ador, chiar dacă nu ar fi o alegere minunată pentru tenul meu.

De la Sleek am mai avut 2 rujuri mate, pe care însă încă nu știu să spun dacă le-aș mai cumpăra din nou, în schimb am 2 palete de la ei, pe care le ador și chiar vreau să achiziționez mai multe pe parcurs!

Posibil să-ți placă și

29 de comentarii

    1. Nu folosesc conturing pudra, nu imi place cum se vede pe tenul meu. Am cateva si au ramas nefolosite.. Folosesc fonduri de ten inchise la culoare sau ceva special pentru counturing, dar lichid/crema.

      Nu este prea inchis daca stii cu cat sa te dai :D. Se vede foarte frumos, mai ales ca tenul meu este unul masliniu, caruia i se potrivesc blshurile cu tenta de portocaliu/maroniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *