Sephora Sale Haul- Sephora și Benefit Cosmetics

Cum am văzut că sunt reduceri la Sephora, m-am dus imediat (exact în prima zi de reduceri). Nu, nu sunt disperată, doar că știam că ce e mai bun se dă imediat așa că am zis să prind și eu produse bune la preț ok. Produsele Sephora, Benefit, Dior, Too Faced și toate celălalte sunt destul de scumpe, așa că astfel de reduceri sunt binevenit oricând. Eu astăzi am să vă prezint Sephora Sale Haul- Sephora și Benefit Cosmetics.

Când am ajuns în Sephora din orașul meu nici măcar nu erau toate produsele puse la locul lor, dar nu a fost nicio problemă asta pentru mine. Am stat o oră și jumătate în magazin, așa că au avut timp din plin fetele să aranjeze produsele :)).

Reducerile promoționale sunt până pe data de 17 iulie, așa că mai aveți timp! Au reduceri începând de la 30% până la 70%! Reducerile sunt atât pentru produsele din gama Sephora Collection, cât și Benefit, Dior, MakeUp For Ever, Too Faced și alte mărci High End. Produsele selectate pentru reduceri au fost fie din gama veche, fie produse relativ noi care nu prea au avut succes spre vânzare.

Aici este un total al produselor mele, urmând să vi le prezint pe toate pe rând:

sephora haul produse

Sephora

Ochi

1. Sephora Volume Mascara V for Volume nuanța Burgundy
sephora v for volume

A costat 14.5 lei și face genele foarte frumoase! Culoarea se observă delicat pe genele negre, iar cu o bază albă- exemplu Eveline 8 în 1 mascara primer- culoarea devine mai vie.

2. Sephora Outrageous Fard de ochi lichid

sephora outrageous

Costă 19.5 lei și rezistă foarte mult timp! Nu se întinde când dai cu degetul! L-am testat în magazin, eu încă nu l-am desfăcut. Are efect metalic.

3. Creion contur pentru ochi 12h rezistent la apă

Costă 9.5 lei, este foarte cremos și destul de rezistent. Eu mai am 2 asemenea creioane aurii, luate la alte reduceri.

4. Sephora tuș de ochi Fingertipsephora fingertip

Fiecare a costat 10.5 lei și sunt foarte rezistente și pigmentate! Le-am testat în magazin și s-au îndepărtat foarte greu! Sunt foarte compacte și simpatice!

5. Sephora Fard de pleoape

sephora fard de pleoape

Costă 12.5 lei fiecare. Fardurile lor sunt foarte simpatice și pigmentate. Eu am câteva cumpărate chiar când erau 50 de lei fiecare- dar 50 de lei unul nu merita. 12.5 lei este un preț foarte bun!

Prima nuanță:

A doua nuanță:

Buze

1. Sephora Balsam de buze cu Goji


sephora balsam de buze goji

A costat 9.5 lei și îmi place foarte mult la el faptul că oferă hidratare și culoare buzelor în același timp! Este un roșu discret. Încă nu l-am desfăcut, doar l-am testat în magazin. Ah da, să nu uit de miros! Miroase foarte frumos!

2. Sephora Kiss Me Balm

sephora kiss me balm

A costat 9.5 lei și mi l-am cumpărat și pentru aspect, dar și pentru faptul că acum 1 an luasem la preț întreg culoarea Soda Pop un fel de vișiniu-moviu care mi-a plăcut foarte mult! Oferă culoare și luciu și miroase foarte frumos! Nuanța din poză este Candy Apple.

3. Sephora Kiss Me Gloss

Nuanța Dreaming of Dessert

Nuanța Strawberry passion  Fiecare a costat 9.5 lei. De asemenea, au un miros specific foarte frumos.

Am să vă arăt pe viitor și cum arată.

4. Set de gloss-uri 

Am dat pe ele 19.5 lei și abia aștept să le folosesc.

Față

1. Sephora Fard de obraz

sephora fard de obraz

Am dat pe el doar 14.5 lei și abia aștept să îl testez!

Îngrijire

1. Sephora Mască pentru ochi 

sephora masca de ochi

Am luat doar una pentru ochi deoarece nu sunt o mare adeptă a acestor tip de măști. A costat 7.5 lei.

2. Sephora mască pentru față

Erau mai multe modele, dar nu am considerat că sunt o necesitate pentru mine acelea.

Am luat cu: Rodii, Avocado, Ceai verde, Alge, Trandafiri și Perle.

A costat 7.5 lei una. Mai aveam acasa una cu Perle și Ananas cumpărate la preț întreg și o mai testasem anterior pe cea cu Lotus.

3. Mască pentru buze

Masca a costat 3.5 lei. Am mai folosit-o pe cea cu shea, cumpărată la preț întreg și o mai aveam acasă și pe cea cu trandafiri. Nu sunt extraordinare, dar 3.5 lei merită față de 12 lei.

4. Toner cu Ginseng 

sephora toner

A costat 4.5 lei. Nu l-am folosit încă, dar abia aștept să o fac.

5. Sephora Oil Blotting- șervețele pudrate pentru eliminarea excesului de sebum

Au costat 7.5 lei și abia aștept să văd cum funcționează!

Unghii

Sephora oje

Am ales 4 nuanțe la 4.5 lei fiecare. Mai aveam 3 de la fosta reducere din iarnă și mi-au plăcut destul de mult.

Benefit

1.Fard de obraz Sugarbomb

Îmi doream de foarte mult timp produse Benefit, având doar un mini mascara Roller Lash de la ei, iar oferta de 50% la acest blush a venit perfect!

benefit sugarbomb

Nu l-am folosit încă, dar abia aștept să o fac!! A costat doar 84.5 lei.

2. Benefit Paleta Complexionista

benefit complexionista

Are 2 corectoare, 2 bronzere și 2 iluminatoare- unul pudră și unul cremos, în mărime de călătorie. A costat ca fardul de obraz SugarBomb.

Paleta aceasta este perfectă și abia aștept să o folosesc!

3. Benefit Rimel BADGal Lashbenefit badgal lash

A costat 54.5 lei și nu l-am testat încă!

Din câte vedeți, reducerile Sephora m-au lăsat fără bani în portofel, însă consider că merită pentru așa produse la un așa preț!

Tot din gama Sephora am pregătit și câteva produse, care nu se află în poze, pentru următorul meu Giveaway!

Produsele se mai găsesc până pe 17 iulie în magazine și pe www.sephora.ro. Spor la cumpărături!

Voi ați profitat de reducerile Sephora? Ce vă place de aici?

 

Posibil să-ți placă și

32 de comentarii

  1. Mi-am cumpărat și eu foarte multe produse de la Sephora. Îmi plac in special gelurile de dus, dar și parfumuri și alte produse. Ma bucur sa aud ca au pana la 70% reducere fiindcă weekendul acesta am treaba la Mall.

  2. Hahahahaha!! Și eu am ajuns ieri puțin în Sephora și mi-am tras iubitul pe acolo parcă disperată după reduceri (auzisem ceva de ele). ?? Am luat și eu 2 măști de față, 1 de ochi, 2 farduri și atât. Dar promit solemn că revin în magazin cu mama sau o prietenă. ?? Ojele pe care le-ai luat au suuuuper preț!! O sa cercetez și eu să văd ce mai iau. Aș vrea să mai profit de oje, farduri, vreo mască, poate tonerul acela hmmm….Și ce mai descopăr util și pe gustul meu. Arată bine produsele Benefit. Să te bucuri de toate. ??

    1. Ah, știu ce fel e. Și al meu se enervează când stau prea mult prin magazine. Însă, atât el, cât și tatăl meu știu că atunci când ajungem prin Mall oprirea la Sephora este inevitabilă. Dacă am bani, așteaptă destul, când nu am.. tot intru să îmi clătesc ochii. :)) Să le folosești cu plăcere și tu :*

  3. Intru foarte rar in Sephora. Nu stiam de aceste reduceri, dar observ ca ti-ai luat multe chestii interesante. Credeam ca preturile sunt mai mari chiar si la reduceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *