Mască cu ananas pentru nas Sephora – Review

Dintodeauna mi-au plăcut măştile, iar cele de la Sephora mi se par minunate. Acum 2 zile am fost în Sephora şi am văzut această nouă mască cu ananas pentru nas numită în engleză Pineapple nose mask.. Nu mai spun că însăşi ingredientul m-a uimit. Nu mă aşteptam să văd o mască cu ananas.

Ce face această mască?

Aceasta promite să minimizeze şi netezească porii. A făcut acest lucru? Sunt foarte încântată să vă spun că da, minimizează porii vizibil, ceea ce îmi place la nebunie deoarece eu nu am o problemă cu acneea, cât am cu porii dilataţi.

Cât durează efectul?

Din păcate, ca sa se menţină efectul pe durata unei săptămâni trebuie utilizată de 2 ori pe săptămână cam la interval de 3 zile. După 2 zile deja se observă cum efectul dispare. Însă pentru un efect de moment şi dacă îţi  permiţi să achiziţionezi această mască de 8 ori pe lună, merită!

Vă ataşez o imagine cu ingredientele pe care le are şi modul de utilizare al măştii.

Sephora masca cu ananas pentru nas ingrediente si metoda de utilizare

Aceasta se menţine 10-15 minute pe nas după ce se îndepărtează DOAR PE O PARTE folia protectoare. Nu uita să o mulezi după forma nasului tău! Masca trebuie să atingă nasul şi zona din jurul lui unde ai porii cei mai mari şi cei mai dilataţi, lipindu-se de aceste zone.

Aşa arată masca:

masca cu ananas pentru nas Sephora

Din păcate, se vede doar undeva la 3 sferturi din ea deoarece fiind îmbibată în fluidul cu ajutorul căruia acţionează, alunecă foarte uşor. Parfumul este foarte discret, lucru care îmi place foarte mult!

Am să achiziţionez din nou această mască cu siguranţă! Am s-o folosesc cel mai des înaintea evenimentelor importante, deoarece există alte produse de îngrijire care se utilizează câteva săptămâni pentru rezultate pe termen lung.

Momentan,  mască cu ananas pentru nas Sephora, se poate găsi în magazinele Sephora. Pe site-ul lor eu nu am vazut-o încă, însă puteți cumpăra banda de nas pentru puncte negre online www.sephora.ro.

Posibil să-ți placă și

27 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *