Sephora Lip Scrub – Review

Scrub-ul de buze de la Sephora cu miere şi zahăr este un produs pe care abia am aşteptat să îl cumpăr. Ştiu că se poate face cu uşurinţă acasă un scrub de buze exact cu aceleaşi ingrediente, însă am vrut să îl încerc şi pe acesta.

Fie că îţi hidratezi buzele, fie că nu, ai nevoie să foloseşti un scrub de buze. Personal, îmi hidratez buzele înainte de culcare în fiecare seară pentru a lăsa balsamul de buze să acţioneze peste noapte, însă tot trebuie să folosesc un scrub înainte de a aplica rujul deoarece pielea buzelor se regenerează constant şi necesită să fie îndepărtată. După ce faci acest lucru, buzele trebuiesc neapărat hidratate pentru a avea un aspect sănătos şi pentru a se aplica rujul uniform.

De ce ţi-am spus toată povestea asta?

Pentru că, cu ajutorul acestui produs de la Sephora cu zahăr care acţioneză ca un scrub şi miere care hidratează, nu mai este nevoie să aplici pe urmă un balsam de buze! Deci, rezolvi 2 lucruri dintr-o dată, ceea ce îţi salvează din timp.

Ce îmi place la acest scrub?

Ingredientele, mirosul care nu este puternic, uşor de folosit şi la îndemnână şi faptul că dintr-o singură aplicare au loc 2 acţiuni necesare pentru îngrijirea buzelor tale!

Ce nu îmi place?

Particulele de zahăr sunt foarte mici, motiv pentru care dacă ai nevoie să îndepărtezi nişte celule moarte mai „încăpâţanate”, vei avea nevoie fie de mai mult produs- ceea ce duce însă la aplicarea unei cantităţi mult prea mari de scrub, iar mie nu îmi place acest lucru-, fie vei folosi în aceste zile un scrub cu particule mari de zahăr. Eu aleg a 2a opţiune, având şi un scrub de la Sabio care are particulele mult mai mari.

Cu siguranţă o să îl mai cumpăr după ce mi se termină!

Îl găsiţi în magazinele Sephora şi pe www.sephora.ro 

 

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *