Sephora Hair Sleeping Mask- Mască de păr pentru noapte

Astăzi voi vorbi puțin despre Sephora Hair Mask, mai exact cea cu Shea.

La început, am fost puțin reticentă deoarece ma gândeam dacă merită 20 de lei pentru o singură utilizare. Într-un final m-am decis să o încerc și pot spune ca nu regret absolut deloc decizia luată.

  1. Am folosit-o de 4 ori, nu doar o singură dată- am aplicat produsul pe 3/4 din lungimea părului, insistând pe vârfuri.
  2. Miroase minunat.
  3. Efectele acestei măști au fost cu mult peste așteptările mele.

În colecție mai sunt incluse 4 tipuri de măști, fiecare având alt rezultat

  • cu cocos pentru hrănirea și repararea fibrei capilare
  • cu trandafir pentru prevenirea electrizării
  • cu acai pentru protejarea culorii părului și intesificarea strălucirii acestuia
  • cu shea- cea pe care am achiziționat-o și eu, pentru fortificarea părului și lupta împotriva vârfurilor despicate

Masca este alcătuită din 2 părți: o bonetă de protecție care, dacă este pusă cum trebuie (peste frunte si urechi) nu cade sub nicio formă în timpul nopții- fiecare bonetă are design specific ingredientului principal- și tratamentul propiu zis care este sub forma de cremă. Consistența ei este exact ca a unei măști obișnuite de păr, poate puțin mai solidă- depinde de ce mască folosiți în general.

 

Se aplică înainte de culcare, se pune boneta, iar dimineață clătești părul sau îl speli cu șampon, în funcție de cum consideri tu că trebuie. Eu una l-am spalat cu șampon de fiecare dată.

Șamponul pe care l-am folosit a fost cel de la Pellamar pentru păr șaten cu extract de nucă, care este destul de dur cu firul de păr. Nu aveam alt șampon în casă, așa că a trebuit să îl folosesc pe acesta, neavând încredere că voi mai vedea vreun rezultat al măștii.

Spre uimirea mea, părul meu a fost extrem de moale, catifelat și strălucitor în ciuda faptului că șamponul meu este dur cu firul de păr. (Tipul meu de păr este cel moale, gras, cu vârfuri despicate imediat dupa tuns și rar, motiv pentru care fac greșeala de a dori să îi ofer volum cu ajutorul unui șampon mai dur. )

Părul meu după ce am clătit masca și m-am spălat cu șamponul de la Pellamar. Părul nu este complet uscat și este la aproximativ o săptămână de la o nouă vopsire.

Este o mască minunată pe care o s-o mai achiziționez cu siguranță! O recomand tuturor, este imposibil să nu vezi vreun efect în urma utilizării ei. Îmi doresc să le mai încerc și pe cele cu cocos și acai (nu am probleme cu electrizarea părului, așa că nu am de ce să o încerc pe cea cu trandafir, dar sigur este foarte bună și aceasta).

Se poate cumpăra de pe site-ul www.sephora.ro sau din magazine.

Sper să vă placă produsul și să aibă și asupra părului vostru același efect minunat!

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *