Sărbătorim 1 decembrie cu Melkior Professional

melkior professional oje

Astăzi este 1 decembrie, o zi importantă pentru țara noastră, pe care tinerii (adică și eu) o ignoră tot mai mult. Au și motive, nu avem de ce să ne ascundem după deget, însă, minunata echipă Melkior Professional și-a dorit ca în acest an când se sărbătoresc 100 de ani de la Marea Unire, să nu fie dat uitării acest eveniment.

Pot să spun că îi felicit foarte mult pentru această inițiativă, deoarece Melkior a adus astfel nostalgie și bucurie în sufletele noastre, amintindu-ne de această zi și cât de importantă este!

Ziua de 1 decembrie 1918 a fost momentul istoric în care toate provinciile locuite de români s-au unit sub o singură formă: România.

Melkior și-a dorit sa ne reamintească din timp de acest mare eveniment pentru țara noastră și am primit de la ei 3 oje Melkior în varianta de 4.5 mL, în culorile steagului României: albastru, galben și roșu.

Oja Melkior în culoarea albastră:

Oja Melkior în culoarea galbenă:

Ojă Melkior culoarea roșie:

Eu nu sunt o mare talentată când vine vorba de unghii, nu am înclinarea necesară, de aceea să nu vă așteptați să vă arăt un rezultat creativ sau curat/corect, însă mi-a plăcut atât de mult inițiativa Melkior încât nu am putut să o omit. Astfel, am folosit ojele pentru a crea steagul României la mine pe unghii!

Trebuie să vă menționez din nou (am tot făcut-o pe blog și pe instagram) faptul că ojele Melkior sunt foarte bune! Sunt pigmentate și rezistente!

Eu mai am de la ei încă 3 oje primite și 3 cumpărate, așa că dacă am ales să îmi cumpăr și eu câteva, vă dați seama că ele chiar îmi sunt pe plac.

Voi ce spuneți de inițiativa Melkior? Eu am fost foarte încântată de idee, deoarece mi s-a părut un mod unic de a sărbători 100 de ani de la Marea Unirea și de a ne aminti de existența ei!

 

 

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *