SaraTremo- Fă-ți ziua mai frumoasă cu o bijuterie

saratremo

SaraTremo a fost alături de noi ca sponsor la Danube Bloggers Meet și fiecare dintre noi a avut parte de un lanț cu pandantiv placat cu aur alb. Am avut parte de o surpriză plăcut și vă invit să citiți câte ceva despre produsele lor și despre ceea ce dețin eu de la ei.


Câteva cuvinte despre SaraTremo

Auzisem de cei de la SaraTremo până la eveniment, dar încă nu apucasem să iau ceva de la ei. Firma are sediul în Iași și comercializează nenumărate bijuterii pentru toate gusturile, atât placate cu aur, cât și din argint 925.
La ei pe site puteți găsi:

De asemenea, așa cum am menționat anterior puteți găsi:

Găsiți atât produse pentru femei, cât și pentru bărbați. Și copiii au o secțiune numai a lor! Prețurile sunt accesibile și vă întâmpină deseori cu oferte.
Cei de la SaraTremo mai au încă o calitate: pe lângă diversitatea categoriilor produselor pe care vi le pun la dispoziție, găsiți și o diversitate de modele, pentru fiecare tip de bijuterie în parte. Prin urmare, nu puteți să intrați la ei pe site și să nu găsiți ceva ce să vă placă.

Colier placat cu aur de 18K- SaraTremo

lantisor saratremo

Am avut un noroc așa cum nu mă așteptam. Când am ajuns la eveniment, pe masă mă aștepta produsul de la SaraTremo. Când am deschis cutiuța și am văzut modelul, am știut că este ziua mea norocoasă.
Dacă mă cunoașteți, știți deja că sunt înnebunită după orice are ca model inimi- sub orice formă, textură șamd. Ei bine, fără să îmi aleg modelul de înainte, pandantivul lănțișorului meu conținea o piatră mare foarte frumoasă, iar pe margini avea model cu inimi. Vă las o poză mai jos ca să vedeți:

saratremo lantisor

parere bijuterii saratremo

Cred că numai din poză se poate observa calitatea produsului. Am avut ocazia să îl port de câteva ori până când să trebuiască să stăm în casă și nu am avut nicio problemă cu el.
– Nu s-a înnegrit.
– Încheietoarea este rezistentă.
– Lănțișorul deși este finuț, este evident rezistent.
– Strălucește în continuare ca atunci când este nou.
– Nu a trebuit îngrijit nici măcar o singură dată până în acest moment.
– Este elegant.
– Se poate purta atât pe timp de zi, cât și pe timp de seară, cel puțin din punctul meu de vedere.

saratremo

Îmi place și modul de ambalare și mai mult decât atât, îmi place că este placat cu aur alb, deoarece este aurul care îmi place mie cel mai mult. Nu am mai avut un astfel de colier până acum, așa că o să profit de el din plin, când voi avea cum.

Dacă aveți nevoie de mai multe informații, puteți găsi la ei pe site, saratremo.ro. De asemenea, puteți să accesați pagina lor de Instagram sau de Facebook pentru a îi susține și pentru a fi la curent cu noutățile și cu promoțiile lor!

Știu că trecem printr-o perioadă mai grea, însă nu strică niciodată să vă îmbunătățiți ziua!

Voi știați de ei? Ați găsit vreun model care să vă placă?

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *