Șampon 63 Rekze Laboratories România- GBS4

La Galați Beauty Swap Secret Santa Rekze Laboratories România ne-a fost sponsor și ne-a dat spre testare Șampon 63 Rekze. Am fost încântată să văd că sunt sponsori deoarece de mult timp îmi doream să încerc ceva de la ei.

Cine este Rekze Laboratories?

Rekze Laboratories este o companie de cosmetice fondată în 2015 în Marea Britanie. Produsele sunt însă dezvoltate în Italia. Aceștia au creat produse pentru păr, iar în 2016 au lansat primele șervețele umede pentru scalp, care au ca scop stoparea căderii părului.

Date despre Șampon 63 Rekze Laboratories

Cantitate: 200mL

Nu este testat pe animale. 

Testat pentru nichel.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Testat dermatologic.

Pentru femei și bărbați!

Adresat persoanelor care au probleme cu căderea părului.

Ingrediente: șamponul 63 combină peste 63 de ingrediente importante pentru păr, care luptă împotriva căderii părului de unde și numărul 63 din numele șamponului. Printre ingrediente se află: Cafeina, Taurina, Zinc, Biotina, Ulei de Emu, Extract de Ginkgo Biloba, Lecitină și altele asemenea. Lista întreagă o puteți găsi pe site-ul lor AICI.

Cu ce mai vine special șamponul 63? Nu are în compoziție lauril sulfat de sodiu sau lauret sulfat de sodiu, fiind 2 compuși care se știu că afectează scalpul și părul, fiind chiar cei care fac spumă. Și șamponul 63 face spumă, însă ingredientul care face acest lucru se numește disodium laureth sulfosuccinate, care este un ingredient mai scump, dar care nu are aceleași efecte nocive ca celălalte 2.

Încă un lucru special la șamponul 63 Rekze: EXTRACȚIA BIOLOGICĂ.

Ce înseamnă acest lucru? Faptul că în momentul când se extrag ingredientele, nu se folosesc solvenți chimici care pot afecta părul și sănătatea. Spre exemplu, licopenul, un ingredient din șampon este 100% natural și organic!

Combinația unică de ingrediente a șamponului 63 conține singurul Licopen Patentat și Certificat Organic din lume.

Cauzele căderii părului sunt diverse: stres, sarcină, dezechilibre hormonale, vopsitul și nu numai, însă șamponul 63 Rekze promite eficiență, indiferent de cauza căderii părului.

Satisfacția celor care au testat șamponul 63 Rekze

  • 80% au spus că a redus uscăciunea scalpului;
  • 80% au spus că scalpul a fost mai hidratat;
  • 80% au spus că a crescut elasticitatea părului;
  • 88% au spus că părul lor s-a simțit mai moale;
  • 80% și-au simțit părul mai puternic;
  • 64% au spus că a fost redusă căderea părului;
  • 52% au spus că le-a crescut păr mai mult;

Pentru o eficiență mai bună se recomandă combinarea cu balsamul pentru păr 43 Rekze (Despre care vă voi vorbi puțin mai jos), cu șervețelele pentru scalp și serul pentru păr.

Mod de utilizare: AGITAȚI ÎNAINTE DE UTILIZARE. Se aplică șamponul începând cu vârfurile și se continuă aplicarea către scalp, masându-l ușor. Se lasă să acționeaza 1-2 minute, se clătește bine și se reaplică în același fel. De data aceasta se lasă să acționeze 3-5 minute. A se utiliza de 4 ori pe săptămână.

Review Șampon 63 Rekze Laboratories

Îmi place foarte mult ambalajul. Este unic și are și o culoarea foarte frumoasă! Ambalajul este dintr-un fel de cauciuc destul de dur, care însă permite strângerea lui pentru a facilita curgerea șamponului.

Miroase foarte delicat și frumos.

Are o textură foarte catifelată.

Până acum l-am folosit de 4 ori. Nu pot să vă spun de pe acum de eficiența lui asupra căderii părului și nu vreau să spun ceva despre asta doar de dragul de a o face, dar am vrut neapărat să scriu despre el. De ce? Pentru că am rămas încântată de el de la prima utilizare!

Părul meu a fost vizibil mai hidratat și mai catifelat, iar scalpul mai hidratat. Nici nu a fost nevoie să îl aplic de 2 ori, ca în instrucțiuni. Însă, am început să îl folosesc ca în instrucțiuni, deoarece vreau sa văd efectele mai accentuate ale produsului și să am o grijă mai mare pentru părul meu.

Am avut și o mostră de balsam pentru păr 43 Rekze care a arătat cam așa:

Părul a fost și mai catifelat, fără să se îngrașe când l-am utilizat.

Când apar efectele supra căderii părului vă voi transmite din nou părerile mele pe blog și pe instagram!

Până atunci, vă recomand sincer acest șampon. Nu există pentru părul meu un alt șampon mai bun. Eu am scalpul gras și în același timp deshidratat (coji, nu mătreață) sau poate fi o dermatită seboreică. Firul de păr este subțire și moale. Se încurcă chiar dacă folosesc balsam și îl usuc cu feon-ul. Cu acest șampon nu mai trebuie să îmi fac griji că se încurcă părul, scalpul meu nu mai are atât de multe coji, iar firul de păr este mai hrănit!

Îi puteți găsi pe Facebook AICI.

Acest produs este profesional, ingredientele sunt de o calitate superioară și merită banii din plin! Puteți citi pe site și review-urile altor persoane ca să vă convingeți!!

șampon 63 rekze

Voi ați auzit de Rekze Laboratories până acum? Vă tentează șamponul 63?

 

 

 

 

 

 

Posibil să-ți placă și

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *