Rujuri și creioane de buze Boys’n Berries swatch

Bună!!

Astăzi am să vă prezint câteva swatch-uri a 3 nuanțe de ruj Boys’n Berries și 5 creioane de buze Boys’n’Berries. Sper să vă placă și să găsiți utilă lista mea de avantaje și dezavantaje a acestor produse.

Rujuri Boys’n Berries swatch și review

rujuri boys'n'berries

Deși aceste rujuri sunt foarte lăudate și plăcute, eu o să vă dezamăgesc puțin și am să vă prezint atât cât de bune sunt din unele puncte de vedere, dar și cât de dezastruoase pot fi uneori pentru mine.

Nuanțele pe care le am eu sunt: Sin, Pixie și Mera. Primele 2 sunt cumpărate de pe www.makeup-shop.ro și ultima nuanță din Kendra.

Ce îmi place la rujurile Boys’n Berries?

 • Culorile– sunt foarte pigmentate și frumoase, iar dintr-un singur strat obții nuanța perfectă;
 • Textura– se simt foarte cremos pe buze și nu le usucă- arată foarte bine pe buze!
 • Prețul– este unul foarte accesibil;
 • Au o gamă destul de variată de culori, mai ales odată cu reintroducerea pe stoc pe www.makeup-shop.ro a vechilor nuanțe: Aria, Silouhette și datorită noilor nuanțe din colecția Nudelicious.
 • Finish-ul mat
 • Se usucă destul de rapid.

Ce nu îmi place?

 • Ei bine, aici pot spune că primul dezavantaj vine din partea site-ului www.makeup-shop.ro care are o poză cu swatch-uri ireale din punctul de vedere al nuanțelor. Nuanța Pixie la ei pe site părea un portocaliu mai închis foarte frumos, iar eu m-am trezit cu un roz care nu îmi place deloc.
 • Finish-ul este mat, dar rezistența lasă de dorit. Îmi îngrijesc buzele corespunzător, le exfoliez și le hidratez înaintea aplicării însă mai ales nuanța Sin este extrem de problematică orice ai face. Mă trezesc cu rujul total inestetic în jurul gurii chiar și când beau o simplă gură de apă. Dacă îndraznești să mănânci nici nu mai zic- pe lângă faptul că se întinde în jurul gurii, dacă nu ai ocazia să îl retușezi imediat arăți de parcă ai fi scăpat de la Socola. :)) Ceea ce rămâne pe buze arată foarte inestetic.
 • Nuanța Mera comandată de mine este lipicioasă! Nu înteleg de ce, dar îmi displace acest lucru total.

Swatch-urile mele vor apărea imediat aici, după ce vă spun 2 vorbe și despre creioanele de buze de la ei.

Creioane de buze Boys’n Berries swatch și review

creioane de buze boys'n'berries

Nuanțele pe care le am sunt următoarele: Sangria, Red Charm, Squash, Sorbet și Butter Nude.

Toate îmi plac la nebunie! Culorile sunt minunate pentru mine! Însă Buuter Nude m-a câștigat instant și rămâne preferatul meu.

Ce îmi place la creioanele de buze Boys’n Berries?

 • Foarte cremoase! Se aplică uimitor de bine, rapid și frumos.
 • Rezistente pentru prețul de 19 lei pe care îl au. Eu mi le-am luat mereu la reducere de 40-50% de pe www.makeup-shop.ro 
 • O gamă variată de culori– au culori pentru fiecare ruj pe care îl au plus altele!

Ce nu îmi place la aceste creioane?

Din cauză că sunt cremoase, trebuie ascuțite foarte bine înainte de aplicare, altfel riști să depăsești conturul buzelor fără să realizezi.

Aici sunt swatch-urile rujurilor și creioanelor de buze de la Boys’n’Berriesrujuri si creioane de buze Boys'n'Berries swatch

Primul ruj de jos este nuanța PIXIE împreună cu creionul de buze SORBET.

Al 2-lea ruj este nuanța SIN împreună cu creionul de buze SANGRIA.

Al 3-lea ruj este nuanța MERA împreună cu creionul de buze SQUASH.

Swatch-urile celorlalte 2 creioane a căror ruj corespondent eu nu îl am :

Prima de sus- nuanța BUTTER NUDE

A 2a – nuanța RED CHARM

Așa arată rujurile după ce s-au uscat:

 

Voi folosiți aceste rujuri și creioane de la Boys”n Berries? Aveți aceeași părere ca mine când vine vorba despre dezavantaje sau la voi este altfel?

Personal, nu știu dacă aș mai recumpăra aceste rujuri. Mă atrag totuși 2 rujuri din noua colecție Nudelicious.

Posibil să-ți placă și

16 comentarii

 1. Ai dreptate in privinta swatch-urilor de pe site. Am patit-o si eu, mi-am comandat nuanta Aria, pe site parea un nude frumos, dar in realitate era un lila pudrat, in toata regula.

 2. Ai perfecta dreptate in legatura cu swatch-urile de pe site, nu prea coincid cu realitatea! Eu am 6 rujuri mate :)) Preferatul meu e Aria, ador nuanta si imi rezista toata ziua pe buze, fara exagerare! Am si mera, al meu nu e lipicios, doar ca la cateva ore dupa aplicare am senzatia ca i se schimba putin culoarea. Singurul cu care am avut probleme e Chastity, trebuiesc hidratate si exfoliate foarte bine inainte buzele, altfel se strange in pliuri si face asa niste bobite 🙁 Sunt curioasa de cum sunt nuantele noi 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *