Ruj lichid Stay Matte Rimmel London swatch

Prima dată când am cumpărat 2 dintre culorile acestor rujuri din gama Stay Matte Rimmel London a fost când pe Emag a fost o ofertă și cu 32 de lei cumpărai 2 culori. Am fost extrem de încântată de ele așa că am mai cumpărat încă 3. În continuare vă voi prezenta părerea mea despre ele și Stay Matte Rimmel London swatch.

stay matte rimmel london

stay matte rimmel london

Ce culori  din gama Stay Matte Rimmel London am?

Primele culori cumpărate au fost Rose & Shine și Plum this show, urmate de Fatal Kiss, Be my Baby și Fire Strater.

Pe toate le puteți vedea în pozele următoare.

Ce îmi place la rujurile din gama Stay Matte Rimmel London?

 • Culorile. Au un număr mic de culori în gamă, totalul în România fiind de 7 culori. Mie îmi lipsesc: Pink Blink,Midnight și Blue Iris, însă o să am grijă să le achiziționez și pe acestea.
 • Pigmentarea. Culorile sunt foarte pigmentate după cum veți putea vedea în swatch-urile ce urmează.
 • Rezistența. Sunt mult mai rezistente decât s-ar putea crede. Eu insist extrem de mult când le demachiez de pe buze, iar după ce mănânc/beau rămân cu extrem de mult ruj pe buze. M-a uimit plăcut acest produs.
 • Prețul. Fie că este la preț întreg undeva la 30 și ceva de lei, fie că este la ofertă cum l-am prins eu 2 la 32 de lei sau unul la 19 lei (DM- ofertă lunile martie-mai), prețul tot este unul foarte mic pentru calitatea mare pe care o are.
 • Textura. Mie una textura acestui produs îmi place foarte mult- este cremoasă și se usucă frumos pe buze. Nu îmi simt buzele uscate. Dau un finish mat care îmi place foarte mult.
 • Periuța de aplicare. Poate multora nu le place această periuță, însă eu o consider foarte bună deoarece este printre puținele cu care reușesc să mă dau și să nu am nevoie de un contur făcut cu creionul anterior.
 • Miros foarte bine. De fiecare dată când le folosesc bag nasul puțin în tubul de ruj :)). Unora însă s-ar putea să nu le placă!

Stay Matte Rimmel London swatch

stay matte rimmel london swatch
Prima culoare- Fire Starter A2a culoare- Rose& Shine A3a culoare- Be my baby A4a culoare- Fatal Kiss
Plum this show

Ce nu îmi place?

 • Se usucă destul de greu. Undeva la 3-5 minute, depinzând de curentul de aer. Nu este un lucru chiar atât de rău, ținând cont că până ieși din casă se usucă, însă pentru unele persoane poate fi un dezavantaj.
 • Uneori poți avea nevoie să aplici 2 straturi de ruj, pentru a fi uniform și a arăta bine.

În aceste poze RUJURILE NU SUNT ÎNCĂ USCATE.

În poza următoare, rujurile sunt uscate.

Personal, îmi plac enorm acest rujuri. Cu siguranță îmi voi cumpăra și celălalte culori! Raportul calitate preț este unul foarte bun.

Chiar și acum le găsiți pe www.emag.ro la un preț foarte bun! 32 de lei 2 culori sau în DM la 19 lei bucata.

Voi ce părere aveți de ele?

 

Posibil să-ți placă și

21 de comentarii

  1. Mie personal îmi plac foarte mult.. sunt numeroase păreri pro și contra.. însă nu prea înțeleg de ce contra în momentul în care eu încă mai am produs rămas pe mână din urma swatchurilor :))

 1. Tot am vrut sa le cumpar, dar parca nu m au convins 🙂
  M am obișnuit cu colourpop, care se usuca imediat, sunt pigmentate si rezista toata ziua, incat nici n am mai vrut sa incerc altceva

  1. Nu am testat niciodată ceva de la colourpop. Prin magazinele fizice nu le-am găsit și pe internet nu îmi mai place să cumpăr rujuri de când am comandat o nuanță care părea un portocaliu cât de cât închis și în realitate era un roz neon :))

  1. Și pe buze dă la fel de bine! E nuanța mea preferată de roșu din ce am.. Și mai am nuanța de roșu de la Mark (Cea mată), un ruj cremos de la Sephora roșu și Nyx Powder Lippie roșu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *