Ruj Adventure Awaits, Kisses From The Orient Essence- swatch și părere

Chiar astăzi am primit coletul de la www.pinkpanda.ro unde am avut 3 produse Essence, dintre care 2 din cele mai noi game scoase de ei, pe care eu nu le-am găsit în magazinele DM sau altele de la mine din oraș. Am să vă prezint rujul din gama Adventure Awaits, nuanța Kisses From The Orient Essence swatch și părerea mea despre calitatea acestuia.

Gama Adventure Awaits de la Essence vă oferă șansa să cumpărați palete cu farduri pentru ochi, blush-uri, bronzere, iluminatoare, creioane și rujuri care au un ambalaj foarte frumos și a căror nuanțe sunt dedicate verii. Așa cum veți vedea și pe ambalajul rujului scris „Get Sunkissed”, așa scrie și pe restul produselor pe care le au. Mi se pare o gamă cu produse foarte frumoase, atât ambalajul, cât și produsele mă fac să le vreau pe toate.

Ruj Adventure Awaits, Kisses from the Orient Essence- swatch și părere

Preț: 12,99 lei.

Nuanța este una metalică- Kisses from the Orient și pot să vă spun că se combină uimitor de frumos această culoare de burgundy/vișiniu închis cu particulele sclipicioase. Nuanța capătă niște reflexe aurii superbe, pe care am să vi le prezint mai jos în poze și într-un scurt video cu swatch.

Am rămas profund încântată de nuanța acestui ruj. Mai avusesem 2 rujuri Essence în trecut, acum aproximativ 8 ani când abia începusem să mă dau cu ruj și știam că nu sunt uimitor de calitative, însă acesta este absolut superb.

Kisses From The Orient Essence

Textura este una cremoasă, dar parcă combinată cu una puțin mai solidă, deoarece rămâne locului odată pus pe buze.

Nuanța este extrem de rezistentă din punctul meu de vedere, m-am chinuit destul de mult să o îndepărtez de pe mână în urma swatch-ului făcut.

Kisses From The Orient Essence swatch

kisses from the orient essence swatch

https://www.youtube.com/watch?v=CasjFP9cqAk

Singurul lucru negativ pe care îl găsesc este că în momentul ștergerii, se împrăștie particulele de sclipici, însă chiar nu contează acest lucru, având in vedere că dacă te ștergi de ruj înseamnă că te demachiezi.

Este o nuanță care se potrivește perfect seara, din punctul meu de vedere. Parcă este puțin prea sclipicioasă penrtru zi.

Sper să vă placă și vouă! Eu una sunt foarte încântată că l-am cumpărat, deși am aproximativ 40 de rujuri în colecția mea.

Eu l-am cumpărat de aici.

Știați de existența lui? Folosiți produse Essence?

 

Posibil să-ți placă și

11 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *