Review Vivanatura cremă pentru corp cu portocale dulci și unt de shea

vivanatura crema de corp portocale dulci 1

Astăzi am să vă vorbesc despre o cremă pentru corp care mi-a plăcut extrem de mult. Pot spune că cel mai mult de până acum: Vivanatura cremă pentru corp cu portocale dulci și unt de shea. De ce mi-a plăcut atât de mult și ce am de spus despre ea, veți vedea în următoarele rânduri.

Vivanatura cremă pentru corp cu portocale dulci și unt de sheavivanatura crema de corp cu portocale dulci

Descriere produs: HIDRATEAZĂ ȘI CATIFELEAZĂ PIELEA
Crema de corp cu ulei de portocale și unt de shea are efect emolient, nutritiv şi hidratant. Este o cremă naturală cu un parfum delicat de portocală, care răsfaţă întregul trup prin acțiunea sa de revigorare, conferind pielii un aspect sănătos și foarte atrăgător.

Cantitate: 200 mL

Preț: în funcție de locul cumpărării 15-25 lei.

Fabricat în România. 98% substanțe naturale sau de origine naturală. Fără parabeni.

Review/Părere Vivanatura cremă pentru corp cu portocale dulci și unt de shea

Eu am cumpărat această cremă doar pentru că era bună la preț și nu mai aveam. Nu am cumpărat-o la recomandarea nimănui. Am văzut-o în farmacie și mi s-a părut o super afacere să o cumpăr.

Are rost să vă mai spun că sunt mare fan Vivanatura? Dacă dați un search la mine pe blog veți vedea câte articole am legate de produsele lor. Desigur, orice produs are plusuri și minusuri și se potrivesc anumitor persoane, însă, pe mine nu m-au dezamăgit până acum vreodată. Printre preferatele mele de la ei, în afară de această cremă pentru corp se mai află Vivanatura cremă pentru mâini cu gălbenele și cătină, Vivanatura loțiune tonică cu salvie și grapefruit și Vivanatura cremă demachiantă.

De ce îmi place această cremă pentru corp?

  1. Miroase minunat! Și când zic minunat înseamnă.. extraordinar. Nu mi-a venit să cred la prima utilizare ce bine poate mirosi. Și mai mult de atât, mirosul persistă câteva ore bune!!
  2. Hidratează și catifelează pielea super bine și de o durată de până la următorul duș!
  3. Intră foarte repede în piele.
  4. Nu lasă peliculă grasă.
  5. Îți trebuie o cantitate destul de mică de produs pentru întregul corp.
  6. Este aproape 100% naturală!
  7. Raportul preț-cantitate-calitate este imbatabil!

Motive sigur mai sunt, doar că poate nu îmi trec mie acum prin minte.Vivanatura cremă pentru corp cu portocale dulci și unt de shea este un produs care trebuie neapărat încercat de voi!! Eu chiar nu i-am putut găsi un defect acestui produs. Să spunem că poate nu se potrivește celor cu pielea sensibilă din cauza parfumului, dar este doar o presupunere, deoarece spre exemplu eu am pielea corpului normală spre uscată, motiv pentru care nu pot ști cu exactitate cum e pe pielea sensibilă.

Cam așa arată produsul:

Vezi preț Vivanatura cremă pentru corp 1

Ah, da, eram să uit. Voiam să vă mai menționez 2 produse Vivanatura pe care le iubesc: Vivanatura gel de duș cu aloe vera și tea tree- antibacterian și Vivanatura gel pentru conturul ochilor cu aur și platină.

Voi ați folosit acestă cremă pentru corp cu portocale dulci Vivanatura? Folosiți produse Vivanatura?

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *