Review Vivanatura Cremă demachiantă „fără lacrimi”

V-am vorbit de mai multe produse VIVANATURA de-a lungul timpului, iar acum a venit momentul să discutăm despre Vivanatura cremă demachiantă „fără lacrimi”. În trecut v-am mai vorbit despre următoarele produse Vivanatura: Loțiunea tonică pentru ten mixt, Gelul de duș antibacterian și Gelul pentru piele cu argint și aloe vera, dar și despre Crema antiacneică cu argilă și propolis

Review VIVANATURA Cremă demachiantă „fără lacrimi”

Date despre produs

Descriere produs:

Crema demachiantă „fără lacrimi” cu ulei de migdale dulci și argint curăță delicat pielea, fără să o usuce, fiind tolerată de toate tipurile de ten.

Are o acțiune blândă asupra pielii, nu irită, este hidratant și nu produce acel disconfort de usturime al ochilor. Îmbină principiile active ale uleiurilor vegetale și ale extractelor din plante.

Cantitate: 75 mL, dar o puteți găsi și la 145 mL.

Preț: 8-19 lei în funcție de cantitate și locul de cumpărare.

Fabricat în România!

Pentru toate tipurile de ten. Fără parabeni!

vivanatura cremă demachiantă fără lacrimi

Părerea mea

Crema demachiantă este într-adevăr foarte fină și miroase plăcut. Nu mă deranjează că are miros, deoarece eu întotdeauna îmi spăl tenul după demachiere, fie că îmi îndepărtez machiajul cu cremă demachiantă sau cu apă micelară.

Eu nu obișnuiam să folosesc creme demachiante, dar când am primit acest produs l-am încercat și m-a făcut să îmi aduc aminte ce fel este să te demachiezi cu o cremă și nu cu o apă micelară.

Așa arată produsul:

Curățarea oferită este eficientă. Foloseam de obicei 2 dischete demachiante- una pentru îndepărtarea machiajului ochilor- îndepărta eficient și cel mai încăpățânat rimel și o dischetă pentru restul tenului +buze.

Cam așa arată discheta după o demachiere a ochilor:

Un mare plus pe care îl are produsul este că într-adevăr este „fără lacrimi”!!

Deși după ce am terminat această cremă am mai încercat și alte produse demachiante de acest tip, niciunul nu a mai avut această caracteristică de a nu mă ustura ochii.

Dacă ești genul de persoană care nu se spală după demachiere, acest produs chiar hidratează tenul. Mirosul nu îți va persista pe ten. Presupun că dacă nu te speli după, va trebui să folosești undeva la 3-4 dischete demachiante cu produs.

Dacă îți place să folosești creme demachiante, dacă ai nevoie de hidratare și de un produs natural care nu îți face ochii să usture, Vivanatura Cremă demachiantă „fără lacrimi” este recomandarea mea!

Puteți găsi produsul AICI.

Voi folosiți produse Vivanatura? Ați încercat această cremă demachiantă? Dacă da, ce părere aveți despre ea?

***produsul a fost primit, însă părerea mea este sinceră. Înainte de a primi produse Vivanatura am scris despre multe altele pe care mi le-am achiziționat singură, iar de atunci am mai achiziționat cu propii bani încă 4 produse Vivanatura despre care vă voi vorbi curând.

 

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *