Review Vivanatura Cremă antiacneică cu argilă și propolis

Acum nu mult timp mi-am cumpărat pentru prima dată un produs VIVANATURA- o loțiune tonică cu salvie și grepfruit despre care v-am vorbit AICI. Acum, revin cu un articol unde vă povestesc tot despre un produs VIVANATURA Cremă antiacneică cu argilă și propolis.

Prezentare VIVANATURA Cremă antiacneică cu argilă și propolis

Produsul vine ambalat într-o cutie de carton.

Are 20 de mL.

Costă între 7-10 lei, depinde de unde îl cumpărați.

Ingredinete active principale: argila și propolisul.

Produsul vine într-un tub după cum puteți vedea, ceea ce face aplicarea mult mai eficientă decât dacă ar fi fost într-un alt tip de ambalaj.

Nu conține parabeni, este presat la rece și este 100% natural.

Recomandare: pentru tenul acneic

Mod de utilizare: se aplică de preferat înainte de culcare, direct pe punctul de acnee. Se lasă să acționeze în funcție de timpul pe care îl ai la dispoziție. Minim 15 minute, maxim 8 ore.

Se îndepărtează cu apă călduță.

Termen de valabilitate: 6 luni de la deschidere.

Ce efecte benefice are argila?

  • ajută la deblocarea porilor și la reducerea acneei 

Extractele din plante au rol astringent.

Propolisul- are efecte benefice asupra eczemelor, acneei, tăieturilor,cicatricilor și a multor alte probleme ale pielii.

Puteți vedea mai sus lista ingredientelor care vă confirmă faptul că produsul este 100% natural! Ceea ce mie mi se pare minunat!

Pe cutie/tub scrie că este o cremă SUPERACTIVĂ, ceea ce înseamnă că are efect imediat datorită susbtanțelor și concentrațiilor acestora.

De asemenea, produsul promite că efectele se vor vedea imediat. Dacă este așa, vă voi spune mai joc.

Așa arată VIVANATURA Cremă antiacneică cu argilă și propolis

Review VIVANATURA Cremă antiacneică cu argilă și propolis

După aplicare, crema se usucă în scurt timp- maxim 5 minute pentru straturile groase și maxim 30 secunde- 1 minut pentru straturile subțiri.

Fiind din argilă, aceasta este de culoare gri și are miros specific argilei combinat cu cel de plante. Unii îl pot simți ușor înțepător, însă eu vă asigur că nu vă va crea probleme după aplicare.

Când se usucă complet, nu este sfărmicioasă ca alte creme/măști pe bază de argilă, ceea ce face menținerea ei pe parcursul nopții aproape intactă pe ten.

Promisiunea conform căreia efectele se văd după prima aplicare, sunt 100% reale, mai ales dacă mențineți crema pe tot parcursul nopții!

Eu am folosit-o doar în timpul nopții, iar dimineața coșurile au fost mai mici, mai puțin roșii și clar se îndreptau spre o vindecare mai rapidă, decât ar fi făcut-o în mod normal.

Eu am tenul mixt, cu pori destul de mari. Am folosit crema și pentru pori, nu doar pentru acnee, deoarece cum am spus mai sus, argila are rol și de închidere a porilor. Pe zi ce trece, observ diferențe semnificative asupra mărimii porilor mei și abia aștept să văd cum vor fi după o aplicare de 2 săptămâni, zi de zi.

Pot să spun că această cremă mi-a salvat tenul, deoarece scap de coșurile inestetice mult mai repede, iar tenul meu este mai uniform.

O recomand tuturor! Atât tinerelor care nu au acnee ca boală, ci doar coșuri din când în când, dar mai ales celor care au acnee= boală!! O să facă minuni.

Eu o folosesc aplicând-o după ce am folosit toner-ul lor pe care l-am menționat în primul paragraf.

Mi-am cumpărat și masca cu argilă și trandafir pe care abia aștept să o folosesc. De asemenea, am primit de la cei de la VIVANATURA și alte 4 produse: un gel de duș, un gel cu argint coloidal și aloe vera, cremă pentru față cu argint și aur coloidal și cremă demachiantă -fără lacrimi- pe care abia aștept să le testez și să vă vorbesc despre ele!!

Voi folosiți produse VIVANATURA?

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *