Review și swatch Ruj L’oreal Ultra Shine Only in Paris

swatch ruj l'oreal color shine only in paris

Nu îmi mai cumpărasem de luni bune un ruj care să nu fie mat și lichid, însă la cât de mult l-am văzut promovat pe acesta și fiind asemănat cu cel de la YSL am zis: de ce nu? Prin urmare, astăzi am să vă prezint un articol review și swatch Ruj L’oreal Ultra Shine Only in Paris.

Pentru că tot este astăzi, 29 iulie Ziua internațională a Rujului, am zis să postez și eu un articol tot despre un ruj. Un ruj de care am devenit obsedată în ultimul timp. Ceea ce este ciudat este faptul că nici măcar nu era genul meu până acum.

Mă tot uitam după el prin magazine/supermarketuri sau online și nu îl cumpăram, cumva și din cauza prețului care mi se părea măricel pentru un ruj care teoretic nu este rezistent. Am avut norocul într-un final să îl găsesc în Carrefour  la reducere la prețul de 26 de lei care este un preț mai mult decât bun! Din toate culorile, am decis că nuanța Only in Paris ar fi perfectă pentru mine- un roz discret pe care oricum nu îl aveam în colecție.

Ruj L’oreal Ultra Shine Only in Paris

 

Din punctul meu de vedere, ambalajul este unul foarte frumos, simplu și elegant. 

Consistența lui este una moale.

Aspectul final este unul lucios.

Hidratează și oferă o culoare discretă.

Cele deschise sunt ușor pigmentate și perfecte pentru vară.

Cele închise sunt  pigmentate mai mult și sunt perfecte pentru un look de seară.

Mirosul nu este unul chimic, ba din contră chiar aduce a ceva ce îmi este cunoscut, dar chiar nu îmi pot da seama a ce ca să vă pot spune. Poate mă ajutați voi dacă știți. 

Deci are un aspect final lucios, rezistă eroic pe buze toată ziua dacă mănânci elegant ca să spun așa și dacă bei ceva cu paiul.

Nu mă deranjează să îl reaplic pentru că știam că nu este un ruj rezistent când l-am cumpărat și pentru că îmi place foarte mult!

Swatch Ruj L’oreal Ultra Shine Only in Paris

Poate v-ați dai seama deja din titlu de ce în poze am pus un mic Turn Eiffel.

Nuanța mea poartă numele de Only in Paris- cod 112 și este un roz nude foarte delicat și frumos.

Cam așa arată un swatch al culorii:

Swatch Ruj L'oreal Ultra Shine Only in Paris

Pe buze, culoarea se vede puțin mai discret.

Eu de obicei folosesc rujuri mate, lichide. Am și câteva stick, dar nu sunt lucioase, ci tot mate sau metalice. Nu regret absolut deloc că am cumpărat acest ruj și cu siguranță îl voi recumpăra.

Așa cum v-am promis pe InstaStory, deși nu postez aici poze cu mine purtând rujul, am să o fac pe InstaStory în ziua postării articolului- așa că mă găsiți pe Instagram AICI.

Se găsește în supermarket-uri, magazine drugstore, DM sau pe www.emag.ro (link direct către produs). Aveți la dispoziție 6 culori din care puteți alege.

Voi ați folosit acest ruj? Vă place?

 

 

Posibil să-ți placă și

13 comentarii

  1. Si eu am drept preferate rujurile mate, dar uneori imi place sa mai schimb cate ceva. Nuanta asta de ruj este frumoasa si foarte purtabila. Imi place acel luciu care il vad in swatch

  2. Un nude superb, delicat si hidratant, cred că arată foarte bine pe un ten bronzat..Gama asta de rujuri îmi face cu ochiul de o grămadă de vreme, cred că până la urmă o să cad în ispită si o sa cumpăr măcar o nuanță. Aceasta e minunata, să o porți cu placere! Pupici ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *