Review și swatch: Ruj Avon Mark

rujuri avon mark

Ruj Avon Mark. Cum l-am văzut pentru prima dată în catalog, am spus că trebuie să îl testez! Arăta foarte bine în catalog și cum rujurile sunt slăbiciunea mea în materie de makeup, nu am putut rezista! Dacă de la un ruj am ajuns la 5, cred că asta spune tot!

Acest articol a fost făcut deoarece Camelia Apetrei, deținătoarea blogului http://www.apetreicamelia.ro/ mi-a spus într-o postare de pe instagram că și-ar dori să vadă ce fel sunt și îi mulțumesc pentru asta!

Pentru prima dată mi-am cumpărat culoarea: Dare To Bare care mi-a plăcut la nebunie (am o mică slăbiciune pentru rujurile nude- și în general pentru culori de bej/maro) din gama de culori mate.

Rujuri Avon Mark Review și Swatch

Ce culori am?

Din gama mată am următoarele culori:

 • Dare To Bare– un bej nude foarte frumos și delicat;
 • Tko– un roz foarte pronunțat;
 • Irresistible– un roșu foarte frumos;

Din gama de gloss-uri:

 • Pouty– un moviu foarte frumos;

Din gama cu sclipici/metalică:

 • Mystique– care este un fel de maroniu-moviu

De ce mi-au plăcut aceste rujuri de la Mark, Avon?

 • În primul rând, mi-a plăcut foarte mult ce culori au– au o gamă nu foarte variată, însă mie îmi plac aproape toate culorile (au vreo 2 3 care nu mi s-ar potrivi).
 • În al 2-lea rând, îmi place textura pe care o au. Este foarte cremoasă și se vede foarte frumos pe buze (Dacă îl aplici cu grijă și știi cum să o faci!!- urmează să vă explic de ce la dezavantajele acestui produs).
 • Miros foarte frumos. Este ceva subiectiv, însă mereu îmi bag nasul puțin în sticluță înainte să îl folosesc.
 • Prețul este de doar 20 de lei (ei spun că e ofertă, dar tot e oferta asta de la apariție).
 • Cantitatea este mare- 7ml.
 • Trebuie folosită o cantitate mică de ruj datorită consistenței.
 • Aplicatorul este ușor de folosit și este și foarte moale. Mai jos puteți vedea o poză cu acesta.
 • Este făcut în Polonia.
 • Gloss-ul are o consistență foarte opacă care îmi place la nebunie, nu se întinde și mi se pare că este unul dintre cele mai bune gloss-uri testate vreodată.

 

Ce nu mi-a plăcut la acest produs?

 • Textura este una cremoasă care-mi place foarte mult, însă în același timp este și poate de o consistență puțin prea groasă. Cel puțin, eu așa o percep. Înainte de a aplica rujul trebuie să ștergi bine pensula de marginile sticluței de ruj altfel aspectul pe care urmează să îl ai este unul foarte inestetic. Să zicem că dacă folosești prea mult produs, îți dă un aspect cumva cakey.
 • Trebuie întins foarte bine, ca să devină o culoare uniformă, ceea ce poate necesita puțin mai mult timp, față de alte rujuri lichide.
 • Rezistența este scăzută. Însă, este ipocrit să trec acest lucru la dezavantaje, deoarece pe produs nu menționează că este rezistent.
 • Cel din gama metalică are sclipici, nu intră cumva în consistența rujului ca spre exemplu în cazul celui de la Nyx sau Sephora, ceea ce nu îmi place deloc deoarece când te demachiezi te trezești cu niște sclipici în jurul gurii.

Swatch ruj Mark, Avon

Gama Mată – culori: Dare to Bare, Tko și Irresistible

ruj mark avon mat

Gama de Gloss-uri- culoarea Pouty

Swatch gama metalică – culoarea MystiqueÎn ciuda acestor dezavantaje, mie mi-au plăcut foarte mult aceste rujuri, drept dovadă mi-am cumpărat 5. Însă, din gama metalică nu mi-aș mai cumpăra niciunul. Doar din gama mată și de gloss-uri. Țin să menționez că NU SUNT REPREZENTANT AVON.

Voi știați de ele? Vă plac?

Posibil să-ți placă și

18 comentarii

  1. Păi, din ce am observat nu scrie nici pe ele/ în catalog că ar fi rezistente.. Sunt un fel de Nyx Lip Cream.. De asta am și menționat la dezavantaje: că deși și eu mă plâng de rezistență, nu e tocmai ok să fac asta ca nu se menționează că ar trebui să fie rezistente. Păcat, că au culori superbe

  1. Păi și eu în articol spun și ce îmi place, și ce nu.. Un ruj perfect nu e, dar dacă știi să îl folosești și nu ai pretenția de la el să fie rezistent prea mult.. (în descrierea lui nu se menționează că ar fi rezistent) nu ai ce să spui contra.. Eu am găsit nod în papură și mult lăudatului brand Boys’n Berries așa că nu scapă nimic de mine :))

 1. Nu stiu de ce dar eu nu ma inteleg prea bine cu acest tip de ruj, am ruj de Avon in varianta clasica si sunt multumita.

 2. Ai cateva rujuri din aceasta colectie si asta ma face sa cred ca este o gama care iti place mult. Am sa le incerc si eu pentru ca am vazut cateva nuante care m-au atras

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *