Review Sephora Șervețele demachiante cu apă de cocos

Acum aproximativ o lună am primit de la Sephora spre testare (mostră) în urma unor cumpărături acest șervețel demachiant cu apă de cocos. Abia acum o zi mi-am amintit de el ca să îl testez și imediat am vrut să scriu acest review.review sephora servetele demachiante cu cocos

Review Sephora Șervețele demachiante cu apă de cocos

Șervețelele se pot folosi pentru ochi și ten.

Descrierea produsului spune că dintr-un singur gest șervețelul demachiant Sephora cu apă de cocos va îndepărta machiajul și impuritățile tenului, eliminând orice tip de machiaj al ochilor și feței.

Preț: 29 lei

Cantitate: 25 șervețele

Șervețelele arată așa:

review sephora servetele demachiante cu apa de cocos

Ce părere am?

Ce îmi place.

În primul rând, mărimea unui șervețel este destul de mare încât să poți îndepărta tot machiajul cu el, indiferent că ai un machiaj complex sau unul mai simplu, ceea ce îmi place foarte mult.

Mirosul este unul foarte delicat, subtil ceea ce din nou îmi place foarte mult, deoarece nu sunt adepta produselor cu prea mult parfum pentru ten/corp. (Și parfumul în cea mai mare parte a timpului îl aplic pe păr sau haine)

Mi-a curățat 90% din machiaj și spun 90% deoarece nu a fost totul – dintr-o mișcare- așa cum se lăudau în descriere și după insistențe destul de multe rimelul încă nu a fost total îndepărtat.

Nu pot spune că acest lucru este un contra în totalitate, însă cu siguranță pentru 29 de lei 25 de șervețele demachiante, ar fi putut parcă face puțin mai multe (sau poate sunt eu prea zgârcită).

Așa a arătat șervețelul după demachiere, ceea ce mie mi se pare că este destul de decent:

Ce nu mi-a plăcut? Aș spune doar prețul care mi se pare puțin cam mare pentru ceea ce oferă și faptul că mi s-a părul șervețelul a fi ușor prea uscat- deși a curățat cum trebuie.

Desigur, putem spune că prețul ușor ridicat vine și de la brand, dar și datorită unor produse de o caltiate mai superioară pe care le folosesc.

Cu toate acestea, mie mi-a plăcut ce efect a avut și deși nu aș da personal banii pe ele, le-aș testa pe cele exfoliante și sigur nu îmi scapă ocazia.

Le găsiți în magazinele Sephora sau AICI.

Se găsesc și în alte variante pentru demachiere: pepene și castravete, iar exfoliante: papaya, ananas și cărbune.

Apa de cocos are rol de calmare.

Castravete- efect anti-oboseală

Pepene roșu- Hidratare

Ananas- Netezire

Papaya- Luminozitate

Cărbune- Detoxifiere

Voi le-ați încercat? Considerați că și-ar merita banii?

 

Posibil să-ți placă și

13 comentarii

  1. Eu le am pe cele exfoliante despre care am si scris pe blog si chiar isi fac treaba foarte bine si au destul produs 🙂 pe cele demachiante nu le-am incercat inca dar ma cam tentează!

  2. Nu le-am incercat, dar mi se par putin cam scumpe. Poate si pentru ca nu imi place sa folosesc servetele demachiante ci solutie si discheta pentru demachiere..

  3. Si mie mi se pare ca aceste servetele au un pret destul de piperat, raportat la ceea ce ofera. Eu am descoperit in Kaufland acum mult timp niste servetele asemanatoare, la un pret mult mai mult, insa acum nu se mai gasesc:(

  4. Se pare ca in sephora se gasesc multe produse faine. Eu nu le-am incercat. Folosesc metoda clasica de cele mai mult eori cu demachiant si dischete. Parca este mai eficienta asa

  5. Am si eu servetele demachiante dar de la alt brand. Nu pot spune ca ma omor dupa ele, pentru ca un bifazic, de exemplu, mi se pare ca demachiaza mai bland si mai rapid.

  6. Eu evit sa folosesc servetel demachiante, le folosesc doar in caz de urgenta in calatorii, le-a folosit pe cele de la Nivea cu apa micelara si am fost placut surprinsa, le-as incerca si pe aceastea la urmatoarea calatorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *