Review Sephora Mască cu argilă albastră pentru iluminare/detoxifiere

sephora masca cu argila

Am primit această mască din partea Sephora ca un cadou de ziua mea de naștere. Am fost foarte fericită, deoarece voiam de mult să testez această mască să văd ce fel este. În continuare, vă dau câteva detalii despre Sephora Mască cu argilă albastră pentru iluminare/detoxifiere și părerea mea despre ea!

sephora masca cu argila albastra

Prezentare Sephora Mască cu argilă pentru iluminare/detoxifere

Cantitate: 35 mL pentru 4 utilizări

Ingredient activ principal: argilă albastră și extract natural de alge marine.

Despre produs:

Masca conține doza ideală de argilă, fiind o sursă naturală de minerale. Se prezintă în diferite culori care se adresează diferitelor tipuri de probleme ale tenului. Măștile Sephora cu argilă sunt create special pentru fiecare tip de ten, nu strâng tenul, având o textură cremoasă. Conține de asemenea semințe de loofah (fructul unei plante tropicale din care se fac și bureți exfoliatori), pentru o exfoliere fină în momentul aplicării măștii.

Efecte mască:

  • elimină impuritățile și urmele de poluare;
  • detoxifiază tenul;
  • pentru o piele vizibil mai luminoasă și mai strălucitoare.

Mod de utilizare: Se aplică pe pielea curată și uscată pe tot tenul sau numai în anumite zone dorite. Se lasă pentru 15 minute, timp în care NU SE VA USCA COMPLET. Se va clăti cu apă călduță din abudență.

Preț: 29 lei

Review Sephora Mască cu argilă albastră pentru iluminare/detoxifiere

Îmi place foarte mult textura măștii. Este într-adevăr foarte cremoasă. Particulele exfoliante chiar exfoliază gentil în timpul aplicării măștii.

Îmi place de asemenea și ambalajul, deoarece este foarte igienic.

Masca nu strânge fața, exact cum spune pe ambalaj și nu se usucă complet în 15 minute. (câteodată uitam de ea și o țineam și 20-30 minute).

Așa arată metoda de dozare:

Așa arată produsul:

Argila este puternic activă, motiv pentru care poți simți în primele momente ale aplicării niște oarecare pișcături sau mici senzații de arsură, care sunt perfect normale. Dacă știi că ești alergică la vreun ingrediente diin compoziție, nu folosi masca sau îndepărteaz-o imediat de pe ten!

După utilizarea ei tenul meu a fost într-adevăr mai luminos și l-am simțit mult mai curat.

Mirosul măștii nu este puternic și nu se simte 15 minute, deci nu este o problemă pentru mine.

Pe ambalaj spune că este pentru 4 utilizări, însă eu am folosit-o de cel puțin 8 ori. Nu obișnuiesc să aplic o cantitate mare de mască pe ten. Am aplicat un strat de mărime medie.

Pentru 4 utilizări nu știu dacă aș fi dat 29 de lei, dar pentru 8 sigur aș face-o! Am mai testat între timp și pe cele cu argilă gri, roz și galbenă. O să vă vorbesc și despre ele curând!

Îmi place mult mai mult decât varianta de mască tip șervețel de la ei, care cu siguranță nu își merită banii!

Voi folosiți măști Sephora? V-ar plăcea aceasta?

* Acest articol NU este o colaborare.

 

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *