Review Sephora Dischete exfoliante cu acid glicolic

sephora dischete exfoliante cu acid glicolic

Am cumpărat aceste dischete cu acid glicolic deoarece apăruseră de puțin timp în Sephora și voiam și eu neapărat să văd ce fel sunt, mai ales că testasem și terminasem dischetele de la CosRx despre care v-am și vorbit aici pe blog.  Eram înnebunită după toate produsele noi Sephora apărute și am ales demachiantul bifazic care va avea și el un review și aceste Dischete exfoliante cu acid glicolic.

Știți deja că sunt obsedată de Sephora, atât de produsele din colecția lor, cât și de celelalte branduri existente. Sunt în căutarea unei rutine de skincare perfecte pentru tenul meu și astfel testez tot felul de produse pe care le găsesc peste tot. Am să vă prezint câteva date despre produs, iar mai apoi experiența mea cu el așa cum v-am obișnuit.

Sephora Glow Peel Pads- Sephora Dischete exfoliante cu acid glicolic

sephora glow peel pads

Se găsește în varianta de 20 sau 60 de bucăți în magazinele Sephora sau online.

Au o parte ușor mai abrazivă pentru exfoliere și o parte mai netedă pentru netezirea pielii tenului.

Această gamă nouă Sephora are la bază un procent de peste 90% de ingrediente naturale în fiecare produs nou conceput. În acest caz, al dischetelor se găsește un procent de 99% de ingrediente naturale.

Produsul vine sigilat.

sephora acid glicolic

Pentru: peeling și strălucire.

Ingrediente principale active: acid glicolic, aloe vera și peptide naturale.

Acidul glicolic este un alfa hidroxi acid cu rolul de a exfolia ușor tenul la suprafață, fiind util în tratarea petelor hiperpigmentare superficiale, pentru uniformizarea nuanței tenului și pentru a da strălucire prin intensificarea regenerării celulare- derivat din trestie de zahăr.

Peptidele oferă fermitate tenului- derivat din alge marine.

Aloe Vera cu rol în calmare și hidratare.

sephora glow peel pads dischete exfoliante cu acid glicolic

Un test pe un număr de 21 de voluntari, conform Sephora.ro are următoarele concluzii:

Eficacitate:
– cu 60% mai multă stralucire după utilizare(1)
– 81% sunt de părere că pielea lor este uniformizată (2)
– 90% sunt de părere că pielea lor este mai netedă(2)
– 90% sunt de părere că pielea lor este mai catifelată(2)

Review Sephora Glow Peel Pads- Sephora Dischete exfoliante cu acid glicolic

Știți că eu nu sunt străină de acidul glicolic, deoarece folosesc și tonerul de la The Ordinary cu acid glicolic, despre care v-am vorbit deja. Desigur, nu combin acizii de același fel, de la branduri diferite și nici nu exagerez cu aplicarea lor pe ten.

Ce îmi place foarte mult la acest produs este faptul că ingredientele, mai ales acidul glicolic nu este într-o concentrație mare, încât să aibă acțiune iritantă sau să dea senzație de pișcături, dar este înde-ajuns de mare încât să ajute tenul să se exfolieze și să capete o textură uniformă și un aspect mai natural, mai strălucitor.

Partea ușor mai abrazivă specială pentru exfoliere nu este deloc dură și abia se simte pe ten. Partea pentru netezire este evident mai fină.

Recipientul trebuie închis bine, ca să nu se evapore produsul, deoarece dischetele vin îmbibate într-un lichid care conține substanțele active enumerate anterior.

Eu nu l-am folosit chiar zilnic, deoarece aveam și alte produse în rutina mea, însă, timp de 10 zile aproximativ le-am folosit zi de zi. Integrasem produsul în rutina mea în timpul dimineții deoarece nu este atât de puternic încât să mă hipersensibilizeze la razele UV și oricum eu port SPF zi de zi, ceea ce vă recomand și vouă să faceți. (Eu nu am un ten sensibil)

Tenul meu a fost vizibil mai luminos, mai catifelat și se simțea foarte plăcut după utilizarea lor. Se face și un oarecare masaj al tenului prin utilizarea părții mai abrazive, iar rezultate ușor vizibile vei vedea chiar după primele utilizări!

Dacă nu știți exact ce face acidul glicolic, vă recomand să citiți articolul de la produsul The Ordinary pentru a vedea toate detaliile.

Dacă ai un ten sensibil, deși concentrația de acid glicolic este mai mică decât în alte produse, îți recomand să le folosești seara și să nu uiți de SPF niciodată!

Am sfârșit prin a îmi cumpăra varianta mare de 60 de bucăți, așa că vă puteți da seama cât de mult mi-au plăcut! Sunt mai ieftine ca cele de la CosRx și puteți să le dați o șansă cu varianta de 20 de bucăți.

Mie îmi plac super mult și în comparație cu tonerul cu acid glicolic de la TO, sunt mai delicate și mai plăcute pentru ten, mai ales dacă ai tenul mai sensibil.

Vezi Sephora Glow Peel Pads

Tu folosești astfel de produse? Ce îmi mai recomanzi?

 

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *