Review Sephora Demachiant bifazic – gama nouă

Acest produs a fost primul din gama nouă de skincare  Sephora  testat.  Era  și  mai  ieftin  și  aveam  și nevoie  de  un  astfel  de produs deoarece  nu  aveam deloc. Sephora Demachiant  Bifazic  cu  albăstrele  este  un  produs  controversat  pentru  mine.

Am să încep așa cum v-am obișnuit cu o prezentare a produsului, pentru a înțelege ceea ce promite și ceea ce mi-a oferit mie.

Sephora Demachiant bifazic Waterproof cu apă de albăstrele

sephora demachiant bifazic

Cei de la Sephora spun că este formulat cu 92% ingrediente naturale, fiind și conceptul pe care se bazează noilelor produse. Conține apă de albăstrele cu rol calmant și promite o demachiere eficientă și delicată, chiar și a machiajului rezistent la apă. Spune că nu lasă peliculă grasă și că nu deteriorează genele.

Potrivit chiar și pentru tenul sensibil.

Disponibil în variante de 50, 125 și 200 ml.

Ambalaj ecologic din plastic 100% reciclat, cu excepția capacului.

 

Preț destul de mare, undeva între 17-50 lei.

Părere/review Sephora Demachiant Bifazic cu apă de albăstrele – waterproof

Folosisem înainte o mostră din demachiantul vechi și chiar îmi plăcuse foarte mult.

În momentul în care scriu acest articol, am terminat produsul, așa că vă pot da o părere completă și clară.

Nu știu de ce, dar am avut impresia că s-a consumat cam repede.

Lasă peliculă grasă. Nu deranjantă, dar lasă. Eu oricum mă curăț mereu după demachiere cu un gel, ceea ce vă recomand și vouă să faceți.

Nu am avut probleme cu toleranța ochilor față de produs.

Machiajul care nu era waterproof a fost curățat bine de acest produs. Însă, în cazul meu cel puțin, rimelul waterpoof a fost greu de îndepărtat și am finalizat acest proces cu ajutorul gelului de curățare. Nu știu la ce vă așteptați voi, dar eu mă așteptam de la un astfel de produs să îmi curețe complet machiajul ochilor.

Concluzii: Nu aș mai recumpăra produsul, chiar dacă sunt mare fan Sephora din cauza îndepărtării grele a rimelului waterproof, dar dacă nu folosiți așa ceva, este un produs chiar bun. Nu este un review foarte pozitiv, dar am dorit să vă spun măcar pe scurt câte ceva despre el, să știți la ce să vă așteptați.

Voi ce părere aveți despre demachiantele bifazice, în general? Dar pe acesta l-ați testat?

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *