Review Sephora Corector portocaliu- 02 Peche

sephora crector peach

Acum aproximativ o lună am primit de la cei de la Sephora un colet printre care se afla și acest corector. Deoarece multe dintre noi avem nevoie de un astfel de produs, am decis ca astăzi să vă vorbesc despre el: Sephora Corector portocaliu- nuanța 02 Peche.

Știu că cearcănele reprezintă o problemă destul de mare pentru fete și femei, încă de la o vârstă foarte fragedă. Eu nu am probleme foarte mari, ca să fiu sinceră, însă într-un machiaj complex folosesc și acest corector.

Părere Sephora Corector portocaliu – 02 Peche pentru cearcăne

sephora corector cearcane

Cantitate: 3,4 mL;

Efecte promise:

  • rezistent;
  • se lucrează ușor cu el;
  • nu încarcă;
  • camuflează cearcănele;
  • iluminează tenul;
sephora corector

Preț: 70 lei;

Eu sunt o mare iubitoare de produse Sephora, atât Sephora Collection, cât și celelalte brand-uri de lux care se găsesc, de aceea am de gând treptat să testez aproape orice produs de la ei.

Se găsește în 2 variante:

  • verde pentru atenuarea roșeții;
  • portocaliu pentru a camufla cearcănele și a oferi luminozitate zonelor închise;

Experiența mea cu acest anticearcăn- sau corector de culoare, cum doriți să îi spuneți

Eu nu am cearcăne mari ca să spun așa, nu pot să spun că îmi este necesară utilizarea zilnică a anticearcănului. De obicei, îl folosesc atunci când îmi fac un machiaj complet sau complex.

Am niște cearcăne de o intensitate mai mică, nu foarte inestetice.

Eu îl aplic înainte de a pune fondul de ten, pe zona de sub ochi și eventual pe petele hiperpigmentare, deoarece după cum vedeți este și pentru a oferi luminozitate zonelor închise.

După ce îl aplic pe el și îl tapotez cu buricele degetelor, pun fondul de ten și corectorul dacă consider că mai am nevoie. Apoi, setez cu pudră- fie cea de la Laura Mercier, fie cea de la Essence.

Deși este de culoare portocalie, aplicat pe ten parcă cumva ia culoarea tenului și nu se observă absolut deloc vreo diferență de culoare.

Aplicatorul este foarte fin și se poate lucra ușor cu el.

Acoperă foarte bine micile mele cearcăne și chiar rezistă toată ziua- undeva între 10-12 ore de machiaj (Atât l-am purtat eu cel mai mult, nu știu cum rezistă pentru mai multe ore). Iluminează zona și dă tenului un aspect natural și uniform.

Deși are o cantitate de doar 3,4 mL, trebuie să folosiți o cantitate foarte mică de produs, deci nu trebuie să vă faceți grijă că se consumă repede, având în vedere că prețul este destul de măricel.

Așa arată produsul:

sephora corector anticearcane swatch

Așa arată produsul după tapotare:

Puteți profita de reducerile de 10% Sephora- dacă aveți card și cumpărați de mai mult de 600 de lei sau dacă cumpărați produse de la Sephora în 4 zile separate- primiți o reducere de 10% sau de viitoarele reduceri private de 20%, de asemenea dacă aveți card Black sau Gold.

Câteva informații despre cearcăne

Cearcănele apar din cauza venelor care se regăsesc în zona de sub ochi. Acestea se dilată, se umflă și prin urmare se accentuează culoarea sau pielea se subțiază odată cu vârsta sau cu anumite perioade neplăcute din viață și se văd mai bine venele, apărând astfel cearcănele. Alte cauze ar fi alergiile, genetica sau o culoare închisă a pielii în mod natural, eventual expunerea excesivă la soare.

Nu trebuie doar să le acoperi cu un anticearcăn, ci și să le „tratezi” cumva, bând multă apă, având o alimentație bogată în vitamine- dar nu mai mult decât este necesar corpului! De asemenea, un somn de 6-7 ore, dar și un masaj circular ușor al zonelor din jurul ochilor te vor ajuta foarte mult.

Îl puteți cumpăra de AICI sau din magazinele fizice Sephora. Eu vreau să îl testez și pe cel verde.

Tu folosești anticearcăn? L-ai folosit pe acesta?

Posibil să-ți placă și

14 comentarii

  1. Arata tare bine acest corector… m-ai facut tare curioasă 🙂 eu il am pe cel de la MAC dar il folosesc si pe cel de la Boys’n Berries si sunt mulțumită de ele! Cand ajung prin Sephora o sa il caut si pe acesta!???

  2. Eu m cearcane foarte rar, de obicei cand nu ma odihnesc suficient peste noapte, insa mi-ar placea sa am in trusa de make-up un astfel de anticearcan pentru a-l folosi la nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *