Review Șampon regenerant cu cătină Corona

La Galați Beauty Swap 3 am primit spre testare de la Corona câte un șampon cu diferite propietăți. Eu am primit un șampon regenerant cu cătină Corona și m-am bucurat deoarece nu mai încercasem un astfel de șampon.

Aveam numeroase șampoane acasă, însă după cum l-am terminat pe cel început, l-am testat pe acesta. L-am folosit deja de câteva ori și o să îl folosesc în continuare, așa că vă pot spune ce părere mi-am format despre el.

Prezentare Șampon regenerant cu cătină Corona

șampon regenerant corona

Eu îl am în cantitate de 250 mL, dar îl găsiți și în cantitate de 330 mL, la un preț puțin peste 10 lei.

Descrierea șamponului:

Extractul de cătină, o polivitamină naturală, contribuie la menținerea sănătății firelor de păr și a pielii, îndepărtează celulele moarte și stimulează regenerarea țesuturilor. Părul devine curat și sănătos.

șampon cătina corona

Conține ca ingrediente active:

  •  extract de cătină
  • unt de shea

Făcut în România.

Parfumul este într-o cantitate foarte mică și se simte foarte plăcut.

Șamponul are textură de gel, ceea ce mi se pare destul de original și a fost total nou pentru mine. Prezintă niște particule prin el, care se dizolvă la șamponare.

Cam așa arată:

Textura este închetgată atât de bine încât nu curge în momentul în care îl ții astfel:

Review Șampon regenerant cu cătină Corona

În primul rând, îmi place foarte mult ideea texturii de gel. Nu am mai întâlnit-o și chiar mi-a făcut plăcere să încerc și așa ceva.

Părul meu este gras la rădăcină, uscat spre vârfuri, deteriorat rapid din cauza faptului că este subțtire și fin. Părul îmi cade totodată mai mult decât trebuie.

Acest șampon îmi priește în măsură de 80% să spunem. De aceea am să îl folosesc în continuare, deoarece eu nu am dat de vreun șampon care să fie perfect pentru mine 100%.

Având în vedere ceea ce am spus mai sus, trebuei să vă spun că având în vedere efectul regenerat, chair are efect. Eu am văzut surprinzător cum părul se regenerează mai bogat decât până acum. De asemenea, părul este curat și nu este aspru în urma șamponării.

Prima dată l-am testat fără mască/balsam, însă mai poi am început să folosesc balsam deoarece este în rutina mea de ani de zile.

Singura problemă la părul meu ar fi că am observat o mică tendință de îngrășare mai rapidă decât până acum, însă acesta este părul meu dintotdeauna și nu am ce să îi fac prea multe.

Șamponul face spumă la câteva secunde de la începerea masării acestuia pe păr, ceea ce m-a uimit având în vedere consistența sa.

Mirosul este unul discret și plăcut pentru mine.

Îl puteți cumpăra de AICI.

Găsiți de asemenea mai multe tipuri de șampon Corona pe site: www.naturisti.ro

Pagina lor de FB căreia îi puteți da un like este aceasta: https://www.facebook.com/naturisti.ro/

Voi ce spuneți de acest șampon? Ați folosit ceva de la Corona?

 

 

 

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *