Review Șampon L’Erbolario pentru părul degradat de soare și apa sărată a mării

Am câștigat un Giveaway organizat de Cristina- o găsiți pe instagram AICI– și printre produsele primite se află și acest șampon. Am spus că trebuie neapărat să îi fac un review deoarece, după numai 2 spălări, m-am îndrăgostit de el. Mai jos am să vă prezint Review Șampon L’Erbolario pentru părul degradat de soare și apa sărată a mării.

Cine este  L’Erbolario?

L’Erbolario este un brand din Italia, care la noi în România se vinde în farmaciile Sensiblu. Auzisem de ei, dar nu testasem nimic până să câștig acest premiu.

Produsele lor poartă denumirea de fitocosmetice, adică ingredientele folosite nu sunt compuși chimici, ci produse naturale. Fitocosmetica utilizează proprietățile produselor naturale pentru a îngriji pielea în armonie cu mediul înconjurător. Acest lucru face ca produsele lor să fie net superioare multora, din punctul meu de vedere.

Ce tip de păr am?

Părul meu este gras la nivelul scalpului și degradat spre vârfuri deși m-am tuns acum o săptămână. În același timp este și fin și rar. Am reușit să mențin sebumul sub control prin lungirea duratei între spălări cu ajutorul șampoanelor uscate și cu ajutorul șampoanelor Klorane.

Să revenim la acest șampon de la L’Erbolario.

Review Șampon L’Erbolario pentru părul degradat de soare și apa sărată a mării

Review Șampon L'Erbolario pentru părul degradat de soare și apa sărată a mării

Acest șampon a venit la țanc deoarece este vară și chiar dacă nu am fost la mare încă, părul tot este degradat de soare sau apa din piscine.

Prezentare pe scurt

Ingrediente active: extract de migdale, semințe de in și de amarant

Scopul acestui șampon este să diminueze efectele negative ale soarelui, clorurilor din piscine și a apei sărate asupra părului. Îi oferă putere și hidratare.

Utilizare: se udă părul cu apă, se șamponează și se masează scalpul pentru câteva minute.

Cantitate: 100 mL

Făcut în Italia

Produsul nu se găsește în acest format în farmacii deoarece acesta este special făcut pentru a fi dat drept cadou, însă în farmaciile Sensiblu găsiți o gamă mult mai variată de produse L’Erbolario .

Am fost puțin reticentă la început, deoarece abia am terminat un șampon care în sfârșit mi se potrivea tipului de păr, însă nu am fost dezamăgită nici de acesta.

Ador faptul că este făcut din plante- deci este natural!

Consistența este una apoasă și miroase foarte foarte natural, ceea ce îmi place foarte mult. Mirosul nu este puternic.

Culoarea este un bej foarte dechis, care duce cu gândul spre plante și natural, deoarece aproape toate șampoanele pe care le cumpărăm de la plafar sau din farmacii arată așa.

Ce efect a avut asupra părului meu?

Am vrut să îl testez fără să folosesc mască de păr/balsam/ulei pentru păr și prin urmare, nu le-am folosit în momentul în care am început să testez acest șampon.

Spre uimirea mea, după ce părul s-a uscat am constatat că nici nu aș fi avut nevoie de o mască sau balsam de păr pentru a îl face moale și hidratat în zonele degradate (l-am avut decolorat acum câteva luni și se pare că încă se simte efectul acestei greșeli). Părul meu era moale și perfect! 

Nu am făcut mătreață de la el, iar scalpul meu este plin de cojițe de obicei (cauzate de stres). Cu acest șampon am avut până și mai puține cojițe pe scalp.

Deși acest șampon îmi oferă hidratarea necesară, am decis ca la următoarele spălări să îl mai ajut cu o mască pentru hidratare pe zona degradată a părului- spre vârfuri sau cu uleiul cu argan de la Garnier.

Un mic minus ar fi că mi se pare că mi se îngrașă mai repede decât atunci când foloseam șamponul Klorane.

Ce produse L’Erbolario mai poți găsi?

L’Erbolario produce multe alte tipuri de produse:

  • pentru soare- protecție solară
  • pentru ten- ape tonice/demachiante/măști cu diverse efecte și ingrediente
  • deodorante
  • produse pentru corp

Și nu numai- inclusiv produse pentru bărbați.

Puteți găsi mai multe în farmaciile Sensiblu.

În concluzie, recomand acest șampon și cu siguranță o să mai testez și alte produse L’Erbolario, deoarece mi se pare ca șamponul acesta arată că au niște produse foarte bune.

Voi ați folosit produse L’Erbolario ? Ce părere aveți despre ele?

 

Posibil să-ți placă și

5 comentarii

  1. Încerc sa îmi aduc aminte dacă am mai folosit din aceasta gama vreun produs.. Dar sigur aș fi ținut minte de îmi făcea bine.
    O sa caut șamponul în farmacie. Trebuie să îl încerc și eu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *