Review Sabon Body Mud Mask cu săruri din Marea Moartă

sabon body mud

Am primit această mostră de mască când mi-am cumpărat de ziua mea de naștere un gel de duș. Atunci am mai primit și o mostră de cremă pentru mâini și una pentru picioare. Ce părere am despre Sabon Body Mud Mask?

Review Sabon Body Mud Mask cu săruri din Marea Moartă

Ei bine, în primul rând ce m-a uimit la ea este faptul că este mască pentru CORP, nu numai pentru față. Nu mai auzisem de un astfel de produs până acum.

Descriere produs: este o formulă bogată în minerale. Lasă pielea hidratată și împrospătată. Este îmbogățit cu apă din Marea Moartă care conține MAGNEZIU care calmează pielea și un complex unic de săruri, noroi, alge și 9 extracte și uleiuri esențiale din plante crescute exclusiv în zona Mării Moarte.

Se aplică pe tot corpul și se lasă să acționeze 15 minute, iar mai apoi se îndepărtează cu apă caldă. A se folosi zilnic. 

Cam așa arată masca:

Care este experiența mea cu acestă mască?

Eu am folosit-o pentru ten, gât și decolteu.

Pot spune că primul lucru care a ieșit în evidență a fost mirosul. Eu una l-am suportat cu greu cele 15 minute. Nu îmi place absolut deloc, dar cu toatele știm că este un lucru subiectiv.

Ce nu mi-a mai plăcut este că mirosul a persistat după ce am îndepărtat masca și spălare cu gel de curățare. Am făcut eforturi să îl îndepărtez- m-am dat cu ulei pentru ten, cu creme șamd.

Mi-a plăcut pe de altă parte că atunci când s-a uscat, nu s-a uscat atât de tare încât să îmi ofere o senzație neplăcută.

Am îndepărtat-o destul de greu, însă tenul, gâtul și zona decolteului s-au simțit și văzut mai luminoase și mai curate.

Am putut-o întinde ușor și rapid pe zonele dorite.

Sincer, nu a intrat pe lista mea de dorințe de cumpărături din cauzele menționate mai sus (miros șamd). Nici efectul ei nu m-a dat pe spate, deși ingredientele promit multe.

Sabon însă are multe alte produse mult mai bune și la care am să revin mereu: gelurile de duș, săpunurile, crema pentru mâini, exfoliantul pentru mâini, exfoliantul lor de corp- sunt nelipsite din casa mea. O să vă vorbesc despre ele mai detaliat curând.

Voi ați folosit această mască? Dar alte produse Sabon?

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *