Review produse Pellamar- mască de față, gel peeling și pastă de dinți

pellamar

La Galați Beauty Swap 3 am avut ocazia să primesc spre testare produse Pellamar. Anterior am mai folosit doar șampoane de la ei și chiar voiam să testez și altceva. Mă bucur că am redescoperit îngrijirea naturală cu ajutorul produselor lor.

Ce am primit?

O pastă de dinți cu anason, o mască de față cu argilă și un gel peeling pentru acnee.

Cine este Pellamar?

Extras de pe www.pellamar.com: Povestea dermatocosmeticelor Pell Amar începe cu doctorul Ștefan Ionescu-Călinești, creatorul extractului pur de nămol terapeutic din lacul Balta Albă, primul în lume. După brevetarea extractului din nămol sapropelic, extractul Pell Amar,  în anii 1970 urmează formularea și brevetarea unor produse terapeutice care îi puneau în valoare proprietățile curative.

În 2010 s-a reluat producția, păstrându-se formula originală.

În cadrul brand-ului Pellamar veți găsi mai multe game destinate diverselor tipuri de ten:

  • AMINOPOWER și ADVANCED CONCEPT pentru a încetini procesul de îmbătrânire și a îl preveni
  • BIOACTIVE S ACNE care combate acneea
  • BEAUTY HAIR pentru păr
  • ORAL CARE  pentru igiena orală
  • ORGANIC SPA  pentru relaxare
  • THERAPY tratamente pentru diverse inflamații și leziuni aflate la nivelul pielii
  • FEMINA INTIMITY pentru sănătatea intimă a femeilor

Prin urmare, indiferent de ce dorințe ai sau de ce ai nevoie, poți găsi ceea ce îți dorești pe site-ul celor de la Pellamar pe care îl vei găsi mai jos.

Review și prezentare Pellamar Gel Peeling pentru acnee 

Este fabricat în România, nu conține parabeni, parfum sau alcool și are 15 mL.

Mod de utilizare: se aplică pe pielea curată, de preferat seara, o dată sau de 2 ori pe săptămână în funcție de nevoile fiecărei persoane.  Se lasă 5 minute și se spală cu apă caldă.

Gelul peeling pentru acnee conține acizi alfa și beta hidroxi care au rolul de a îndepărta pielea moartă impuritățile, punctele negre și astfel stimulează regenerarea pielii prin activarea enzimelor.

Pentru ten: acneic/mixt/ pentru tratmente antiaging deoarece reduce ridurile fine și estomparea pigmentației.

Gelul de peeling vine într-un tub cu un sistem de utilizare care mie îmi place mult și mi se pare foarte potrivit.

Eu l-am folosit exact în momentul în care aveam un coș mare și urât pe frunte. Eu obișnuiesc să îmi exfoliez tenul chimic și abraziv săptămânal, prin urmare acest produs este foarte bun pentru ceea ce am eu nevoie.

L-am aplicat exact ca în instrucțiuni. După cele 5 minute, tenul meu a fost mai luminos și l-am simțit mai curat. Inflamația coșului nu s-a redus imediat, dar în câteva ore s-a văzut o diferență semnificativă pentru mine. Eu îl folosesc o dată pe săptămână deoarece tenul meu nu are nevoie de mai mult.

Având în vedere că este utilizat o dată sau de 2 ori pe săptămână cantitatea mi se pare una suficientă pentru a nu se învechi.

Mi se pare un produs eficient, care merită încercat dacă ai probleme cu acneea și nu numai. AICI aveți link direct către produs.

Așa arată gelul:

Review și prezentare Pellamar mască de față AMINOPOWER

Produsul este fabricat în România, are 50 mL și nu conține parabeni.

Efecte/utilizări- produsul este un tratament pentru revitalizarea tenului cu rol de hidratare a pielii. Acest efect apare datorită extractului natural din nămol numit Pell Amar care are rolul de a curăța și purifica porii în profunzime.

Efect final: aspect mai tânăr, piele fermă și catifelată.

Mod de utilizare: se aplică generos pe față și pe gât pe pielea curată, de preferat demachiată și tonifiată cu produsele Pell Amar din aceeași gamă. Se ține 10-15 minute și apoi se îndepărtează cu o dischetă demachiantă. Se folosește o dată sau de 2 ori pe săptămână.

Îmi place foarte mult că produsul vine în tub.

Este o mască bazată pe nămol, iar acest lucru mie îmi place. În 10-15 minute se usucă pe ten, dar nu atât de tare încât să cadă pe jos.

Îmi place că după utilizarea ei îmi simt tenul mai curat și hidratat/catifelat. Eu am tenul mixt, iar această mască nu mi-a uscat fața. De asemenea, îmi place faptul că masca se aplică ușor și nu se strânge pe față încât să deranjeze.

Ce nu îmi place este că pare a fi pentru 4-5 utilizări doar.

AICI aveți link direct către mască.

Așa arată masca:

Review și prezentare Pellamar pastă de dinți cu anason

Este o pastă de dinți bio, naturală care are rolul de a reface și îngriji gingiile.

Gustul pastei de dinți este puțin dificil din punctul meu de vedere, dar te obișnuiești cu el în timp. Eu nu am mari probleme cu dantura când vine vorba de gingii, dar pot spune că îmi place faptul că este bio și că îmi simt dantura și gingiile curate. Acum o folosește și mama mea care are probleme reale cu gingiile, așa că am să revin cu o completare.

Anasonul este originar din Egipt. Acesta are extrem de multe întrebuințări administrat intern, pornind de la combaterea durerilor abdominale până la stimularea lactației. Administrat la nivelul cavității bucale prin periere are rol antibacterian/antiseptic.

Atenție! Perierea recomandată de către Pellamar și medicii dentiști în general durează minim 5 minute!

Eu îmi mai doresc să încerc neapărat gelul de curățare purificator din gama BIOACTIVE S ACNE.

Le puteți da like paginii de Facebook AICI.

Alte produse Pellamar pe care le puteți încerca cu încredere:

 

Voi folosiți produse Pellamar? V-ar tenta ceva de aici?

 

Posibil să-ți placă și

9 comentarii

  1. Masca de fata mi se pare senzationala. Chiar consider ca este un produs bun. IUbesc produsele de la Pell Amar si imi plac pentru faptul ca au ingrediente naturale, nu au parabeni si sunt niste produse romanesti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *