Review produse Biofin- sare de baie, balsam pentru buze și cremă contur pentru ochi

La Galați Beauty Swap 3 am avut fericirea să primesc produse bio spre testare, iar 3 dintre acestea au fost de la brand-ul Biofin- sare de baie, balsam pentru buze și cremă contur pentru ochi .

Biofin este un brand de produse handmade, produse în Cluj, România. Produsele se produc în cantități mici, datorită faptului că sunt niște produse bio/naturale (după cum spune și numele brand-ului). Sunt sigură că pe viitor vor deveni foarte cunoscuți, deoarece au niște produse foarte bune.

Biofin Sare de baie

biofin sare de baie

Sarea de baie Biofin este creată din sare Himalaya, dar și din sare de mare.

Pentru a conferi relaxare – conține de asemenea și ulei de cocos BIO, ulei esențial de lavandă, ulei esențial de Lemongrass și flori de lavandă organică.

Mod de utilizare: se adaugă aproximativ 100g de sare de baie în cada umplută cu apă caldă.

În cazul meu, sarea nu s-a dizolvat total, însă a emanat în toată baia un miros minunat, relaxant. Eu iubesc aromele de lemongrass/lămâie în general, așa că pentru mine a fost perfect!

Sincer, chiar am rămas impresionată să văd că mirosul chiar se răspândește în toată baia.

Îmi place foarte mult și că conține flori organice de lavandă, deoarece se văd foarte frumos în cadă.

Recomandarea este ca baia să se facă fără un agent de curățare, ca să permiți pielii să absoarbă subtanțele benefice pentru ea. Mai jos aveți o poză unde vedeți despre ce vorbesc:

Uleiul esențial de lavandă conținut are efect relaxant, iar cel de lemongrass are efect antiseptic, tonifiant și este bun inclusiv pentru ten.
biofin sare de baie

Să spunem doar că mi-ar fi plăcut să poată fi găsit și în cantitate mai mare, pentru a mă putea bucura mai mult timp de ea, însă vă asigur că merită din plin orice 

Biofin balsam pentru buze

Balsamul pentru buze Biofin este de asmenea un produs Bio, care conține unt de cacao Bio, ulei de cocos Bio, ceară de albine, acid hialuronic, vitamina E, bisabolol și alantoină.

Știți deja efectele hidratante ale uleiului de cocos și cacao, faptul că ceara de albine este un ingredient natural pentru producerea balsamurilor de buze și că acidul hialuronic are de asemenea rol de hidratare. Bisabololul are rol de regenerare, iar alantoina de cicatrizat și reaparator.

Este un balsam de buze Bio, cu valabilitate 6 luni de la deschidere și care într-adevăr hidratează foarte bine buzele, făcându-le catifelate.

NU uitați că dacă nu vă exfoliați buzele, un balsam de buze nu vă poate ajuta prea mult, așa că dacă acest balsam nu funcționează, să știți că nu e vina lui.

Dacă aveți piele moartă la nivelul buzelor, acestea nu se vor lipi ca prin minune de buze înapoi, doar prin folosirea unui balsam pentru buze.

Biofin cremă pentru conturul ochilor

Produsul are ca ingrediente active uleiul de orez, extractul de ceai verde și coalgenul.

Uleiul de orez are efect antioxidant, regenerator, calmat și antiîmbătrânire.

Ceaiul verde știți deja că este un puternic energizant și colagenul are rol de hidratare și nu numai.

Produsul mai conține și:

  • apă de albăstrele Bio care are efecte calmante asupra ochilor;
  • extract de viță roșie Bio
  • cafeină vegetală
  • lavandă
  • acid hialuronic

Promite să hidrateze, să reducă ridurile și cearcănele.

Eu nu am cearcăne și nici riduri, dar vă pot spune că hidratează foarte bine și că este o bază pentru machiajul ochilor perfectă!

Se absoarbe rapid în piele și o lasă foarte catifelată, însă eu prefer să o aplic seara deoarece mi se pare ușor grasă pentru tenul meu.

Îmi place această cremă și o recomand.

La Biofin mai găsiți creme pentru față, săpunuri și alte produse handmade. Mai multe detalii aveți pe pagina lor de Facebook:

https://www.facebook.com/biofincosmetics/

Voi folosiți produse Bio? V-ar plăcea să testați produsele Biofin?

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *