Review Perspirex Original antiperspirant roll-on- GBS3

perpirex original roll-on

La Galați Beauty Swap 3, am avut fericita ocazie să primesc 2 produse Perspirex. De Galați Beauty Swap 3 v-am vorbit AICI. Voiam de mult timp să le testez, dar mereu interveneau alte cheltuieli, deși problema transpirației este una importantă. Prin urmare, acum am ocazia să vă prezint articolul Review Perspirex Original antiperspirant roll-on.

Te confrunți cu mirosuri neplăcute și cu transpirație excesivă? Perspirex poate fi răspunsul problemei tale!

Eu am probleme mari cu transpirația? Pot spune fericită, că nu. Dar, ca orice om, în anumite situații nu pot scăpa de ea. Spre exemplu, vara când este foarte cald și când am emoții- înaintea unor examene mai ales, devine totul incontrolabil și iese din sfera normalului pentru mine. Din nefericire, acest tip de emoție este prezent de aproximativ 20 -30 de ori pe parcursul unui an și mereu mi-a făcut probleme.

Nu am găsit ceva care să mă ajute foarte mult (nu pot spune însă că am căutat prea mult), dar am dat și de produse care mi-au înrăutățit situația, având probleme când în mod normal nu aveam.

Când Perspirex Original- antiperspirant roll-on a intrat în viața mea, am fost nerăbdătoare să îl testez. Prin urmare, cum l-am primit, l-am și pus la treabă. Am primit 2 produse, iar unul l-am dat mamei deoarece ea chiar are probleme mai mari ca mine cu transpirația.

Prezentare Perspirex Original Antiperspirat Roll-on

Produsul vine ambalat într-o cutie împreună cu o foaie cu instrucțiuni și explicații.

Are 20mL. Poate vi se pare puțin, dar să știți că având în vedere modul de folosire, este o cantitate mai mult decât suficientă de produs.

Este făcut în Danemarca.

NU CONȚINE PARFUM!

Se găsește pe piață în 3 variante: Comfort, Original și Strong. Vă voi vorbi mai întâi de cel pe care îl acum.

Cum se utilizează Perspirex Original Antiperspirant roll-on?

Produsul se aplică NOAPTEA, pe pielea abia spălată și uscată.  Se aplică din 2 mișcări înainte-înapoi pe centrul axilei. Este extrem de important să nu aveți iritații!! Prin urmare, nu folosiți imediat după epilare. Este recomandat să îl folosiți cam la 2 zile după epilare.

Lăsă produsul să se usuce complet și abia apoi continuă activitățile pe care le ai!

După ce ai aplicat seara, înainte de culcare produsul, îl vei lăsa să acționeze peste noapte și dimineața te vei spăla din nou.

Produsul NU SE REAPLICĂ după ce ai respectat instrucțiunile pentru dimineață.

Cât timp va acționa Perspirex Original antiperspirant roll-on?

Perspirex va acționa 3-5 zile. Depinde de fircare persoană în parte.

Eu nu am lăsat să se facă niciodată 5 zile, de obicei l-am reaplicat la 3-4 zile.

În această perioadă, NU trebuie să mai folosești un deodorant sau un alt antiperspirant.

Efectul persistă CHIAR DACĂ FACI DUȘ, așa că nu reaplica mai curând decât când este recomandat!

Ce face pentru tine Perspirex Original antiperspirant roll-on?

Va controla transpirația excesivă și mirosurile neplăcute! Totul este dovedit clinic. Dacă ai astfel de probleme, trebuie neapărat să încerci acest antiperspirant! Se folosește atât vara, cât și în celălalte anotimpuri și este atât pentru bărbați, cât și pentru femei! Să nu uiți că are și sistem de protecție a pielii, prin urmare nu te va afecta lipsa transpirației!

Ingrediente

Alcohol Denat., Aluminum Lactate, Aluminium Chloride, Cyclopentasiloxane, Glyceryl Stearate, Cetyl Palmitate, Hydrogenated Mircrocrystalline Wax, Hydrogenated Castor Oil

Știu că multe fugiți de alcool și aluminiu în antiperspirante, dar sunt sigură și că v-ați convins că dacă aveți probleme semnificative cu transpirația, cele fără aceste 2 ingrediente, nu sunt eficiente deloc.

Eu am să îl folosesc cel puțin pe parcursul verii și în zilele cu examene, indiferent de situație!

Review Perspirex Original antiperspirant roll-on

În cazul meu, acest antiperspirant a funcționat de minune!

Nu exagerez deloc, deoarece nu îmi este greu să spun dacă în cazul meu nu a funcționat prea bine. Până la urmă, toți suntem diferiți și corpurile noastre reacționează diferit.

Nu pot spune că mă deranjează ingredientele, însă pentru zilele de vară și cele de emoții, renunț la orice problemă cu ingredientele produselor, ca să îmi fie mie bine.

L-am aplicat extract ca în instrucțiuni și până la următoarea reaplicare nu am avut nevoie de aplicarea unui deodorant, oricât de cald a fost afară. Transpirația a fost atât de mică încât hainele nu s-au pătat deloc, iar de miros urât nici măcar nu a fost vorba!

Cum spuneam, i-am dat și mamei mele să testeze, care are probleme puțin mai mari și a funcționat cu brio inclusiv în cazul ei!

Din punctul meu de vedere merită să testezi acest produs dacă ai probleme cu transpirația! Dacă te sperie ingredientele, folosește-l măcar pe perioada toridă a verii, merită din plin! Însă, totodată, dacă ingredientele antiperspirantului roll-on Perspirex Original te fac să ai mici dubii, există varianta COMFORT numai bună pentru tine! Vă vorbesc imediat și de ea.

Varianta Perspirex COMFORT

Este potrivită pentru cei care nu au așa mari probleme cu transpirația. Are un alt sistem de îngrijire a pielii față de cel Original, tocmai pentru că nefiind atât de puternic, nu este nevoie de o protecție foarte mare. Efectul durează tot 3-5 zile.

Alcohol Denat., Aluminum Chloride, Calcium Lactate, Hydroxpropylcellulose, Hydrogenated Castor Oil.

Cel COMFORT are mai puține ingrediente, la o concentrație mai mică.

Varianta Perspirex STRONG

Este o variantă potrivită pentru cei cu foarte mari probleme ale transpirației. Cei care transpiră excesiv chiar și când nu este cald afară. Datorită ingredientelor care sunt mai puternice, efectul ține cu siguranță 5 zile.

Alcohol Denat., Aluminum Chloride, PEG-12 Dimethicone.

Cel STRONG are și mai puține ingrediente, doar 3 la număr. S-a păstrat alcoolul, aluminiul și s-a adăugat dimeticona, care ajută la efectul împotriva transpirației excesive.

De asemenea, cei de la Perspirex au și un produs contra transpirației mâinilor și picioarelor.

Mai multe informații găsiți pe www.perspirex.ro și pe pagina lor de facebook căreia îi puteți da un like: https://www.facebook.com/perspirexromania/.

Sper să funcționeze și pentru voi aceste produse!

https://www.youtube.com/watch?v=ckNQP7ioeEg 

Le puteți găsi în Farmacii la prețuri pornind de la 45 de lei aproximativ până la 60-70 lei. Dar, credeți-mă că merită! Sunt sigură că sunt perfecte pentru sportivi!

Voi ați folosit produse Perspirex? Aveți nevoie de ele?

 

Posibil să-ți placă și

12 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *