Review/Părere Neutrogena T/Gel Forte șampon pentru scalp uscat

neutrogena t sampon

Am cumpărat acest șampon de la Neutrogena- T/Gel Forte pentru scalp uscat deși am scalpul gras de fapt, deoarece aveam cojițe. Nu am scăpat niciodată de ele, așa că am dorit să încerc orice opțiune îmi iese în cale, în speranța că ceva o să aibă rezolvare. Șamponul l-am cumpărat după ce l-am văzut recomandat de Monica Palcău. Cum a funcționat pentru mine acest șampon de la Neutrogena?

În primul rând, am să vă ofer câteva informații despre el.

Neutrogena T/Gel Forte șampon anti-mătreață pentru scalp uscat, care atenuează senzația de mâncărime

Cantitate: 125 mL

Preț: 39 lei

Descriere: curăță eficient scalpul, spală bine părul și redă frumusețea naturală a acestuia. Combate mătreața, regenerează și hrănește părul. De asemenea, atenuează senzația de mâncărime provocată de diferite patologii. Tratează inclusiv și dermatita seboreică.

Mod de folosire: de 2 ori pe săptămână.

Verifică preț șampon Notino

Acest produs este rezultatul colaborării brandului cu medicii dermatologi.

neutrogena t gel forte sampon

Părere Neutrogena T/Gel Forte șampon anti-mătreață 

A funcționat pentru mine acest șampon?

Ei bine, da!!! Și sunt extrem de încântată de acest lucru, deoarece din toate șampoanele folosite, acesta este singurul care chiar a funcționat!

Eu sufeream de dermatită seboreică, având scalpul gras, dar cu cojite în același timp, ceea ce era foarte inestetic și enervant!

Ai nevoie de destul de puțin produs per șamponare, formează puțină spumă și miroase a plante din punctul meu de vedere! A fost destul de plăcut mirosul pentru mine.

Conține următoarele ingrediente active: acid salicilic, acid lactic, aloe vera și panthenol  care se pare că sunt extrem de eficiente pentru scalpul cu diverse probleme care provoacă mătreață de toate tipurile. Amestecul de ingrediente cu rol în combaterea mătreții, a sebumului, dar și în hidratare este perfect pentru scalpul cu probleme!

Acidul saliclic are rol de exfoliere și regenerare, asemenea celui lactic, aloe vera are rol de hidratare și curățare a părului în profunzime, dar și a sebumului, iar panthenolul de regenerare și hidratare în același timp.

După cât timp am văzut efecte evidente?

Un efect s-a văzut chiar de la prima utilizare, iar de cojițe am scăpat total cam după 2-3 săptămâni de utilizare.

Aspect negativ al șamponului Neutrogena T/Gel Forte în cazul meu

  • Îmi îngrașă părul mai repede decât alte șampoane chiar bazate pe ulei de argan sau alte substanțe asemănătoare. Nu înțeleg de ce. Spre exemplu, Monica Palcău nu pățește acest lucru.

Însă, prefer să folosesc șamponul uscat și să îmi spăl părul la 2 zile și nu la 3, așa cum o făceam înainte, decât să mai am acele cojite inestetice! Momentan, este pe terminate și am de testat un nou șampon. Dacă îmi apar problemele din nou, am să revin la cel de la Neutrogena, chiar dacă îmi îngrașă părul.

Tu ai astfel de probleme cu scalpul? Ai folosit acest șampon?

***Produsul a fost cumpărat de către mine și astfel, nu este subiectul unui review dintr-o colaborare!

Posibil să-ți placă și

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *