Review Mini Set Estee Lauder Advanced Night Repair și Cremă Revitalizing Supreme

estee lauder set

Am fost foarte bucuroasă când am găsit acest mini set în Douglas și mai era și la reducere de la 63 de lei parcă la 44 lei. Venisem prin zonă pentru cu totul altceva, dar nu m-am putut abține când l-am văzut.


Costând extrem de mult aceste 2 produse, nu m-am avântat niciodată să le cumpăr, gândindu-mă că dacă nu sunt bune, ce fac dacă am dat atâția bani pe ele? Deși eu am luat setul în aprilie, încă se mai găsește în magazine și vă sfătuiesc să îl încercați. Este o bună șansă să testați produsele înainte de cumpărarea lor și clar ieșiți și foarte bine la preț.

Ce conține mini setul Estee Lauder?

estee lauder advanced night repair

După cum puteți vedea, setul conține 2 mini produse: un mini ser Advanced Night Repair și o mini cremă Revitalizing Sureme +.

Ambele produse au 7 mL. Gândiți-vă că luat la reducere, 28 mL de ser care înseamnă aproape 30 mL (cât are unul dintre produse) ajungeți la 190 lei- preț întreg al setului și aveți si 21 de mL de cremă în plus.

Despre Estee Lauder Advanced Night Repair

Produsul mini vine în același format ca cel mare, cu pompiță.

Produsul se folosește noaptea deoarece în această perioadă a zilei, mai exact în timpul somnului, metabolismul nostru este diferit față de cel din timpul zilei și se „curăță”. Motiv pentru care și celulele de la suprafața pielii se reînnoiesc. Produsul conține substanțe care să accelereze și să îmbunătățească aceast proces.

Conține acid hialuronic care ajută la hidratare, antioxidanți adică ChronoluxCB™ Technology, fiind complexul care ajută la îmbunătățirea reînnoirii pielii.

Promite să:

  • reducă liniile fine și ridurile;
  • ten mai luminos;
  • ten regenerat, cu aspect mai sănătos și mai tânăr;
  • ten cu aspect natural, fără semne de oboseală după aproximativ 4 săptămâni de utilizare continuă;

Mod de utilizare:

Se aplică pe ten după curățare, pe pielea uscată, înainte de cremă.

Se toarnă câteva picături în palmă sau mai bine pe degete și se masează în pielea feței și a gâtului.

De asemenea, este pentru toate tipurile de ten.

De acest produs se știe deja că este foarte lăudat și utilizat de femei din întreaga lume.

Puteți cumpăra produsul la 30,50 sau 100 mL la un preț foarte bun de AICI.

Despre Estee Lauder Revitalizing Supreme+

Produsul se poate folosi dimineața, dar și seara după aplicarea serului Advanced Night Repair.

Este pentru toate tipurile de piele.

Efecte promise:

  • efect de lifting, reducând liniile fine
  • reface aspectul tineresc al pielii
  • hidratează
  • oferă luminozitate
  • regenerează
  • are efect împotriva influențelor externe

Conține extract de Moringa care este o plantă ce conține nutrienți, ioni esențiali, aminoacizi și acizi grași Omega 3. De asemenea, conține vitamina C, A și Calciu și este consumată și intern.

Puteți cumpăra produsul la 30 sau 50 mL la un preț foarte bun de AICI.

Părerea mea despre cele 2 produse Estee Lauder Advanced Night Repair și Revitalizing Supreme+

Am folosit aceste produse cam o săptămână și ceva continuu, până să fac acest review. Le mai folosisem și sporadic înainte, dar e clar că acest lucru nu a avut niciun efect asupra tenului meu.

După ce îmi curăț tenul, aplic serul Advanced Night Repair. Îl las să intre în piele și apoi aplic crema Revitalizing Supreme+.

Dimineața, tenul meu arată vizibil mai luminos și revitalizat. Însă, efectul care se vede cu adevărat începe să fie vizibil cam după o săptămână de la utilizare. Tenul este de asemenea hidratat și „plin”.

estee lauder advanced night repair

Am ieșit din casă și fără fond de ten de când le folosesc, ceea ce e mare lucru. Eu am câteva pete postacnee și pur și simplu o culoare ușor neuniformă a tenului.

Produsele se consumă greu. Am folosit serul de nu mai puțin de 10-12 ori și nu am consumat nici jumătate din 7 mL. Aplic de obicei 3-4 picături sau o pompiță. Crema, exact cât un bob de mazăre.

Produsele au un miros fin și nederanjant. Intră rapid în piele.

estee lauder revitalizing supreme+

Nu știu sincer să vă spun dacă le-aș cumpăra în varianta mare, aștept să testez întâi și produsul de Kiehl’s, însă, vă pot spune că se vede o diferență pe tenul meu. Un al 2lea set dacă mai găsesc, cu siguranță am să îmi mai iau.

Știu că multe femei folosesc aceste produse, mai ales acest ser și fac minuni pentru ele. Cum spuneam, într-adevăr se vede o diferență, merită banii din plin, însă eu mai am puțin de așteptat până când pot să iau aceste produse în mărime mare fără nicio problemă.

Când voi putea, cu siguranță îmi voi cumpăra varianta mare.

Voi ați testat aceste produse de la Estee Lauder?
Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *