Review Melkior Mascara Blue – o invitație la ieșirea din banal

Acum ceva timp am primit această mascara Melkior și am decis să vă vorbesc despre ea abia acum, deoarece nu voiam să o fac în momentul în care toată lumea vă vorbea despre ea. Acest produs mi se pare a fi o invitație la ieșirea din banal din partea celor de la Melkior, iar acest lucru îmi place foarte mult!

Eu nu sunt o persoană inhibată când vine vorba de machiaj. Mă machiez cum vreau, cu ce culori vreau- stridente sau nu, în orice moment alt zilei, totul în funcție de starea mea de spirit.

Acum nu mult timp, cei de la Melkior au lansat această minunată mascara albastră și am vrut să vă arăt produsul în detaliu și vouă.

Melkior Mascara Blue

melkior mascara bluw

Desigur, vedeți și voi că ambalajul produsului este absolut superb. Este foarte elegant și delicat și chiar îmi place foarte mult!

Acum, trecând de lucrurile superficiale cum este ambalajul, hai să vorbim de câteva lucruri mai importante: calitatea produsului.

Este un produs pigmentat, prin urmare se vede foarte bine pe gene, chiar dacă ai genele negre (eu le am șaten închis spre negru). Dacă ați mai testat alte mascara colorate, știți că nu prea se vedeau colorat pe gene. Ei bine, în acest caz nu există o astfel de problemă!

Periuța este foarte bună și este extrem de asemănătoare cu cea a rimelului Melkior Scandalash despre care v-am vorbit AICI și care este rimelul meu preferat!! Nici cele High-End nu sunt pentru mine la fel de bune!

Eu am genele destul de lungi și foarte foarte ușor curbate. Acest rimel reușește să facă același lucru ca cel Scandalash: le alungește și le curbează!

Este foarte rezistent. Nu are fall out absolut deloc pe parcursul zilei. Nu se întinde, are 8 mL și costă doar 39,99 lei! Dar, cei de la Melkior au mai mereu oferte super bune!

Dar… de ce albastru? Cum poți purta un rimel albastru, tu, cea care nu prea îndrăznești?

Ei bine, cum am spus și mai sus, mie mi se pare că cei de la Melkior au vrut ca prin lansarea acestui produs să îndemne femeile să fie mai îndrăznețe și să iasă din monotonia lor de zi cu zi.

Dacă consideri că este ușor prea mult, poți pur și simplu să porți doar acest rimel albastru, fără un alt machiaj al ochilor. Nu contează ce culoare au ochii tăi!

Eu l-am purtat și doar pe el, l-am purtat împreună cu un liner albastru-blue și l-am purtat și în cadrul unui machiaj complex, cu culori care nu aveau nicio legătură cu albastru!

Îndrăznește și fii altfel, cu Melkior!

Îl puteți cumpăra de AICI.

Voi aveți acest rimel? Ați folosi un astfel de produs?

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *