Review: Melkior farduri de pleoape (+swatch)

De curând am făcut prima mea comandă Melkior de pe www.melkior.ro. Văzusem oferta 1+1 la o selecție de farduri de pleoape și paleta gratuit la comandarea a 6/12/24 de culori, așa că nu am  putut rezista ofertei! Prin urmare, am să vă prezint mini-colecția mea Melkior farduri de pleoape.

Melkior mereu au asemenea oferte extraordinare. Nu mai spun de faptul că au transport gratuit la o comandă de doar 59 lei! Îmi place foarte mult că nu trebuie să faci comenzi enorme ca să ai transportul gratuit!

Urmăriți site-ul Melkior deoarece au mereu așa oferte minunate!

Eu am cumpărat cu doar 59,97 lei 6 farduri de pleoape și am primit gratis și paleta holografică Like a Star în valoare de 50 de lei la rândul ei. Am fost scutită de 120 de lei datorită promoției.

Prețul unei rezerve de fard mono este de doar 20 de lei! Este extrem de ieftin și bun din punctul meu de vedere. Nu mai zic că și cantitatea de produs este foarte mare- 3.2 grame fiecare rezervă.

Cei de la Melkior sunt extrem de drăguți și amabili. Mi-a plăcut foarte mult că au atașat un mesaj de mulțumire, semnat de mână de către una dintre persoanele care s-au ocupat de coletul meu. Pe această cale le mulțumesc și eu lor! Ambalarea nu mai spun că a fost foarte drăguță!

Cam așa arată paleta mea Melkior:

Oferta a fost doar pentru anumite culori, însă absolut toate erau superbe! Existau de asemenea și culori vii, țipătoare ca opțiuni, nu doar maro/bej/rozii.

Din cele 6 culori, am o culoare pe care pur și simplu o ador! M-aș da continuu cu ea!!! O să vă spun imediat care sunt culorile din paletă și o să vă prezint și un swatch.

Rândul de sus al paletei de la stânga la dreapta:

 • Coral Fusion
 • Bright Nude
 • Soft Peach

Rândul de jos al paletei de la stânga la dreapta:

 • Brownie
 • Caprice
 • Copper Glow

Cele care folosiți aceste farduri de pleoape, probabil știți că preferatul meu este Caprice!

Caprice este un duochromatic extraordinar! Are reflexii roșcate, movii și verzi!! Îl ador! L-aș folosi zilnic!

Soft Peach și Coral Fusion par oarecum la fel. Coral Fusion este puțin mai închis decât Soft Peach. Eu le folosesc pentru tranziție în pliul pleoapei, dar și în colțul intern al ochiului sau sub genele inferioare.

Swatch Melkior farduri de pleoape

melkior farduri de pleoape

În video veți putea vedea exact textura fardurilor și care le sunt locul pe swatch:

https://www.youtube.com/watch?v=McjC2TQhNfE

Ce îmi place la Melkior farduri de pleoape?

 • textura – desigur, cele mate sunt puțin prăfoase, însă întotdeauna fardurile de pleoape mate vor fi puțin prăfoase! Cele sidefate sunt extrem de cremoase.
 • pigmentarea– sunt extrem de pigmentate  nuanțele. Eu pe cele mate le aplic cu pensulele specifice, iar pe cele sidefate cu degetul. Se vede superb!
 • nuanțele– au o mare varietate de culori și sunt absolut minunate toate. Sunt înnebunită după Caprice.
 • rezistența– sunt foare rezistente pe parcursul zilei!
 • prețul– 20 de lei pentru 3.2g și pentru un machiaj profesional este un preț extrem de bun.

Un mare avantaj este faptul că îți alegi singură culorile fardurilor și îți faci propia paletă!

Mai au palete pentru 12 și 24 de culori.

Mi se pare super că poți să îți faci propria paletă!

Există ceva ce să nu îmi placă la fardurile Melkior? La ce nuanțe am eu, clar nu. Pot spune însă că sunt puțin dezamăgită că nuanțele Soft Peach și Coral Infusion seamănă atât de mult între ele.

Voi folosiți farduri de pleoape Melkior? Vă plac? Dacă nu știați de ele până acum, vi le-ați cumpăra?

Posibil să-ți placă și

11 comentarii

  1. Chiar nu le laud degeaba, dacă ai mai citit câte ceva ai observat că mereu spun și pro și contra. Aici singurul lucru contra de spus a fost faptul că cele 2 culori Coral Fushion și Soft Peach seamănă prea tare între ele și mi se pare puțin aiurea.

 1. Este absolut adorabila paleta creata de tine. Imi plac mult nuantele alese. Si eu port machiaje cat mai naturale si de cele mai multe ori apelez cam la aceleasi culori alese de tine

 2. Fardurile (si nu numai) Melkior sunt preferatele mele. Am si eu o paleta pe care o folosesc aproape zilnic. Mi se pare foarte util faptul că sunt pastile individuale, astfel iti creezi paleta ideală pentru tine si stii sigur ca folosesti toate nuantele ❤

 3. Ce faine sunt Coral Fusion și Soft Peach!! Am pus și eu ochii pe ele!! Îmi plac produsele de machiaj de la Melkior și am și eu paleta Like a Star care e așa drăguță! Chiar au niște oferte bune pe site și merită să îți iei o serie de farduri faine. ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *