Review Medicalia Skincare Demachiant pentru ochi sensibili- Beautyoneshop.ro

medicalia

Deși aveam desfăcut un produs de acest timp, cum l-am primit pe acesta în urma întâlnirii dintre bloggeri de pe 7 martie, am și început să îl folosesc ca să văd ce fel este. Prin urmare, în folosesc de peste o lună de zile și consider că vă pot spune tot ce trebuie despre Medicalia Skincare Demachiant pentru ochi sensibili.

Înainte de toate, vreau să vă spun că experiența mea cu demachiantele pentru ochi nu este foarte vagă. Am încercat vreo 3 branduri până acum, acesta fiind aproximativ al 4-lea. Am început să investesc în ele abia de curând, de când mi-am dat seama că ochii sunt mult mai sensibili decât restul feței.

Medicalia Skincare de pe beautyoneshop.ro- ce brand este?

Medicalia Skincare este un brand din USA, care crează produse de o calitate superioară, bazate pe studii și tehnologii avansate.

Produsele lor au de asemenea un substrat tehnologic și medical bine studiat, deoarece vin în ajutorul medicilor și esteticienilor cu tehnologii care ajută la tratarea diverselor patologii, dar și la înfrumusețarea aspectului pielii. Au inclusiv produse destinate îngrijirii pielii pre- și postintervenție chirurgicală.

Ei spun că produsele lor sunt:

 • testate dermatologic
 • hipoalergenice
 • non-comedogenice
 • non-iritante

De asemenea, adresându-se și leziunilor pielii din sfera chirurgicală, prin tehnologia întâlnită în produse ei promit:

 • vindecarea mai rapidă a rănilor postchirurgicale
 • reducerea timpului de recuperare postintervenție chirurgicală
 • efecte antiaging asupra pielii întregului corp
 • și multe alte beneficii pe care le puteți afla de la ei de pe site

Ce tehnologii noi folosește Medicalia Skincare?

 • Crearea de micro-emulsii trifazice numite apă-ulei-apă cu obținerea de microparticule pentru o absorbție mai bună a produselor în piele și reducerea pierderii transepidermice a apei cu stimularea factorilor naturali de hidratare.
 • Microîncapsulare– are capacitatea de a elibera ingredientele active pe o perioadă de aproximativ 12 ore

Să nu uitați că cei de la Medicalia Skincare au produse nu doar pentru ten- pentru diverse afecțiuni chiar, ci și pentru corp!

Părerea mea despre Medicalia Skincare- demachiant pentru ochi

medicalia skincare demachiant pentru ochi

Produsul are 120 mL și vine într-un recipient perfect opac. Modul de dozare este tip spray, ceea ce mă încântă deoarece astfel se oprește total pierderea de produs care s-ar fi făcut printr-un alt tip de dozare. Trebuie să recunoaștem și că ambalajul este unul elegant, care denotă profesionalism. Produsul din recipient este alb și are o textură apoasă-spumoasă.

Tipul de dozare:

medicalia skincare demachiant pentru ochi

Ingredientele produsului sunt:

Puteți observa că produsul conține mușețel– care are rol calmant și antiiritant asupra pielii în general. De asemenea, conține și clorură de benzalconiu cu rol antiseptic, dar și de hidratare și Disodium Cocoamphodiacetate un agent de curățare care este derivat din uleiul de cocos. O să fiu sinceră și am să vă zic că am fost reticentă având în vedere uleiul de cocos, deoarece consider că nu are ce căuta pe ten, dar fiind un derivat i-am dat o șansă.

Instrucțiunile de utilizare și restul produselor vă sunt prezentate aici:

Descrierea produsului:

O soluție apoasă care îndepărtează machiajul ochilor în timp ce hidratează. Ingredientele lasă pielea curată, o hidratează și înlătură în timp semnele de oboseală. Pentru toate tipurile de ten!

Experiența mea cu Medicalia Skincare-demachiant pentru ochi

În primul rând vreau să vă spun că nu am mai folosit un demachiant profesional până acum. Am fost încântată la prima vedere inclusiv de aspectul lui (să fim serioase, contează câteodată mai mult decât produsul în sine).

Ce îmi place la produs:

 • modul de dozare- nu risipim nimic
 • faptul că are mușețel și clorură de benzalconiu în compoziție
 • se poate folosi datorită texturii pe o dischetă de bumbac subțire
 • demachiază machiajul ochilor gentil, fără să fie agresiv prin textură cu pielea ochilor
 • am nevoie de doar două dischete demachiante pentru ambii ochi pentru o demachiere de 99%
 • faptul că este profesional

Ce nu îmi place la produs:

 • UNEORI,  simt în jurul ochilor o ușoară senzație de usturime. Nu știu de ce, deoarece ingredientele sunt curate și puține, dar așa mi se întâmplă uneori. Cu toate acestea, folosesc produsul în continuare deoarece este o senzație care trece rapid, nu este permanentă sau la fiecare utilizare, nu îmi afectează ochii, iar produsul curăță foarte bine!

Cei de la Beauty One Shop comercializează numai produse profesionale și de calitate și vă invit la ei pe pagina de Facebook pentru a fi la zi cu noutățile!

Tu folosești produse de pe beautyoneshop.ro? Știai de Medicalia?

 

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *