Review Loțiune pentru corp Neutrogena fără parfum

review loțiune pentru corp neutrogena fără parfum

De ceva timp caut să cumpăr produse fără parfum și este destul de greu să le găsești. Am să vă prezint câteva detalii despre un produs pe care l-am găsit și un scurt review Loțiune pentru corp Neutrogena fără parfum. Merită acest produs?

Mania produselor fără parfum a venit odată cu înaintarea în cadrul facultății de medicină, când afli lucruri la care nici nu te gândeai. Prin urmare, aflând că parfumul este un puternic iritant și că poate duce și la apariția unor boli, am încercat să îl evit.

Am descoperit în supermarket-ul Kaufland pentru prima dată loțiunea pentru corp Neutrogena fără parfum și am zis să văd ce fel este.

Review Loțiune pentru corp Neutrogena fără parfum

Se prezintă într-un recipient de 250mL cu pompiță (ceea ce îmi place foarte mult).

Promite să ofere protecție și hidratare pentru toată ziua. De asemenea, promite să se absoarbă imediat și să nu lase o peliculă grasă la suprafața corpului. 

Nu conține parfum sau parabeni.

Este pentru piele sensibilă și uscată.

Textura sa este una cremoasă, însă din punctul meu de vedere miroase puțin a aracet. 

Ce părere am eu despre această loțiune pentru corp?

În primul rând, va rămâne mereu în lista mea de preferințe datorită faptului că nu conține parfum și parabeni.

Hidratează pielea și într-adevăr se absoarbe rapid în piele. Nu lasă o peliculă grasă, așa cum promite și te poți imbrăca imediat după fără să ai probleme.

Hidratarea însă mi se pare că nu este atât de profundă precum spun ei, deși am folosit-o zilnic. De asemenea, nu rezistă toată ziua hidratarea. După primul duș este ca și cum nu te-ai dat niciodată cu nimic, ceea ce este oarecum de înțeles.

Îmi place foarte mult că are dozare cu pompiță deoarece așa pui cantitatea perfectă de loțiune. Problema vine când este pe terminate și nu mai ai cum să scoți din ea cu pompița.

Neutrogena mai oferă și alte produse fără parfum: cremă de mâini și balsam de buze. Eu le folosesc și pe acestea 2. Loțiunea pentru corp de la Neutrogena a fost a2-a pentru mine.

Deși nu îmi place că  hidratarea nu este foarte intensă, am ales să o cumpăr mereu după ce se termină datorită faptului că nu conține parfum și parabeni.

Momentan mai utilizez cremele de corp de la Barnangen care sunt absolut minunate și de care v-am vorbit pe lung AICI.

Voi folosiți produse Neutrogena? Cum vi se par?

 

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *