Review Ivatherm cremă pentru picioare- Picioare mai frumoase cu Ivatherm

ivatherm crema pentru picioare

Deoarece m-am mutat pentru 2 luni din orașul meu, în București și am uitat să îmi aduc crema pentru picioare cu mine, am decis să îmi cumpăr alta. Umblând prin farmacia Tei, am dat la reducere de Ivatherm cremă pentru picioare și am pus-o imediat la treabă. Funcționează?

Obișnuiesc să îmi îngrijesc mereu pielea picioarelor, mai ales acum vara. Nu am probleme prea mari, dar nici deloc. Am folosit diverse măști și creme până acum. Datorită situației menționate mai sus, am ajuns să folosesc și această cremă de la Ivatherm.

Prezentare Ivatherm cremă pentru picioare

Produsul vine în propia cutie.

Are 75 mL.

Este făcută în Franța.

Indicații: cremă reparatoare pentru piele îngroșată cu fisuri, bătături și crăpături

Propietăți:

  • acțiune exfoliantă
  • elimină celulele moarte
  • propietăți hidratante
  • pielea își recapătă aspectul normal și confortul

Ingrediente active:

ACIDUL SALICILIC cu acțiune keratolitică și exfoliantă. Permite eliminarea celulelor moarte, reducând grosimea stratului cornos.

Ce este stratul cornos? Stratul cornos este cel mai superficial strat al pielii. El este alcătuit din două părți: stratul cornos profund  și cel superficial  numit și exfoliator. În cel profund celulele cornoase sunt alipite, în cel superficial celulele au conexiuni laxe, desprinzându-se la suprafață. Practic, acesta este stratul pielii care ne provoacă nouă probleme și care trebuie îndepărtat constant pentru a avea o piele fină și frumoasă. Este absolut normal ca acesta să se îndepărteze constant, ca să se reînnoiască cu celule din partea profundă a stratului cornos. Ca în orice altă regiune a corpului.

Nu uitați că pielea de la nivelul tălpilor este MAI GROASĂ pentru a punea face față presiunii la care este supusă. Femeile care au un job care le ține în picioare majoritatea timpului sau care practică sport de performanță, inevitabil vor avea probleme mai mari decât femeile care nu își solicită picioarele excesiv.

Dacă tot am ajuns la acest subiect, țin să menționez că fără o îngrijire din exterior, nu veți avea niciodată o piele fină și frumoasă. Cel puțin la fel de importantă ca hidratarea este exfolierea. Nu toate celulele se exfoliază în același timp. Prin urmare, aveți nevoie să veniți voi cu scrub-uri fie din comerț, fie făcute în casă pentru a ajuta procesul de exfoliere. Mai apoi, crema hidratantă este foarte importantă.

De asemenea, și în cazul tălpilor nu uitați să folosiți la fiecare baie pilele speciale pentru așa ceva. Nu va face minuni nicio cremă dacă voi nu pregătiți pielea pentru acțiunea cremei.

GLICERINA este un binecunoscut agent hidratant. Crăpăturile sunt eliminate, iar pielea devine mai elastică. Știm cu toatele deja că glicerina este un ingredient consacrat.

APA TERMALĂ HERCULANE care atenuează iritația și calmează pielea.

Apa termală Herculane era clar că nu poate lipsi, fiind ingredientul principal din toate produsele Ivatherm.

Mod de utilizare: aplicați zilnic pe pielea curată. insistând asupra zonelor cu probleme- piele îngroșată, fisuri.

Mai multe informații despre apa termală Herculane și restul ingredientelor.

Review Ivatherm Cremă pentru picioare

review ivatherm crema pentru picioare

Trebuie să spun că în primul rând îmi place ambalajul.

Eu o folosesc de aproximativ o săptămână, zi de zi, seara înainte de culcare după ce am curățat tălpile corespunzător. Într-o săptămână am folosit pila pentru picioare de 3 ori. Am avut grijă să îndepărtez celulele îngroșate care deja erau într-un stadiu avansat de exfoliere. Nicio cremă nu va face minuni pentru tine dacă vrei să facă și treaba pe care trebuie să o faci tu!

Consistența este una cremoasă care intră relativ repede în piele. Nu stau niciodată să o introduc în piele până la final, dar fără ajutor cam în 5 minute te poți deja plimba prin casă. Asta am observat din propie experiență.

ivatherm cremă pentru picioare

Mirosul este unul extrem de delicat. Nu am probleme cu el. Mirosul fin este o caracteristică a tuturor produselor Ivatherm testate până acum și asta îmi place foarte mult.

Ce rezultate am obținut cu Ivatherm Cremă pentru picioare?

Am aplicat crema insistând pe zonele cu probleme. Problemele mele nu sunt foarte mari. Am doar pielea îngroșată ușor în 2-3 zone ale tălpii cu o exfoliere destul de deranjantă.Cum am mai spus anterior, am curățat tălpile cu o pilă specială de 3 ori.

Îmi place enorm că se absoarbe așa repede în piele. Dacă consider că am nevoie de o hidratare mai mare, aplic un al 2lea strat de produs. Pielea mea este vizibil mai fină. Zonele îngroșate încep să se subțieze treptat.

Nu știu cum acționează pe tălpile cu probleme mai mari, dar când voi ajunge acasă o voi oferi și persoanelor din familia mea cu probleme mai mari la acest nivel și vă voi ține la curent pe instragram.

Personal, o recomand persoanelor care au aceleași probleme ca mine!

Se găsește în farmacii. În Farmacia Tei momentan este la reducerea de care v-am spus la prețul de 16 lei. Prețul întreg este de 27 lei. Aveți AICI link direct către produs.

Anterior v-am mai vorbit de crema pentru față Aquafil Hydra Light de la Ivatherm care îmi place foarte mult AICI, de gelul-cremă pentru conturul ochilor și apa lor termală care de asemenea îmi sunt pe plac AICI.

Acest articol NU ESTE O COLABORARE cu brandul Ivatherm.

Voi știați de această Ivatherm Cremă pentru picioare? Ați cumpăra-o dacă ați avea nevoie de o astfel de cremă?

 

 

Posibil să-ți placă și

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *