Review Fenty Beauty Gloss Bomb și Iluminator Killawatt Freestyle

Îmi doream foarte mult să încerc produsele de la Fenty Beauty așa că deși aveam un ruj Mattemoiselle pe care încă nu l-am desfăcut, mi-am cumpărat acest mic set la reducerile private Sephora și imediat l-am desfăcut! Cum sunt?

Eu nu mă omor foarte mult după iluminatoare, deși am vreo 12 cred solide și lichide. Nu le folosesc în exces, dar am fost în căutarea iluminatorului perfect lichis și solid pentru mine! Totodată, a fost o întreagă nebunie în jurul acestor produse la lansarea lor, eu fiind prezentă acolo și am zis să încerc și eu ceva ce știu că aș folosi.

Am spus că acest set este o ocazie foarte bună să testez cele 2 produse la un preț foarte bun, mai ales că iluminatorul rezistă foarte bine în timp și se consumă greu.

Fenty Beauty Bomb Bay Mini Set pentru față și buze

Setul conține:

  • Mini Gloss Bomb Universal Lip Luminizer 5.5 mL
  • Iluminator Killawatt Freestyle 2.2g

Preț întreg: 93 lei

Raportul cantitate-calitate-preț este unul foarte bun!

fenty beauty gloss bomb

Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer 

Eu nu prea sunt o persoană care folosește gloss, până de curând aveam doar 2-3, dar au început să îmi placă tot mai mult și prin urmare sunt în căutarea gloss-ului perfect pentru mine.

Nu am investit prea mult în gloss-uri fiind pe ideea că tot se ia. Cel mai mult fără ofertă am dat 20 de lei pe un gloss, iar cu ofertă 12.5 lei pe un set de luciuri de buze Sephora redus de la prețul de 60 de lei parcă. Asta până am testat acest Gloss Bomb de la Fenty Beauty by Rihanna.

Nu aveam mari așteptări de la un gloss, dar pur și simplu m-a atras. Nu voiam să investesc 80 de lei într-un gloss, așa că aceasta a fost o ocazie foarte bună să văd ce fel este.

Produsul este un nude extrem de natural, cu tonuri de roz cu mici irizații care au scopul de a conferi buzelor o strălucire aparte și volum!

Varianta mare de produs costă 80 de lei și are 9 mL. Se găsește și pe alb cu denumirea de Diamond.

Luciul de buze are o consistență mai groasă, se aplică extrem de ușor (asta și datorită pensulei de aplicare) și are miros de prăjitură! Eu am simțit ceva vanilie, însă ei spun că miroase și a piersică pe lângă vanilie.

Fenty Beauty Gloss Bomb în varianta mea de roz nude este o nuanță care se porivește absolut oricărui tip de ten!

fenty beauty gloss bomb

Îți recomand să folosești aces gloss când ai un machiaj puternic al ochilor deoarece este foarte delicat și frumos sau când simți nevoia să ai niște buze mai senzuale. De asemenea, merge aplicat peste orice ruj fie el mat sau nu! Eu l-am folosit peste rujul meu nude mat bej Sephora și a avut un efect minunat!

Pe buzele mele a rezistat toată ziua- aproximativ 8 ore- în condițiile în care am băut niște apă, nu am mâncat! Mi se pare că are o rezistență minunată pentru un gloss! Celălalte gloss-uri ale mele se duceau de pe buze cam în 2 ore, fără să beau sau să mănânc.

Foarte important: NU LIPEȘTE BUZELE!

De asemenea, apreciez faptul că poți avea un look foarte natural, delicat, frumos și senzual în același timp! Mai rar dai de un așa produs.

Îmi place extrem de mult și clar merită toți banii! O să îl cumpăr în varianta mare când îl termin pe acesta mic și vreau să încerc și varianta Diamond!

Fenty Beauty Iluminator Killawatt Freestyle Hustla Baby

Auzisem foarte multe și de iluminatoarele lor și voiam să văd ce fel sunt la mine pe ten. Le testasem pe mână în magazin, dar nu le-am pu sși pe ten, așa că nu știam efectul lor.

Această nuanță este foarte potrivită pentru tenul meu și de aceea am cumpărat acest set!

Îmi place extrem de mult faptul că o cantitate extrem de mică de produs produce un efect extraordinar! Tenul strălucește foarte frumos cu ajutorul unei cantități infime de produs!

Eu îl aplic seara sau când nu am un machiaj puternic al ochilor-ziua.

Însă, este ceva ce nu îmi place la el și mă face să nu îl cumpăr în cantitatea mare: este puțin cam prăfos din punctul meu de vedere!

fenty beauty iluminator hustla baby

Comparativ cu Becca- iluminatoarele Fenty Beauty sunt mai prăfoase și au ceva mai mult sclipici, ceea ce nu mă caracterizează prea mult. Mie îmi plac cele puțin mai naturale, fără particule de sclipici, oricât de fine ar fi ele.

Însă, cu toate acestea efectul este unul minunat și extrem de potrivit pentru un machiaj de seară!

O să îl folosesc până la ultima picătura, însă eu am să rămân la iluminatoarele Becca- am 2 în format mini, dar pe ele aș da banii și pe format full-size cu siguranță!

Nu mai spun că ambalajul ambelor produse este unul foarte elegant și luxury! Îmi plac la nebunie produsele inclusiv pentru acest aspect! Parcă mă simt mai bine când folosesc un produs care are un așa ambalaj!

Ce mai vreau să testez de la Fenty Beauty?

Clar, un ruj din categoria Stunna Lip Paint- acea nuanță de roz nude.

Cele 3 stick-uri: Match Stix Trio pentru iluminare, contur și corectare.

Și rujurile lor tip stick metalice!

www.sephora.ro

Voi ați folosit aceste produse sau altele Fenty Beauty? Ce părere aveți?

Posibil să-ți placă și

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *