Review Elemis Frangipani Monoi Cremă pentru duș și pentru corp GBS4

elemis frangipani crema pentru dus

La Galați Beauty Swap Secret Santa am primit spre testare de la ELEMIS o cremă pentru duș și o cremă pentru corp cu minunata aromă Frangipani Monoi. Produsele Elemis sunt produse de lux din Anglia și sunt niște produse foarte bune.

Despre crema pentru duș Elemis cu aromă Frangipani Monoi v-am mai vorbit acum câteva luni AICI. Ador produsele lor, iar această aromă este extraordinară. Provoacă pur și simplu dependență. Vă reamintesc și aici că în urma utilizării acestei creme pentru duș pielea rămâne foarte fină și miroase minunat,

elemis cremă

Review Elemis Cremă pentru corp Frangipani Monoi

Am testat pentru prima dată acest produs și utilizat împreună cu crema pentru duș este minunat.

Folosite împreună, pielea miroase mult mai mult timp.

Crema pentru corp nu lasă o peliculă grasă și intră imediat în piele. Te poți îmbrăca imediat după utilizarea ei.

Crema pentru duș și cea de corp transformă dușul într-o relaxare totală datorită mirosulu și a faptului că sunt produse de lux.

Nu trebuie o cantitate mare de produs, deoarece o mică cantitate ajunge pentru o porțiune destul de mare a corpului.

Cu Elemis cremă pentru corp Frangipani Monoi, pielea rămâne hidratată pe parcursul întregii zile, chiar și după duș. O utilizare îndelungată a celor 2 produse va duce la obținerea unei corp de invidiat.

Descriere produs de pe site-ul www.adda-shop.ro

Crema de corp luxuriantă îmbogățită cu ulei fin de Macadamia și ulei de Susan bogat în lipide, pentru a lăsa pielea hidratată și netedă. Infuzia unică a uleiului exotic de Monoi Tahitian, amestecul de flori de Tiare înmuiate în uleiul Coprah, este parfumată cu flori Frangipani, pentru a lăsa pielea încântător de moale, suplă și parfumată delicat.

În România produsele sunt distribuite de ADDA SHOP și în spatele acestei afaceri se află niște oameni minunați!

Câteva date despre brand-ul ELEMIS

Vă reamintesc că produsele Elemis sunt produse de lux din Anglia, care a luat naștere în anul 1990 din dorința de a crea produse care să îmbine aromaterapia cu știința și natura.

ELEMIS investește foarte mult în studii clinice, pentru cercetarea și dezvoltarea de noi combinații de ingrediente și tehnologii în beauty. De asemenea, ELEMIS este un brand a cărui produse ajung în peste 1600 de spa-uri din întreaga lume. Cu ajutorul produselor ELEMIS vă puteți răsfăța inclusiv când vine vorba de tratamente corporale.

Sper că veți fi curioase cu privire la acest brand deoarece oferă niște produse de lux minunate, care merită fiecare bănuț.

La zi cu noutățile lor puteți fi AICI.

P.S. Pe site-ul celor de la ADDA SHOP veți găsi și produse Fragonard și nu numai!

Voi folosiți produse Elemis? Vă place aceast parfum: Frangipani?

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *