Review Dr. Muller Tea Tree Oil- Toner teatree.ro – ajutor în combaterea acneei

tea tree oil toner

Primul produs testat de la TeaTree a fost spuma de curățare Metique cu ulei din arbore de ceai pe care am adorat-o și despre care v-am și povestit în detaliu. De asemenea, v-am povestit și despre gelul de curățare non-spumant tot cu ulei din arbore de ceai. Ambele produse mi se par perfecte pentru tenul meu. Acum a venit timpul tonerului cu ulei din arbore de ceai Dr. Muller- Tea Tree Oil Toner.

Review Dr. Muller Tea Tree Oil- Toner + prezentaretoner teatree.ro

Cantitate: 150mL

Produsul promite să:

curețe

revigoreze

calmeze pielea, fără a lăsa-o uscat.

Potrivit pentru: tenul mixt, sensibil, predispus la patologii dermatologice.

Ingrediente principale active: uleiul din arbore de ceai și Hammamelis cu efect benefic asupra porilor pielii. Vitamina E are rol de reechilibrare a barierei cutanate.

Contraindicații: persoanele cu hipersensibilitate la uleiul din arbore de ceai sau alte ingrediente.

Despre beneficiile uleiului din arbore de ceai v-am mai vorbit și puteți găsi toate detaliile în alte articole, însă acum vă reamintesc de efectele antiseptice- antibacteriene și antifungice, de faptul că reduce inflamațiile și faptul că estompează petele și usucă leziunile acneice.

Părerea mea despre Toner Tea Tree Dr. Muller

Este un produs incolor precum puteți vedea în imaginile de mai jos, cu un miros plăcut, nici prea puternic, dar nici slab. Concentrația de ulei din arbore de ceai este atât de mică încât să nu irite pielea (să nu uităm că produsul este potrivit și pentru pielea sensibilă), dar destul de mare încât să acționeze asupra leziunilor acneice și asupra sebumului, într-un mod eficient.

toner tea tree

Folosesc tonerul o dată pe zi, seara, înainte de aplicarea cremei cu ulei din arbore de ceai Metique, câteodată și dimineața, după curățarea cu soluția non-spumantă Metique. ( în funcție de nevoile tenului).

Oferă un efect de răcorire, pielea se simte mai curată, iar leziunile acneice inflamatorii sunt prevenite prin utilizarea constantă, iar cele care încă mai apar, sunt ameliorate și eliminate mai rapid.

toner tea tree review

Mie îmi place foarte mult produsul deoarece nu este iritant și chiar îmi ajută tenul în lupta cu leziunile inflamatorii. Tenul meu este mixt, iar zona T seboreică se bucură de acest produs, fapt pe care îl resimt în secreția unei cantități mai mici de sebum și a efectului de răcorire adus pielii.

Nu este agresiv cu tenul și în urma utilizării constante, tenul meu are un aspect mai plăcut, desigur, efect obținut alături de celalalte produse utilizate.

Folosesc produsul de aproximativ 2 luni și nu am consumat nici jumătate. Mă bucură că este un produs spornic și vă sfătuiesc să îl folosiți împreună cu niște dischete de bumbac subțiri (Ca cele japoneze) pentru a evita consumul de produs excesiv și fără rost.

Vezi Tea Tree Oil Dr Muller toner

Tu ai folosit ceva de pe site-ul celor de la TeaTree? Ce produse de acest tip îmi recomanzi?

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *