Review COSRX Kit pentru curățare în profunzime One Step- acnee

Am cumpărat această mască din Farmacia Tei, din întâmplare. M-a atras foarte mult faptul că era alcătuită din 3 pași și că avea și dischete exfoliante de care nu auzisem până acum. Este cea mai bună mască pe care am folosit-o vreodată! Pentru mai multe detalii, citiți în continuare articolul numit Review COSRX Kit pentru curățare în profunzime One Step.

Review COSRX Kit pentru curățare în profunzime One Step

Auzisem de CosRx că este un brand cu produse extrem de bune, care își merită prețul piperat al produselor, însă nu aveam să cred acest lucru până nu testam eu ceva. Ca să nu dau greș și să dau între 70-140 de lei pe un produs și să nu funcționeze, am avut șansa să găsesc acest Kit pentru curățarea în profunzime.

Ați văzut masca prezentată pe scurt în ACEST articol.

Kit-ul a fost cumpărat din Farmacia Tei. Aveți AICI link direct către produs. Costă doar 17 lei (mai puțin decât măștile Sephora, spre exemplu).

Prezentare/ Review COSRX Kit pentru curățare în profunzime One Step

Kit-ul are 3 părți-3 produse.

  1. Gel de curățare cu pH scăzut Good Morning COSRX -1.2 mL.  Link către produsul în cantitate mare AICI.

Așa arată partea cu gelul pentru curățare:

2. Dischetă umedă pentru curățarea în profunzime a tenului/acneei cu BHA- 5mL. Link către produs AICI.

Așa arată partea cu discheta:

3. Mască facială tip șervețel Holy Moly cu secreție de melc- 20mL.

Așa arată partea cu masca tip șervețel:

Primul pas este clar pentru curățarea tenului- cu gelul de curățare cu pH scăzut Good Morning. Are ingrediente din plante, iar gelul are rolul de a netezi, curăța și catifela pielea.

Al 2-lea pas – discheta- este pentru a curăța pielea moartă și excesul de sebum.

Al 3-lea pas– masca este pentru a hidrata și oferi luminozitate tenului.

Review COSRX Kit pentru curățare în profunzime One Step

Pasul 1- Gelul pentru curățare cu pH scăzut Good Morning

Are un miros de plante și este foarte fin. Lasă pielea hidratată și curăță bine. Nu se află printre produsele pe care le-aș recumpăra pentru că mă înțeleg foarte bine cu ce folosesc acum, însă este un produs foarte bun și binevenit în acest kit.

Pasul 2- dischete pentru curățarea în profunzime a porilor/a tenului/pentru acnee

Acest pas a fost unul dintre preferatele mele!

Discheta se desface în 2 și are o parte în relief și una netedă.

Cu partea în relief trebuie exfoliat tenul pentru îndepărtarea excesului de sebum, a impurităților și a pielii moarte, iar cu partea netedă se va netezi tenul pentru a îi îmbunătăți structura. Eu le-am folosit pe amândouă deodată, fiecare pentru o jumătate de față.

Miros discret și funcționează de minune!!!

Tenul meu a rămas extrem de luminos. Aveam un coș roșu și destul de măricel la care deja s-a observat o diferență după simpla utilizare a acestui produs!!

Am rămas extrem de încântată și o să îmi cumpăr varianta cu 70 de dischete cu siguranță!

Este recomandat și pentru acneea care apare în adolescență!

Se pot observa impuritățile pe dischete. Încă nu se vede foarte bine în poze. Au fost mult mai multe.

Asta este dovada clară pentru care un ten are nevoie de exfoliere. Curățarea blândă zilnică nu este înde-ajuns! Eu îmi exfoliex tenul cu The Ordinary Aha 30% și BHA 2% despre care v-am vorbit AICI, săptămânal și încă o dată cu mălai și miere și tot am avut atât de multe impurități.

Pasul 3- mască de față tip șervețel cu secreție de melc Holy Moly

Am stat cu masca pe față 20-25 de minute. S-a simțit minunat pe față și este extrem de îmbibată în produs. Se mulează cum trebuie și nu cade.

După ce am îndepărtat-o, am masat tenul pentru a absorbi produsul rămas pe ten. Am așteptat 10-15 minute să se usuce tenul, deoarece era exces de produs și nu am vrut să îl elimin cu un șervețel.

 

Per total:

Îmi place enorm faptul că acest kit este complet! Poți să parcurgi toți pașii pentru îngrijirea tenului, nelipsind nimic!

Sincer vă spun faptul că nu am avut un ten mai curat, mai luminos și mai perfect niciodată! Ador această mască și am să o recumpăr de extrem de multe ori! Dischetele am să le cumpăr în varianta de 70 de bucăți cu siguranță!

Aveam o nuntă în seara zilei în care am utilizat kit-ul și vă spun extrem de sincer că mi-a fost milă să pun machiaj pe ten. Atât de mult îmi plăcea cum arată tenul meu.

Coșul inflamat/roșu s-a ameliorat semnificativ numai după utilizarea acestui kit și mi-a făcut efectuarea machiajului mult mai ușoară. 

Fața a rămas extrem de fină, hidratată și luminoasă.

A2-a zi, dimineața, după demachiere și somn- tenul era la fel de frumos!

P.S. Am ieșit din casă fără fond de ten după utilizarea acestei măști fără a mă mai îngrijora că tenul meu nu arată bine pentru prima dată!

Recomand acest produs! Personal am să tot îl cumpăr! Acesta a fost articolul meu despre Review COSRX Kit pentru curățare în profunzime One Step. Sper că v-a plăcut!

Voi știați de acest Kit? L-ați încerca?

 

Posibil să-ți placă și

15 comentarii

  1. Am folosit spuma de curățare cu BHA de la COSRX și chiar mi-a plăcut mult ( urmează postare pe blog 😀 ), iar în prezent folosesc BHA power liquid, însă fiind vară nu-l folosesc atât de des pe cât mi-ar plăcea. Da, chiar sunt produse bune. M-ai făcut super curioasă cu această mască, iar următoarea dată când voi mai trece pe la tei, o voi lua spre testare.

  2. Cred ca aud prima oara despre acest brand, ma faci curioasa.

    P.S. Frame-ul cu „Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența…. etc ” n-ar trebui sa dispara dupa ce dau accept? ca nu dispare, pagina ramane cu el lipit de partea de jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *