Review CHI ulei de argan pentru păr și luciu de buze Paese- Beauty One GBS3

De la Beauty One am primit la Galați Beauty Swap 3 de care v-am vorbit AICI, un minunat luciu de buze Paese și o mostră de CHI ulei de argan pentru păr. Am fost foarte încântată să văd și culoarea luciului de buze și uleiul de argan. De ce? În următoarele rânduri veți găsi și motivele.

beauty one

Trebuie să menționez că m-a atras din prima sacoșa de la Beauty One. This Bag Contains Magic este un text foarte atrăgător. Trebuie să spun că și real. Pentru mine a fost magic ce am găsit înăuntru.

De ce? Pentru ca erau 2 produse profesionale pe care nu apucasem să le testez. Luciu de buze de la Paese și uleiul cu argan fe la CHI. De ulei auzisem și abia așteptam să îl testez. De Page  nu stiam prea multe, dar acum știu destule încât să îmi doresc mai multe de la ei.

Prezentare și review Paese Macademiam Luciu de buze, distribuitor Beauty One

Paese este o firmă de produse de makeup profesionale, distribuită exclusiv de Beauty One.

Ambalajul este minunat. Este cel mai frumos ambalaj pe care l-am văzut eu vreodată. Mi se pare foarte elegant și feminin.

Nuanța pe care am primit-o se numește Pink Amethist și este un roz închis foarte delicat și cu particule sclipicioase. (Nu sclipici).

Aplicatorul de asemenea mi se pare foarte original și perfect pentru aplicarea gloss-ului. Nu ai cum să greșești cu el.

Luciul chiar hidratează buzele și rămân catifelate chiar și după îndepărtarea lui.

Mie una îmi place extrem de mult culoarea și acest luciu. Mai aveam vreo 2 luciuri pe acasă, deoarece nu sunt chiar genul de fată care poartă gloss. Însă, mi-am schimbat părerea despre ele de curând și chiar îmi doresc să am mai multe nuanțe.

Produsul îl puteți cumpăra de AICI. (link direct către produs)

Review și prezentare CHI ulei de argan și moringa

CHI ulei de argan

Eu am primit de la Beauty One varianta travel size/mini, însă l-am folosit deja pentru 3 spălări și încă mai am o cantitate semnificativă de produs.

CHI este un brand originar din USA și au pe piață produse profesionale de îngrijire a părului.

Serul pentru păr este alcătuit dintr-un amestec de uleiuri și vitamine, mai exact: ulei de argan, de moringa, vitamina E și  antioxidanți. Acest ser este pentru păr deshidratat și poros.

De ueliul de argan, vitamina E și antioxidanți sigur ați mai auzit. Însă, uleiul de moringa este nou pentru mine. Ce este moringa? Este o plantă care se folosește cu mare succes și în tratarea diverselor boli, mai ales a celor cardiovasculare. Este mai bogat decât morcovul în vitamina A, mai bogat în K(potasiu) decât bananele și are mai mult Calciu (Ca) decât laptele.

Uleiul a venit sigilat și are o culoare ușor bej.

Eu am un păr foarte deshidratat și cu vârfuri despicate de la o săptămână de la ultima tunsoare, prin urmare a venit foarte bine acest ser pentru părul meu.

Ce a făcut pentru mine CHI ulei de argan și moringa?

L-am utilizat pe părul ud, dar și pe părul uscat.

Părul meu a fost evident mai fin, nu se încurcă așa cum o făcea înainte (din cauza părului deshidratat) și nu a fost deloc îngreunat. Am aplicat mereu o cantitate mică de produs, deoarece este un produs foarte bun și vreau să mă țină.

L-am aplicat de la 4-5 cm de rădăcina părului și am insistat de la jumătatea părului în jos, deoarece acolo am eu cele mai mari probleme.

La o aplicare mai mare de produs, cu siguranță și efectele vor fi mai accentuate. Promit că voi încerca și asta.

Îmi place că deși este uleios, pe mâini nu rămâne o peliculă grasă enervantă. Sigur că te speli pe mâini imediat, dar am zis să menționez și acest lucru.

Se poate cumpăra de AICI.

Vreau să achiziționez și varianta mare cât mai curând, deoarece este cel mai eficient ulei din cele folosite de către mine. Cum sunt în București, am să profit de ocazie să le fac curând o vizită fetelor de la magazinul Beauty One.

Mai multe detalii despre Beauty One pe http://www.beautyone.ro/. Îi puteți găsi și pe pagina lor de facebook: https://www.facebook.com/BeautyOneRomania/

Voi știați de aceste produse? Aveți nevoie de ele?
Vă pup!

Posibil să-ți placă și

19 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *