Review Bioderma Sebium Night Peel Acid Glicolic 15%

bioderma sebium

Știu că acest articol a venit cam greu, însă am vrut să folosesc produsul Bioderma Sebium Night Peel așa cum scrie pe ambalaj înainte să vă zic câte ceva. Pentru că nu v-am vorbit niciodată de Bioderma Sebium gel de curățare o să vă vorbesc în acest articol, alături de produsul cu acid glicolic 15%.

Eu folosesc de ani de zile Bioderma Sebium gel spumant de curățare pentru tenul gras. Chiar dacă am mai folosit și altele, mereu am revenit la acesta. Drept dovadă am unul pe terminate și încă 3 care așteaptă să fie folosite. Acid glicolic am mai folosit și în alte produse, dar niciodată într-o concentrație atât de mare, așa că am ocazia să vă povestesc totul așa cum trebuie.

bioderma sebium night peel

Bioderma Sebium Night Peel Acid Glicolic 15%

bioderma night peel acid glicolic 15%

Am să vă dau câteva date generale despre produs înainte de a vă spune părerea mea despre el.

Cantitate: 40 mL;

Indicații: ten mixt/gras cu tendință acneică;

Utilizare: doar noaptea, pe pielea curată!

Durată tratament: 4 săptămâni cu utilizare zi de zi, urmată apoi de o pauză!

Produsul promite următoarele:

  • reduce imperfecțiunile;
  • reduce dimensiunea porilor;
  • reduce aspectul tenului dat de excesul de sebum (Reduce luciul);
  • netezește și uniformizează textura pielii;
  • reduce petele rămase post-acnee;

Substanțe active:

  • acid glicolic 15% care face o exfoliere blândă la suprafața pielii;
  • D- panthenol cu efect de regenerare și calmare a pielii:

După cum v-am mai spus și într-un alt articol, acidul glicolic este un afla hidroxi acid care acționează doar la suprafața pielii. Nu este solubil în sebum, deci nu intră în pori pentru a îi curăța și pe aceștia. Însă, face o exfoliere blândă de care toți avem nevoie prin acțiunea keratolitică de suprafață. Acest tip de exfoliere cu acidul glicolic ajută la uniformizarea aspectului și texturii tenului. Cicatricile postacnee se află în straturile superficiale ale pielii, de aceea este necesar acidul glicolic pentru estomparea lor, nu un beta hidroxi acid.

Exfolierea de asemenea duce la accentuarea regenerării pielii. Astfel, aceasta va căpăta un aspect mai neted, mai strălucitor și mai natural.

D-panthenolul din compoziție are rolul de a calma pielea în urma exfolierii.

Prin urmare, complexul exclusiv brevetat Fluidactiv, acest produs corectează și normalizează cantitatea sebumului și astfel se previne obturarea porilor și limitează apariția de noi imperfecțiuni.

Review Bioderma Sebium Night Peel acid glicolic 15%

Îmi place mult ambalajul, deoarece fiind cu pompiță este foarte igienic și se dozează foarte bine.

Textura este lejeră, are consistență de gel și se întinde ușor pe ten.

Poate fi ușor lipicioasă, motiv pentru care poți aplica anterior ori apă termală, ori să aplici după ce intră el în piele o cremă hidratantă de noapte.

Inițial, nu am aplicat o cremă hidratantă după aplicarea lui, însă ulterior am început să fac acest lucru și mi-a fost mult mai bine.

Am aplicat produsul pe ten noapte de noapte, timp de 4 săptămâni. Am putut face acest lucru deoarece știam că nu am un ten sensibil și că nu voi avea probleme. Dacă nu ai folosit niciodată acid glicolic este recomandată testarea pe o porțiune mică de piele într-o zonă cu tegument subțire- gât, antebraț, pentru a vedea ce reacție ai. De asemenea, dacă știi că ai mai utilizat acid glicolic, dar nu într-o concentrație atât de mare și ai tenul sensibil, este recomandat să începi cu aplicarea lui o dată la 2 zile și treptat să începi să îl aplici zilnic.

Rezulatele obținute de mine și cum acționează Bioderma Sebium Night Peel acid glicolic 15%

Produsul conține o concentrație de acid glicolic mai mare decât maximul folosit de mine până acum. Mai exact, dublu. Produsul se folosește noaptea deoarece atunci capacitatea de regenerare a celulelor este la maxim și este ajutată să parcurgă un drum corect, fără obstacole și mai rapid datorită efectului exfoliant a acidului glicolic.

Odată cu înaintarea în vârstă, acest proces se încetinește, deci avem nevoie de un produs care să ne ajute. De asemenea, un ten cu imperfecțiuni și cu secreție exagerată de sebum are nevoie de un astfel de produs pentru a ajuta imperfecțiunile să se estompeze mult mai repede.

Prin urmare, rezultatele obținute de mine sunt reprezentate de un ten mai luminos, cu aspect mai strălucitor și mai natural. De asemenea, imperfecțiunile mele au fost estompate semnificativ și mai rapid.

Vezi Bioderma Night Peel Notino

Dacă ai nevoie de un astfel de produs, recomand achiziția și utilizarea lui, deoarece poate face minuni în timp pentru un ten cu astfel de nevoi! Eu l-am folosit conform instrucțiunilor de pe ambalaj și am făcut acest review la 2 săptămâni de la finalizarea tratamentului de 4 săptămâni.

Bioderma Sebium Gel de curățare purifiant

bioderma sebium gel de curatare

Este un produs de care nu v-am vorbit niciodată mai în detaliu, deși l-am utilizat de foarte multe ori până la ultima picătură, inclusiv acum!

Indicație: piele grasă și mixtă

Efect de: curățare și purificare a pielii.

Utilizare: dimineața și seara, în funcție de rutină și preferințe.

Ingrediente active: sulfat de zinc și sulfat de cupru, care au rolul de a limita secreția glandelor sebacee din piele.

Formulă ușor parfumată.

Părerea mea despre Bioderma Sebium Gel de curățare

Este un gel de curățare perfect pentru tenul meu. Nu mi-a uscat tenul niciodată, iar mirosul lui chiar este foarte plăcut pentru mine.

Îl folosesc și ca gel de curățare pe tenul fără machiaj, dar și pentru îndepărtarea machiajului, uneori.

Curăță foarte bine și nu îmi lasă senzația de piele care strânge. De asemenea, nu provoacă senzație de usturime la nivelul ochilor.

Lasă în urmă o piele curată și catifelată, sulfatul de zinc și cupru ajută la limitarea secreției de sebum și la împiedicarea obstruării porilor. Pe parcursul utilizării lui am putut observa o creștere a rapidității în vindecarea coșurilor inflamate printr-o oarecare uscare a lor și a apariției unui număr mai mic de coșuri.

Face o spumă ușoară și fină, care nu irită tenul. Având tenul mixt cu o ușoară tendință acneică, produsul acesta este perfect pentru mine. Tocmai termin al 4-lea recipient și mai am 3 care mă așteaptă nedesfăcute!
Vezi Gel de curățare Notino

Tu ce produse Bioderma folosești?

 

 

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *