Review Benefit Ka-Brow nuanța 3

benefit ka brow

Eram foarte curioasă de cum este produsul, așa că am ales varianta mini a produsului Benefit Ka-Brow pentru a îl testa. De când îl am, pot spune doar că îl folosesc continuu!

Review Benefit Ka-Brow nuanța 3

La achiziționarea acestui mini Ka-Brow am primit și un mini rimel Bad Gal Bang și am fost foarte bucuroasă!benefit ka-brow

Are 1.5 grame și este o cantitate foarte bună pentru o perioadă de câteva luni.

Prețul a fost de 69 lei.

Varianta mare costă 131 lei pentru 3 grame.

Produsul se numește de fapt Gel-cremă nuanțator pentru sprâncene sau pomadă.

Vine cu o pensulă pentru aplicarea pomadei, ceea ce mi se pare foarte eficient și perfect, având în vedere și prețul produsului.

Pensula este destul de subțire pentru a crea un look natural perfect, dar de asemenea poate fi folosită la fel de bine și pentru un look mai dramatic.

Așa arată Benefit Ka-Brow nuanța 3:

Cantitatea de 1.5 grame ajunge pentru câteva luni- eu îl am cam de 6 luni și mai am pe puțin jumătate de produs. Să spunem că l-am folosit cam 80% din timp, zilnic în ultima lună.

Este o pomadă foarte rezistentă și care se uniformizează perfect dacă vii cu o periuță de rimel, dar foarte bine se poate lăsa și fără să fie uniformizat. Formula sa este rezistentă la apă!

Rezistă perfect pe toată perioada zilei, fără să se șteargă sau să aibă nevoie de retușuri.

Pentru mine ar fi fost mai potrivită o nuanță de 4/5, dar aceasta era cea mai închisă pe care o aveau atunci când am cumpărat eu această pomadă.

Acest produs este preferatul meu și cu siguranță îl voi recumpăra! Se termină foarte greu, așa că deși investiția poate părea puțin piperată, merită!

Eu sunt îndrăgostită de acest produs și nu am dat încă  de o pomadă care să îmi placă mai mult. Urmează să o încerc și pe cea de la Anastasia Beverly Hills.

O puteți cumpăra de AICI.

Voi ați folosit acest produs? Ce altă pomadă recomandați?

Posibil să-ți placă și

10 comentarii

  1. Deocamdata nu folosesc produse de accentuat culoarea sprancenelor, am incercat mai demult si nu mi-a placut rezultatul, parca sunt mereu incruntata si cu o privire sumbra. Dar as incerca acest Ka Brow, o nuanta mai apropiata de culoarea naturala a sprancenelor mele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *