Review Anian Keratină Lichidă pentru păr -Triodeluxe Cosmetics

anian keratina lichida

La Galați Beauty Swap Secret Santa am avut fericita ocazie ca cei de la Triodeluxe Cosmetics să fie sponsori și să ne facă cadou un produs la alegere de la ei. A fost foarte grea alegerea, deoarece îmi doream să testez multe produse de la ei, însă am rămas la Anian Keratină Lichidă .

Vă spun de pe acum că o să mai testez de la ei multe produse: șampon, balsam pentru păr, seruri pentru păr, dar și produsele pentru ten, deoarece am auzit numai lucruri bune despre ele.

Acum, am să vă descriu puțin produsul ales de mine, vă spun de ce l-am ales și ce părere am despre el după ce l-am testat.

Review Anian Keratină Lichidă cu colagen și acid hialuronic

Cantitate: 250mL

Descriere:

Keratina, Colagenul și Acidul hialuronic din compoziția produsului au rolul de a face părul strălucitor și mătăsos. Îi redă aspectul natural, îl hidratează în profunzime și îi redă elasticitatea. Are rol de a întări firul de păr.

Știți deja că keratina este element principal al părului, deci faptul că venim cu o cantitate de keratină pe păr este perfect.

Mod de utilizare:

Se agită înainte de utilizare! Se aplică de la o distanță de 20-25 de cm pe părul proaspăt spălat, uscat în prosop. Se pieptănă apoi SE USUCĂ CU USCĂTORUL DE PĂR! Căldura este necesară pentru activarea și fixarea substanțelor active din produs!

A nu se pulveriza în exces! Fără clătire!

De ce am ales acest produs?

Deoarece eu am firul de păr foarte subțire și se despică imediat. Faptul că este iarnă și părul are mai mult de suferit din cauza frigului și a vântului a fost un motiv în plus pentru care am vrut să aleg acest produs. Nu mai spun de cât de multe laude am auzit despre el și despre un produs asemănător: Keratină lichidă (nu are acid hialuronic și colagen)

Anian Keratină Lichidă cu acid hialuronic și colagen- părerea mea

În primul rând, vreau să spun că am respectat exact instrucțiunile.

De la prima utilizare am fost foarte încântată de produs. Nu mă așteptam să facă minuni pentru părul meu!

Eu am un scalp gras cu dermatită seboreică, iar firul de păr este extrem de subțire și moale.

Am aplicat keratina lichidă abia așteptând să văd rezultatele și nu am fost dezamăgită.

Părul meu nu a fost deloc afectat de uscarea cu aer cald- deoarece keratina însăși are nevoie de căldură pentru a se fixa pe firul de păr.

A fost mai catifelat, mai strălucitor, hidratat și foarte important: cu volum! (iar părul meu nu are volum de obicei, din cauza că este subțire și destul de rar)

Firele de păr despicate au fost aproape în totalitate hidratate și nu mai am aspectul de spic de grâu.

Am aplicat 2-3 pufuri pe tot părul. Dacă ai părul ca al meu NU aplica mai mult produs, deoarece vei avea un exces care va face firul de păr să arate inestetic.

Recomand acest produs pentru toate tipurile de păr care au următoarele probleme: fir subțire, vârfuri despicate, păr uscat sau unei femei cu păr normal care însă folosește foarte des fohn-ul sau ondulatorul/placa pentru păr deoarece îl protejează și hrănește!

Pe site-ul lor și pe pagina lor de Facebook puteți afla mai multe și să vedeți și părerile celorlalți clienți. Nici măcar o singură persoană nu a avut ceva de rău de spus despre acest produs, care în timp se pare că într-adevăr îngroașă firul de păr, ceea ce ar fi minunat pentru mine!

Voi ați folosit Anian Keratină lichidă cu colagen și acid hialuronic pentru păr? Dar alte produse Triodeluxe pentru păr? Ce părere aveți despre ele?

 

Posibil să-ți placă și

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *