Relaxare cu Lavandă de Galați

lavandă de galați

Mie îmi place foarte mult lavanda, mai ales când vine vorba de a o folosi în scop ornamental. Am în casă de ani de zile și am de gând să nu îmi lipsească. Lavandă de Galați are diverse produse care conțin lavandă și am să vi le prezint și vouă.

Că nu sunt fan uleiuri esențiale și tot ce ține de acest domeniu, știți deja. Dacă le folosesc, o fac foarte rar în bombele de baie și mai rar ca parfum de cameră, de acela unde folosești lumânare pentru încălzirea și evaporarea lui.

În pachetul celor de la Lavandă de Galați am avut:

  • o bombă de baie
  • sare de baie
  • săpun
  • odorizant de haine

Lavandă de Galați- sare de baie

Din sarea de baie am folosit de 2 ori. Așa scria și pe instrucțiuni și a fost destul produs pentru fiecare moment în parte. Mirosul nu a fost foarte strident, ceea ce m-a bucurat, deoarece nu îmi plac mirosurile puternice.

Nu sunt mare fan la mirosului de lavandă, însă sunt conștientă de propietățile sale relaxante, așa că de fiecare dată când am nevoie, apelez la ceva bazat pe lavandă. Din fericire, nu îmi cauzează iritații sau alergii.

Lavandă de Galați – săpun

Fiind o perioadă când trebuie să ne spălăm pe mâini cu mult mai multă responsabilitate (sper că o făceați și înainte la fel), săpunurile au devenit un subiect important. Acesta este evident cu lavandă și are o textură aparte, fiind acel săpun natural pe care îl căutăm cu toții câteodată.

Din punctul de vedere al consistenței pot spune că este mai moale, însă este destul de spornic. Fiind săpun, evident că își face bine treaba de a curăța pielea. Dacă ești fan săpunuri naturale sau lavandă, acest săpun poate fi perfect pentru tine.

Odorizant de haine

Cred că toate știm că în momentul în care ții hainele foarte mult în dulap fără să le porți/speli pot căpăta un miros neplăcut. Mie nu îmi place să utilizez odorizant de haine când vine vorba de cele pe care le folosesc în prezent, în acest sezon spre exemplu, deoarece vreau ca parfumul pe care îl aplic ulterior să se simtă din plin, fără a se combina cu altceva. Însă, nu îmi place ca atunci când trebuie să schimb hainele de sezon cald cu cele de sezon rece spre exemplu cele ținute o perioadă de câteva luni în dulap să miroasă neplăcut.

Obișnuiam să pun săpunurile pe care le-am cumpărat printre haine pentru a evita acest lucru. Acum am pus odorizantul de haine de la Lavandă de Galați și aștept să văd cum vor fi hainele peste câteva luni!

Bombă de baie

A mirosit foarte frumos, apa s-a colorat delicat, nu mi-a iritat pielea și nu a avut un parfum puternic. Cred că tuturor ne place să ne uităm la o bombă de baie cum se dizolvă în cadă, așa că este un plus pe care îl pot adăuga la orice bombă de baie.

Nu uitați că lavanda – mai exact uleiul esențial de lavandă – poate fi iritant și să dea reacții alergice! Dacă vă place și ați testat în prealabil lavanda pe pielea voastră, vă invit să încercați și aceste produse!

Puteți vedea produsele AICI. De asemenea, le puteți fi alături pe Facebook și pe Instagram.

Ție îți place lavanda? Dacă da, sub ce formă?

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *